Lapte și nutriție165 produse

Valabil până la epuizarea stocurilor
Casuțe de grădină cu reducere
Casuțe de grădină cu reducere
Cele mai vândute produse
1
Bea prune organice 200ml Hipp
3 - 7 zile
7,75 lei
2
Supă cremă BIO legume 200g Hipp
3 - 7 zile
8,79 lei
3
Ceai de musetel organic 20x1,5g Hipp
3 - 7 zile
16,07 lei
Produselor 166 filtrate
Noutate

Garnitură de piersici cu fructe 125g Hipp

Începi să încerci gustări din fructe pline de multe arome noi. Acestea pot fi necunoscute copilului și nu pot gusta pentru prima dată. În acest caz, încercați să amestecați niște lapte matern sau pentru sugari în suplimentul de fructe. Îi va reaminti copilului gustul familiar al laptelui și va fi mai atractiv pentru el. Deși mâncarea este destinată copiilor de la sfârșitul lunii a 4-a, o recomandăm copiilor alăptați cel mai devreme după sfârșitul lunii a șasea. Piersicile au mult mai puțini carbohidrați și, prin urmare, mai puține calorii în comparație cu alte pietre. Prin urmare, sunt potrivite și pentru copiii mai mari care urmează o dietă de reducere. De asemenea, sunt bogate în beta-caroten, vitamina C și vitaminele B, care stimulează imunitatea. Caracteristici: fără zaharuri adăugate (conține zaharuri naturale) foarte fin - fără adăugarea de arome, coloranți, conservanți și amidon modificat, toate hrana pentru sugari și copii conform legii fără componentă de lapte înmoaie scaunul sărac în ingrediente alergenice în calitate BIO Ingrediente: - fructe 90% (piersici 75%, mere 10%, suc concentrat de struguri), apă potabilă, gri de orez, amidon de orez, vitamina C (acid L-ascorbic) Instrucțiuni de preparare: Potrivit ca zeciuială, făină sau aromă de piure. Luați cantitatea necesară, închideți partea nefolosită a alimentelor într-o ceașcă, depozitați la frigider, depozitați la o temperatură de până la + 6 ° C și utilizați în termen de 3 zile de la deschidere. Este important să urmați instrucțiunile de pregătire, depozitare, depozitare și manipulare a produsului pentru a evita periclitarea sănătății copilului. Pentru a preveni deteriorarea sticlei, utilizați doar o lingură de plastic. https://blog.feedo.cz/navstivili-jsme-farmu-hipp-jsou-prikrmy-skutecne-bio-a-co-to-vlastne-znamena/?utm_source=web
Noutate

Lapte pentru sugari 1 inițial BIO Combiotik 700g Hipp

HiPP 1 BIO Combiotik® este destinat hranei sugarilor de la naștere, în primele luni de viață până la introducerea unor alimente adecvate, care sunt hrănite sau care nu pot fi alăptate și pot fi administrate ca lapte matern, după cum este necesar - de câte ori copilul dumneavoastră o cere. Când treceți la HiPP 1 BIO Combiotik®, consistența scaunului se poate modifica din cauza scaunului GOS din fibră poate fi mai moale ca la sugarii alăptați. Ingrediente: LAPTE DEFECT *, LAPTE PENTRU PRODUS *, uleiuri vegetale * (ulei de palmier * (de la o fermă certificată durabilă), ulei de rapiță *, ulei de floarea-soarelui *), LACTOZĂ * (din LAPTE *), galactooligozaharide * din LACTOZĂ * (din LAPTE), ULEI DE PEȘTI1, clorură de calciu, citrat de potasiu, colină, ulei de Mortierella alpina, citrat de sodiu, L-fenilalanină, săruri de calciu ale acidului ortofosforic, sulfat de magneziu, L-triptofan, sulfat de zinc, sulfat feros, acid lactic stabilizator, L-ascorbat sodiu + L-ascorbil-6-palmitat (vitamina C), culturi naturale de acid lactic (Lactobacillus fermentum hereditum®2), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, sulfat de cupru, acetat de retinil (vitamina A), carbonat de calciu, clorhidrat de tiamină (vitamina B1), iodat de potasiu, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), acid folic, selenit de sodiu, fitomenadionă (vitamina K), sulfat de mangan, colecalciferol (vitamina D), D-biotină, cianocobalamină ( vitamina B12). Se referă la starea uscată a alimentelor. * din agricultura ecologică 1 conține DHA în conformitate cu cerințele reglementărilor aplicabile tuturor formulelor pentru sugari 2 Lactobacillus fermentum CECT5716 fără materii prime modificate genetic (conform Regulamentului pentru agricultura ecologică)
Noutate

Lapte pentru copii Anti-Reflux 500g Hipp

Formula specială pentru sugari HiPP AR ajută la mormăitul frecvent, conține o roșcată naturală de îngroșat (= pâine de lăcustă, fibre valoroase, naturale), datorită căreia este îngroșată și face ca alimentele să rămână mai mult în stomac. Acest lucru reduce întoarcerea alimentelor la esofag (reflux) și astfel mormăitul. Formula specială pentru sugari este potrivită pentru copii încă de la naștere. Formula specială HiPP AR pentru sugari este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale. Este potrivit pentru tratamentul dietetic cu mormăituri frecvente în copilărie și poate fi administrat ca unică nutriție. Dacă doriți să utilizați această formulă specială pentru sugari, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră sau unei persoane calificate în nutriție, farmacie sau îngrijirea mamei și a copilului. Caracteristici: Conține o roșcată naturală de îngroșat (= pâine de lăcustă, fibre valoroase, naturale), datorită căreia este îngroșată și face ca alimentele să rămână mai mult în stomac Conținând culturi lactice naturale, izolate din laptele matern Conțin acizi grași omega 3 esențiali importanți pentru dezvoltarea creierului, a celulelor nervoase și a vederii Fara gluten Ușor de digerat Ingrediente: lapte degresat *, zer * parțial demineralizat, uleiuri vegetale * (ulei de palmier *, ulei de rapiță *, ulei de floarea soarelui *), maltodextrină *, îngroșător carubină, lactoză *, bicarbonat de calciu, uleiuri care conțin LCP1 (ulei de pește, ulei vegetal de la Mortierella alpina), clorură de calciu, săruri de calciu ale acidului ortofosforic, L-tirozină, clorură de potasiu, vitamina C, L-fenilalanină, L-triptofan, sulfat de zinc, sulfat feros, acid lactic stabilizant, carbonat de magneziu, culturi naturale de fermentație lactică (Lactobacillus fermentum hereditum) 2, niacină, clorură de sodiu, vitamina A, vitamina E, acid pantotenic, complex cupru-lizină, vitamina B1, vitamina B6, vitamina B2, iodat de potasiu, sulfat de mangan, acid folic, vitamina K, selenat de sodiu, vitamina D, biotină, vitamina B12. Instrucțiuni de pregătire: Înainte de fiecare preparare, fierbeți apa proaspătă proaspătă și lăsați-o să se răcească la o temperatură de aproximativ 40 până la 50 ° C. Se toarnă 2/3 din apa preparată într-o sticlă. Umpleți ușor paharul de măsurare cu produsul și nivelați cuțitul pe partea opusă. Adăugați cantitatea măsurată de produs în sticlă. Închideți sticla și agitați bine. Adăugați restul de apă și agitați din nou de câteva ori bine. se răcește la o temperatură adecvată pentru băut (aprox. 37 ° C). Verificăm temperatura. Marca Hipp: marca HiPP produce alimente pentru bebeluși din 1932.
Valabil până la epuizarea stocurilor
Casuțe de grădină cu reducere
Casuțe de grădină cu reducere

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi