Lapte și nutriție679 produse

Realizate din sticle de plastic
Jucării ecologice de pluș
Jucării ecologice de pluș
Cele mai vândute produse
1
Rehidratare nutrițională ORS 200 măr 200ml Hipp
3 - 7 zile
10,37 lei
2
KIDDYLICIOUS Sticks - Legume, 12 g
3 - 7 zile
5,56 lei 5,61 lei
3
Bea prune organice 200ml Hipp
3 - 7 zile
8,24 lei
Produselor 679 filtrate
Noutate

HiPP 1 BIO Combiotik® Hrană lichidă lactate pentru copii de la naștere, 200 ml

HiPP 1 BIO Combiotik® este o formulă inițială de lapte pentru sugari sub formă lichidă, cu ambalare practică și pregătire rapidă. Are o compozitie echilibrata inspirata din laptele matern. Conceput pentru sugari încă de la naștere. Inspirat de laptele matern Conține doar lactoză din zaharuri: poți să-ți hrănești bebelușul ori de câte ori are nevoie (la fel ca laptele matern) Are o compozitie echilibrata, optimizata in functie de varsta copilului PRAEBIOTIK® Conține DHA (acid docosahexaenoic) - ca toate laptele inițial. DHA este un acid gras omega-3. În cea mai înaltă calitate BIO Standarde care depășesc cu mult cerințele legislative ale UE pentru BIO Cu o garanție personală a calității proprietarului afacerii Preparare usoara si rapida Înainte de utilizare, pur și simplu agitați sticla și încălziți într-un recipient adecvat la 37 ° C Păstrați laptele neîncălzit într-o sticlă închisă la frigider și utilizați în 24 de ore de la deschidere. Într-o sticlă practică și resigilabilă. Copilul poate bea direct din ea: dimensiunile standard ale suzetelor de lapte se potrivesc pe biberon Potrivit și pentru excursii și plimbări, pentru mamele active Tata sau bunicile vor aprecia, de asemenea, pregătirea ușoară. Compoziția formulei pentru sugari HiPP se bazează pe cele mai recente rezultate ale cercetării științifice în nutriția lactatelor, a căror producție ne-am implicat intens de peste 50 de ani, pe lângă calitatea HiPP BIO. HiPP BIO Combiotik® este cea mai recentă generație de produse lactate pentru bebeluși adaptate cerințelor nutriționale exacte ale bebelușului dumneavoastră. În domeniul nutriției sugarilor, stabilim un nou standard cu HiPP BIO Combiotik® datorită materiilor noastre prime BIO atent selectate și unei combinații unice de ingrediente valoroase. Astfel îi oferi copilului tău un început bun într-o viață fericită. Compoziţie: LAPTE GRAU, LAPTE GRAS, CREMA, LACTOZA (LAPTE) uleiuri vegetale (floarea soarelui, rapita), galactooligozaharide din LACTOZA (LAPTE), lecitina emulgator, ulei de PESTE1, ulei din Mortierella alpina1, saruri de calciu ale acidului citric citric, saruri de calciu, clorura de calciu de acid ortofosforic, L-fenilalanina, clorură de potasiu, L-ascorbat de sodiu + ascorbil-L-palmitat (vitamina C), clorură de sodiu, hidroxid de potasiu, citrat de sodiu, L-triptofan, L-histidină, sulfat de zinc, sulfat feros, magneziu hidroxid, nicotinamidă, acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), sulfat de cupru, D-pantotenat de calciu, clorhidrat de tiamină (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), iodat de potasiu, Metafolin® ( L-metilfolat de calciu), selenit de sodiu, fitomenadionă (vitamina K), sulfat de mangan, colecalciferol (vitamina D), D-biotină, cianocobalamină (vitamina B12). Conține DHA prin lege, DHA aparține omega-3 MK din agricultura ecologică (DE-ÖKO-001)
Noutate

HiPP JUNIOR Combiotik® 1+ lapte pentru copii mici de la sfârșitul lunii a 12-a, 470 ml

HiPP JUNIOR Combiotik® 1+ este un lapte lichid care poate fi eliberat imediat dintr-o sticlă fără a fi nevoie de încălzire. Compoziția echilibrată a laptelui pentru sugari cu vitamine, calciu și alte substanțe importante pentru creșterea și dezvoltarea sănătoasă este adaptată vârstei și nevoilor bebelușului de la sfârșitul lunii a 12-a. Are o compozitie echilibrata, optimizata in functie de varsta copilului si de ultimele sfaturi stiintifice PRAEBIOTIK®: GOS (galactooligozaharide) din lactoză Iod: Contribuie la dezvoltarea funcției cognitive și normale a tiroidei Vitamina B2: Contribuie la buna functionare a metabolismului energetic Vitamina C: Sprijină buna funcționare a sistemului imunitar și absorbția fierului Calciu și vitamina D: Copiii mici au nevoie de până la 3 ori mai mult calciu și de 7 ori mai multă vitamina D în comparație cu adulții. Calciul contribuie la dezvoltarea normala a oaselor, vitamina D contribuie la dezvoltarea normala a oaselor si a dintilor, sustine buna functionare a sistemului imunitar. În proporție cu greutatea corporală unitatea (kg), copiii mici au nevoie de mai mulți nutrienți decât un adult. Mișcarea suficientă în aer liber este, de asemenea, importantă pentru o dezvoltare sănătoasă. (EFSA 2013, adult = 80 kg, copil mic = 12 kg). Magneziu Rețetă conform celor mai recente recomandări științifice (conform Societății Germane de Pediatrie și Medicina Adolescentului (DGKJ) / „Societatea Germană de Pediatrie și Medicina Adolescentului”) HiPP de calitate superioară: Suntem convinși de utilizarea corectă a ingredientelor biologice strict controlate. Atunci când alegem materiile prime, respectăm reglementările legislative stricte pentru preparatele lactate pentru sugari. Controale stricte de calitate - de la primele materii prime până la produsul final garantează cea mai mare siguranță pentru tine și copilul tău. Poate fi servit imediat Doar agitați sticla înainte de utilizare Nu trebuie încălzit, se poate servi imediat Într-o sticlă practică și resigilabilă Potrivit și pentru excursii și plimbări, pentru mamele active. Tata sau bunicile vor aprecia, de asemenea, pregătirea ușoară. Compozitie : LACTATE GRAS, LAPTE, SMANICA, LACTOZA galactooligozaharide (LAPTE), uleiuri vegetale (floarea soarelui, rapita, LACTOZA (LAPTE), emulgator: lecitina, citrat de potasiu, saruri de calciu ale acidului citric, saruri de potasiu, saruri de potasiu, sare de acid ortofostric L-ascorbat (vitamina C), sulfat feros, hidroxid de potasiu, sulfat de zinc, acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), riboflavină (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), iodat de potasiu, acid folic, colecalciferol (vitamina D), D-biotină, cianocobalamină, (vitamina B12). Notă : fără gluten. fără materii prime modificate genetic.
Noutate

BEBIVITA Lapte 1 Nutriție instantanee inițială cu lapte de la naștere, 500 g

Alăptarea este cea mai bună modalitate de a hrăni un copil. Laptele matern este cel mai bun lucru în primele luni de viață - conține tot ce are nevoie un bebeluș pentru o dezvoltare sănătoasă. Formula de lapte pentru sugari Bebivita oferă părinților și copiilor lor un nivel ridicat de protecție bazat pe controale ample de calitate. În fiecare biberon, bebelușul primește o dietă echilibrată într-o formă care să îi satisfacă nevoile. Specificații: Adaptarea conținutului de vitamine și minerale individuale Ajustarea conținutului de energie în funcție de modelul laptelui matern. Fără gluten (prin lege) Semăna bine Usor de digerat Bebivita 1, prin lege, contine DHA (acid docosahexaenoic) Compoziţie: Lapte degresat, produs din zer, uleiuri vegetale (palmier*, rapiță, floarea soarelui), amidon, lactoză (din lapte), ulei de pește1, clorură de potasiu, săruri de calciu ale acidului ortofosforic, carbonat de calciu, colină, ulei de M.alpina, L-tirozină , clorură de sodiu, acid. Acid L-ascorbic (vitamina C), emulgator: lecitină de soia, citrat de potasiu, carbonat de magneziu, L-triptofan, sulfat feros, sulfat de zinc, acetat de DL-alfa tocoferil (vitamina E), nicotinamidă, sulfat de cupru, acid pantotenic, acetat de retinil (vitamina A), clorhidrat de tiamină (vitamina B1), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), iodat potasiu, sulfat de mangan, acid folic, selenit de sodiu, fitomenadionă (vitamina K), colecalciferol (vitamina D), D-biotină, cianocobalamină (vitamina B12).
Noutate

BABYBIO Croissance 3 lapte organic lichid pentru copii (0,25 l)

Produs din agricultura ecologica. Fara ulei de palmier, fara zahar adaugat, fara OMG. Raport echilibrat de proteine, acizi grași esențiali, vitamine și minerale importante pentru dezvoltarea corectă a copilului. CROISSANCE 3 este o formulă organică continuă pentru sugari, produsă în Franța din lapte de vacă de origine franceză. CROISSANCE 3 lapte lichid pentru bebelusi in sticle (sticle fara BPA) nu au suferit un proces de uscare. Sunt potrivite pentru prepararea rapidă a hranei lactate, de exemplu pe drum sau la plimbare. Este destinat alimentației speciale a sugarilor de la sfârșitul lunii a 10-a până la 3 ani. Compoziția rețetei CROISSANCE 3 este conformă cu regulamentul UE valabil din 22.2.2020 (regulament 2016/127). Laptele provine de la vaci din ferme ecologice franceze. În conformitate cu principiile agriculturii ecologice, vacile sunt hrănite în principal cu ierburi sau furaje organice. Sunt crescuți în funcție de bunăstarea lor, conform legislației de mediu. De asemenea, nu există aplicarea preventivă a antibioticelor, care sunt interzise de agricultura ecologică. Această metodă de producție preferă de ex. Utilizarea îngrășămintelor naturale și rotația culturilor. Știai că laptele de vacă al bebelușului tău cu vârsta sub 3 ani nu satisface încă nevoile nutriționale specifice ale copiilor până la vârsta respectivă? De aceea marca BABYBIO a dezvoltat laptele CROISSANCE 3 conform reglementarilor.In conformitate cu legislatia europeana, laptele pentru bebelusi CROISSANCE 3 in reteta sa ofera copiilor: Mai mult fier, mai mulți acizi grași esențiali și mai puține proteine decât laptele de vacă Vitamina D, care este esențială pentru creșterea și dezvoltarea oaselor normale la copii PCL: Omega 3 acizi grași polinesaturați cu lanț lung (DHA) Oferă, de asemenea, familia PCL de acizi grași Omega 6 (ARA) 13 vitamine și 13 minerale Sursa acizilor grași polinesaturați conținute în acesta este peștele capturat exclusiv în conformitate cu regulile pescuitului durabil. În conformitate cu legislația UE, sticla în care este conținut laptele nu conține BPA. Ambalat într-o atmosferă protectoare. Pentru sănătatea copilului, rețineți că: A se pastra la loc uscat la temperatura camerei inainte de deschidere (nu trebuie sa fie in frigider). Spălați-vă întotdeauna mâinile înainte de a vă pregăti. Pregatiti sticla de lapte pentru utilizare chiar inainte de administrare, nu administrati nici un reziduu nefinisat. Inchideti intotdeauna ambalajul ermetic dupa fiecare utilizare. A se pastra la loc uscat si se foloseste in 4 saptamani de la deschidere. Spălați bine sticla și toate accesoriile după ce ați mâncat. Asigurați-vă că bebelușul este în poziția corectă în timp ce bea. Pregatirea sticlei: spălați bine și sterilizați biberonul în care doriți să turnați laptele, inclusiv suzetele acesteia (1/4 oră în apă clocotită sau rece în sterilizator) Agitați bine sticla de lapte înainte de administrare. Nu adăugați apă sau zahăr. Sticla de lapte poate fi încălzită la maximum 40 ° C Verificați întotdeauna temperatura scăzând câteva picături pe interiorul încheieturii mâinii înainte de administrare nu încălziți sticla în cuptorul cu microunde dupa deschidere se pastreaza la frigider la o temperatura de pana la 6°C pentru max. 48 de ore Tastați ! Folosind o suzeta potrivita, suzeta poate fi asezata direct peste capacul biberonului original CROISSANCE 3. La plimbare sau pe drum Doza recomandata: Vârsta de la 10 luni: doza zilnică medie recomandată este de 2 x 250 ml Sumele declarate sunt orientative, copilul dumneavoastră poate avea nevoie de o sumă mai mare sau mai mică. Dacă este necesar, consultați medicul pediatru. Notă importantă: Produsul este potrivit doar pentru alimentația specială a sugarilor cu vârsta peste 10 luni și ar trebui să facă parte doar dintr-o dietă variată. Înțărcarea, chiar înainte ca copilul să împlinească 6 luni, trebuie făcută numai la recomandarea unui nutriționist pentru sugari. Laptele de continuare nu trebuie utilizat ca înlocuitor al laptelui matern în primele șase luni de viață ale unui copil. Compoziţie: lapte parțial degresat, apă, maltodextrine de porumb, lactoză, uleiuri vegetale (rapiță, floarea soarelui); emulgator: lecitină de floarea soarelui; ulei de Mortierella alpina; ulei de Crypthecodinium cohnii; concentrat mineral din lapte; minerale (sulfat de zinc, fier, cupru și mangan, citrat de sodiu și magneziu, clorură de potasiu, bicarbonat de sodiu, hidroxid de potasiu, iodură de potasiu, selenit de sodiu); vitamine (C, L-ascorbil-6-palmitat, E, nicotinamida, D-pantotenat de calciu, B2, B1, B6, A, acid folic, K, D-biotină, D3, B12), antioxidant: extract bogat în tocoferol. * Ingrediente din agricultura ecologica
Realizate din sticle de plastic
Jucării ecologice de pluș
Jucării ecologice de pluș

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi