VEHICULE PENTRU COPII(387 produse)

Cele mai vândute produse
Produselor 385 filtrate
3+

Autoturism RIRICAR cu roți PU - roșu

Mașina care merge singură  RIRICAR cu PU roți – roșie    Aducem pe piață  Riricar - mașinuța ,care a primit  premii în lume pentru tracțiune revoluționară și design uimitor. Riricar nu are nevoie de pedale ,baterie nici nici de un alt factor de tracțiune și totuși merge.   Riricar este mașină revoluționară pentru copii și adulți de la 3 la 103 ani!  Riricar este un mecanism minune ,care utilizează resurse inepuizabile - inerție, forță centrifugă, gravitație și frecare. Când se adaugă și energia inepuizabilă a copilului,Riricar merge de fapt infinit de mult -atât de mult până nu vă mai săturați. Tot ce aveți nevoie pentru a circula cu mașinuța sunteți însuși dumneavoastră și o suprafață dreaptă. Riricar are capacitatea de încărcare până la 105 kg și duce fără probleme și un adult.  Este certificat  pentru copii începând de la vârsta de 3 ani. Vârsta recomandată este de 3 ani. Riricar poate fi folosit și de copii sub vârsta de 3 ani doar sub atenția unei persoane adulte! Depinde numai de abilitățile lor fizice. Datorită roților din spate este foarte stabilă.  Riricar este fabricat din plastic de înaltă calitate. Riricar îndeplinește toate testele necesare pentru piața europeană. Roțile mici din față  în timpul mersului nu se ating de pământ. Aceste rotițe ajută pentru stabilitate în timpul mersului. Când luați curba pre abrupt cu mașina se poate spijini pe ele și frânează. Este ideal și ca vehicul fără pedale. Este stabilă și ușor de manipulat  În plus se poate conduce și fără să te împingi. Copii își pot alege modul cum vor să meargă cu mașinuța. Riricar funcționează cel mai bine pe suprafețe tari,fine și drepte,în casă sau afară ,pe beton,pe asfalt sau drumuri solide dar și pe alte suprafețe libere. Riricar este jucărie,cu care copii se joacă în fiecare zi. Oferă posibilitatea copiilor să conducă și să  manevreze mașinuța după pofta lor. Un cadou original, care va încânta întreaga familie.
5+

BERG BFR Extra Sport

  BERG Extra Sport BFR     Modele extrem de robuste construcția clasică sunt baza actualei game BERG.. BERG Extra Sport BFR este un ATV uimitor, care este potrivit pentru mersul pe suprafețe tari. BERG Extra Sport BFR este realizat din oțel masiv, rulmenți cu bile, scaun reglabil și este echipat cu o frână de mână în dreapta șoferului. Pentru comoditatea copiilor volanul și scaunul este reglabil. Acest ATV cu pedale  este echipat cu un sistem unic de BFR, care oferă conducere înainte și înapoi iar frână se acționează apăsând pedala în spate. Există, de asemenea, o frâna de mână pe partea dreaptă a șoferului. Dimensiuni: 156x81x86 cm Greutate: 43 kg Capacitate: 100 kg Vârstă: 5+ Fiecare dintre karturile mari Go kart este echipat cu un sistem BFR sau BFR-3. Dar exact care este diferența dintre aceste două sisteme? Îți vom explica.     Ce înseamnă prescurtarea BFR?   BFR înseamnă:Frână relantiv și mers în spate.     Go-karts cu sistem BFR sau BFR-3 au următoarele avantaje:   Fiecare kart are un mecanism de roată liberă care vă permite să păstrați pedala în loc în timp ce roțile se rotesc. Fiecare kart are o frână de mână. Fiecare ATV poate imediat să oprească după apăsarea pedalei în spate Kartul cu sistem BFR-3 are o altă funcție. Aceste Karturi au până la trei trepte! Acest lucru face mai ușor sau mai rapid urcarea pe deal!     ATV-urile cu pedale BERG TOYS funcționează exclusiv prin acționate cu picioare. Acestea sunt fără motor,foarte silențioase, nu poluează mediul înconjurător și reprezintă o nouă formă de activitate sportivă. ATV-urile cu pedale sunt concepute atât pentru copii, cât și pentru adulți.     Care este farmecul de a conduce pe ATV-urile cu pedale?   Primul lucru care vă va surprinde este excelenta conducere si manevrabilitatea. Mergeți înainte și înapoi sau relaxați-vă în relantiv. ATV-urile cu pedale sunt ușor ajustabile pentru orice persoană,cine îl conduce, ATV-ul îl poate conduce copil de cinci ani dar și adulții.   De ce se merită să investiți  într-un ATV cu pedale?   ATV-ul cu pedale vă va servi pentru mulți ani, nu este o achiziție pentru un singur sezon. O structură  robustă, anvelopele de calitate și cutia de viteze fac o experiență reală. Sau vă place să aveți ceva ce alții nu au. Ceva unic. ATV-urile cu pedale BERG TOYS sunt o noutate care pe dumneavoastră și familia dumneavoastră  o să vă fascineze. Descoperiți un nou mod de a vă petrece timpul liber într-un mod activ. Vă dorim PEDALARE plăcută.
5+

BERG Black Edition BFR-3

  Black Edition BFR-3 este un  ATV cu pedale special pentru copiii excepționali. Datorită robusteții sale și anvelopelor mari poate orice teren accidentat.   Datorită spoilerului aerodinamic ,a apărătoarelor și anvelopelor cu aer, această mașină cu pedale merge repede.  Datorită rulmenților cu bile acest ATV este foarte silențios în timpul conducerii. Merge  înainte și înapoi și are sistem de frânare.  Scaunul poate fi reglat în funcție de necesități în 6 poziții în funcție de înălțimea conducătorului ,ATV-ul este foarte stabil.  ATV-ul este echipat cu o frână de parcare pentru siguranță, acesta poate fi depozitat și în poziție verticală.  ATV-ul este echipat cu  transmisie cu 3 viteze cu un sistem unic  BFR 3  care permite pedalarea înainte, înapoi și frânarea se face prin apăsarea pedalei în state.  De asemenea este echipat cu o frână de mână pe partea dreaptă a șoferului. Dimensiuni: 155,5 x 80 x 86 cm Greutate: 43.6 kg  Capacitate: 100 kg  Vârsta: 5 +     Fiecare dintre karturile mari Go kart este echipat cu un sistem BFR sau BFR-3. Dar exact care este diferența dintre aceste două sisteme? Îți vom explica.     Ce înseamnă prescurtarea BFR?   BFR înseamnă:Frână relantiv și mers în spate.     Go-karts cu sistem BFR sau BFR-3 au următoarele avantaje:   Fiecare kart are un mecanism de roată liberă care vă permite să păstrați pedala în loc în timp ce roțile se rotesc. Fiecare kart are o frână de mână. Fiecare ATV poate imediat să oprească după apăsarea pedalei în spate Kartul cu sistem BFR-3 are o altă funcție. Aceste Karturi au până la trei trepte! Acest lucru face mai ușor sau mai rapid urcarea pe deal!     ATV-urile cu pedale BERG TOYS funcționează exclusiv prin acționate cu picioare. Acestea sunt fără motor,foarte silențioase, nu poluează mediul înconjurător și reprezintă o nouă formă de activitate sportivă. ATV-urile cu pedale sunt concepute atât pentru copii, cât și pentru adulți.     Care este farmecul de a conduce pe ATV-urile cu pedale?   Primul lucru care vă va surprinde este excelenta conducere si manevrabilitatea. Mergeți înainte și înapoi sau relaxați-vă în relantiv. ATV-urile cu pedale sunt ușor ajustabile pentru orice persoană,cine îl conduce, ATV-ul îl poate conduce copil de cinci ani dar și adulții.   De ce se merită să investiți  într-un ATV cu pedale?   ATV-ul cu pedale vă va servi pentru mulți ani, nu este o achiziție pentru un singur sezon. O structură  robustă, anvelopele de calitate și cutia de viteze fac o experiență reală. Sau vă place să aveți ceva ce alții nu au. Ceva unic. ATV-urile cu pedale BERG TOYS sunt o noutate care pe dumneavoastră și familia dumneavoastră  o să vă fascineze. Descoperiți un nou mod de a vă petrece timpul liber într-un mod activ. Vă dorim PEDALARE plăcută.
6+

BERG Black Edition E-BF

BERG Black Edition E-BF Berg E-BF este o versiune modificata cu pedala electrica. Vrei sa conduci fara griji cu pedale electrice? Atunci, avem un sistem inovator E-BERG go-kart pentru tine. Poti conduce ore intregi, fara efort. Senzor de cuplu suportat. baterie detasabila de 24 V pentru o plimbare fara griji Sistemul E-BF este echipat cu un motor EW de 250 W Limita de viteza pentru e-skelter este de numai 16 kilometri pe ora Suport patru trepte in timp ce pedalati prin ECO TOUR SPORT TURBO Ecran LCD de inalta calitate, cu viteza, contorul de parcurs si capacitatea bateriei Cu demisie frana de mana si frana de parcare Scaun reglabil cu 8 pozitii  Stabil in conditii de siguranta si pe patru roti anvelope rezistente gonflabile Cadrul XXL este cu 10 cm mai lung decat cadrul obisnuit BERG Cadrul a fost consolidat si este, prin urmare, mai stabil, rama vertebrala din aluminiu osiei oscilante  Greutatea maxima a utilizatorului = 100 kg Acest model este potrivit pentru copii de peste 6 ani. Dimensiuni:  156 x 80 x 86 cm Greutate: 55 kg Majoritatea modelelor BFR pot fi achiziționate în versiunea de E-BF. Ce semnificatie are prescuratrea BFR? BFR este. Frana relantiv si mers in spate Care este farmecul de a conduce karturile cu pedale?   Primul lucru care te va surprinde este excelenta conducere si manevrabilitatea. Mergi inainte si inapoi sau relaxeaza-te in relantiv. Karturile cu pedale sunt usor ajustabile pentru orice persoana,cine il conduce, kartul  poate fi condus de un copil de sase ani dar si de adulti. De ce se merita sa investiți  intr-un ATV cu pedale?   ATV-ul cu pedale iti va servi pentru multi ani, nu este o achizitie pentru un singur sezon. O structura  robusta, anvelopele de calitate si cutia de viteze fac o experienta reala. Sau va place sa aveti ceva ce altii nu au. Ceva unic. ATV-urile cu pedale BERG TOYS sunt o noutate care pe tine si familia ta o sa va fascineze. Descopera un nou mod de a-ti petrece timpul liber intr-un mod activ. Iti dorim PEDALARE placuta.
Promoție -5 %
5+

BERG Black Edition XXL-BFR

BERG Black Edition XXL-BFR Știați că, pe lângă cadrul XL, avem și un cadru XXL? Acest cadru este special conceput astfel încât nu numai tinerii și bătrânii să se poată bucura de ATV, dar și de persoane mai înalte. Am amplificat cadrul pentru a deveni mai puternic. Desigur, acest cadru este echipat și cu anvelope, BFR și osie rotativă. Modelele extrem de robuste cu design clasic sunt baza seriei actuale BERG. BERG Black Edition XXL-BFR este un uimitor ATV cu pelade, care este potrivit pentru mersul pe suprafețe solide.  BERG Black Edition XXL-BFR este fabricat din oțel masiv, stabilitate asigurând osia pivotantă, funcționarea silențioasă asigură rulmenții cu bile. Pentru comoditatea copiilor , volanul și scaunul sunt reglabile. Acest ATV cu pedale este echipat cu un sistem unic BFR care asigură deplasarea înainte și înapoi și frânarea prin apăsarea pedalei în spate. Există, de asemenea, o frână de mână pe mâna dreaptă a șoferului. Cadrul întărit este chiar mai puternic Echipat cu frână, frână de mână și frână de parcare ATV crește cu fiecare utilizator datorită celor opt poziții diferite ale scaunelor Confort suplimentar datorită anvelopelor Fixat și stabil pe pământ datorită celor 4 roți și a mecanismului de rotire Sistemul BFR permite frânarea pedalei, dar și imediat după oprire Cadrul XXL este cu 10 cm mai lung decât cadrul XL standard Dimensiuni: 166 x 80 x 86 cm Capacitate de încărcare: 100 kg Greutate: 48,3 kg  Ce înseamnă prescurtarea BFR?   BFR înseamnă:Frână relantiv și mers în spate.     Go-karts cu sistem BFR sau BFR-3 au următoarele avantaje:   Fiecare kart are un mecanism de roată liberă care vă permite să păstrați pedala în loc în timp ce roțile se rotesc. Fiecare kart are o frână de mână. Fiecare ATV poate imediat să oprească după apăsarea pedalei în spate Kartul cu sistem BFR-3 are o altă funcție. Aceste Karturi au până la trei trepte! Acest lucru face mai ușor sau mai rapid urcarea pe deal!     ATV-urile cu pedale BERG TOYS funcționează exclusiv prin acționate cu picioare. Acestea sunt fără motor,foarte silențioase, nu poluează mediul înconjurător și reprezintă o nouă formă de activitate sportivă. ATV-urile cu pedale sunt concepute atât pentru copii, cât și pentru adulți.     Care este farmecul de a conduce pe ATV-urile cu pedale?   Primul lucru care vă va surprinde este excelenta conducere si manevrabilitatea. Mergeți înainte și înapoi sau relaxați-vă în relantiv. ATV-urile cu pedale sunt ușor ajustabile pentru orice persoană,cine îl conduce, ATV-ul îl poate conduce copil de cinci ani dar și adulții.   De ce se merită să investiți  într-un ATV cu pedale?   ATV-ul cu pedale vă va servi pentru mulți ani, nu este o achiziție pentru un singur sezon. O structură  robustă, anvelopele de calitate și cutia de viteze fac o experiență reală. Sau vă place să aveți ceva ce alții nu au. Ceva unic. ATV-urile cu pedale BERG TOYS sunt o noutate care pe dumneavoastră și familia dumneavoastră  o să vă fascineze. Descoperiți un nou mod de a vă petrece timpul liber într-un mod activ. Vă dorim PEDALARE plăcută.

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi