Lapte și nutriție133 produse

Nu ratați oferta noastră
Noutățile Bungi Bungi 2021
Noutățile Bungi Bungi 2021
Cele mai vândute produse
1
Supă cremă BIO legume 200g Hipp
3 - 7 zile
8,62 lei
2
Supă cremă BIO cartofi cu legume 200g Hipp
3 - 7 zile
8,62 lei
3
Garnitură din carne de legume BIO Legume cu paste și șuncă 190g Hipp
3 - 7 zile
11,17 lei
Produselor 133 filtrate

Bare de cereale NUTRILON NUTRIMAMA Profutura Afine și zmeură 5x40g

NUTRILON NUTRIMAMA Bare de cereale Profutura Afine și zmeură (5x40g) Bare de cereale Nutrimama sunt un supliment alimentar ideal pentru nevoile specifice femeilor care alăptează. Dozaj și recomandări: Vă recomandăm un bar pe zi. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu combinați cu alte suplimente fără a vă consulta mai întâi medicul. Nu utilizați ca înlocuitor pentru o dietă variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Modul de utilizare și mai multe informații pot fi găsite pe ambalaj. Ingrediente: Sirop de glucoză, fulgi de ovăz 17%, grâu extrudat 13%, fărâme de cereale (făină: grâu, orez, porumb, zahăr, extract de malț de orz, fibră de ovăz, sare) 12%, afine uscate îndulcite (afine, zahăr, ulei de floarea soarelui ) 8%, pudră DHA (sirop de glucoză, ulei de microalge Schizochytrium sp., Arome naturale), sirop de zahăr inversat, zmeură liofilizată 4%, humectant: glicerină, ulei de nucă de cocos, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de afine și zmeură, antioxidant : Acid L-ascorbic, premix mineral-vitaminic: (vit. B1, B2, B6, acid folic, biotină, vit. D, fier, zinc, iod), extract de ceai verde, regulator de aciditate: acid citric. Poate conține urme de lapte, nuci, arahide și susan. Linia Nutrimama: Linia Nutrimon Nutrimama este destinată în primul rând mamelor care alăptează care au nevoie de nutrienți specifici. Aceste substanțe au fost achiziționate de Nutrilon prin 40 de ani de cercetare a laptelui matern. Știați că ... Mama care alăptează are un consum crescut de energie cu până la 20% / zi? Acidul gras DHA Omega 3 conținut în Nutrimama contribuie la o mai bună dezvoltare a creierului și a vederii copilului? Nutrimama conține vitamina C, zinc, fier și acid folic pentru a întări imunitatea, care afectează semnificativ primele luni și ani de viață a unui copil? Vitaminele B2, B6 și B12 conținute în Nutrimama contribuie la reducerea oboselii? Cu Nutrima, veți contribui la buna funcționare a metabolismului, datorită iodului, biotinei și vitaminelor B1 și B2? Despre Nutrilone :? O echipă de experți cercetează laptele matern de mai bine de 40 de ani. Noile cunoștințe ajută la inovarea produselor nutriționale pentru sugari, copii mici și, de asemenea, pentru mamele care alăptează. În plus, Nutrilon nu uită de sugari și copii mici cu cerințe dietetice specifice, cum ar fi alergii, mormăituri, colici, intoleranță la lactoză și multe altele. Laptele matern este cea mai bună nutriție pentru un bebeluș. Îi oferă tot ce are nevoie pentru sănătate, rezistență la boli și dezvoltare adecvată. Pentru a se asigura că sugarii care nu pot fi alăptați au o nutriție optimă, Nutricia îmbunătățește rețetele de lapte pentru sugari conform formulei laptelui matern. Lapte plin de vitamine, substanțe necesare și utile.

Batoane de cereale NUTRILON NUTRIMAMA Profutura Afine și ciocolată 5x40g

NUTRILON NUTRIMAMA Bare de cereale Profutura Afine și ciocolată (5x40g) Bare de cereale Nutrimama sunt un supliment alimentar ideal pentru nevoile specifice femeilor care alăptează. Dozaj și recomandări: Vă recomandăm un bar pe zi. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu combinați cu alte suplimente fără a vă consulta mai întâi medicul. Nu utilizați ca înlocuitor pentru o dietă variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Modul de utilizare și mai multe informații pot fi găsite pe ambalaj. Ingrediente: Sirop de glucoză, afine uscate îndulcite (afine, zahăr, ulei de floarea-soarelui) 15%, fulgi de ovăz 15%, grâu extrudat 13%, croșete de cereale (făină: grâu, orez, porumb, zahăr, extract de malț de orz, fibră de ovăz, sare ) 12%, pulbere DHA (sirop de glucoză, ulei de microalge Schizochytrium sp., Arome naturale), sirop de zahăr inversat, ciocolată (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie) 2,7%, humectant: glicerină, ulei de cocos, emulgator: lecitină din soia, antioxidant: acid L-ascorbic, premix mineral-vitaminic: (vitamina B1, B2, B6, acid folic, biotină, vitamina D, fier, zinc, iod), natural aroma de afine, aroma naturala, extract de ceai verde, regulator de aciditate: acid citric. Poate conține urme de lapte, nuci, arahide și susan. Linia Nutrimama: Linia Nutrimon Nutrimama este destinată în primul rând mamelor care alăptează care au nevoie de nutrienți specifici. Aceste substanțe au fost achiziționate de Nutrilon prin 40 de ani de cercetare a laptelui matern. Știați că ... Mama care alăptează are un consum crescut de energie cu până la 20% / zi? Acidul gras DHA Omega 3 conținut în Nutrimama contribuie la o mai bună dezvoltare a creierului și a vederii copilului? Nutrimama conține vitamina C, zinc, fier și acid folic pentru a întări imunitatea, care afectează semnificativ primele luni și ani de viață a unui copil? Vitaminele B2, B6 și B12 conținute în Nutrimama contribuie la reducerea oboselii? Cu Nutrima, veți contribui la buna funcționare a metabolismului, datorită iodului, biotinei și vitaminelor B1 și B2? Despre Nutrilone :? O echipă de experți cercetează laptele matern de mai bine de 40 de ani. Noile cunoștințe ajută la inovarea produselor nutriționale pentru sugari, copii mici și, de asemenea, pentru mamele care alăptează. În plus, Nutrilon nu uită de sugari și copii mici cu cerințe dietetice specifice, cum ar fi alergii, mormăituri, colici, intoleranță la lactoză și multe altele. Laptele matern este cea mai bună nutriție pentru un bebeluș. Îi oferă tot ce are nevoie pentru sănătate, rezistență la boli și dezvoltare adecvată. Pentru a se asigura că sugarii care nu pot fi alăptați au o nutriție optimă, Nutricia îmbunătățește rețetele de lapte pentru sugari conform formulei laptelui matern. Lapte plin de vitamine, substanțe necesare și utile.
Noutate

Buzunar BIO Hippies mere-banane-zmeură-cereale integrale 12m + 100g Hipp

Știi cum sunt umplute buzunarele cu fructe? Cu toate acestea, folosind animale HiPPis. Maimuța Žofka servește fructe de la cele mai înalte crenguțe către cameleonul Patek, care îl așează cu grijă într-un coș cu limba lungă. Ce face Hipp pentru a obține cea mai înaltă calitate BIO a fructelor? nu folosește în principiu pesticide sau îngrășăminte sintetizate chimic ia probe de sol zilnic și îi verificăm calitatea în laborator se asigură că rețelele și câmpurile nu sunt aproape de drumuri și zone industriale fructul se coace atâta timp cât trebuie să fie dulce și suculent îl tratează ușor pentru a păstra nutrienți și vitamine importante preferă să planteze soiuri originale care își păstrează bine caracteristicile originale - fructul este cultivat într-un mediu în care prosperă în mod natural Caracteristici: fără zaharuri adăugate (conține zaharuri naturale) nu îndulcit cu concentrate de fructe piure fin conține gluten BIO Ingrediente: fructe * 95% (măr * 43%, suc de mere * aciditate scăzută din concentrat, banane * 10%, zmeură * 5%, suc de ardei * din concentrat), făină integrală de grâu * SPELAT 4%, fulgi de grâu * 1% ), antioxidant: acid L-ascorbic. Conține gluten. * din agricultura ecologică. În funcție de vârsta copilului, punga poate fi administrată, de exemplu, pe o lingură sau pe o farfurie. Plicul se păstrează într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 24 ° C.
Noutate

Buzunar BIO Hippies mere-piersici 12m + 100g Hipp

Știi cum sunt umplute buzunarele cu fructe? Cu toate acestea, folosind animale HiPPis. Maimuța Žofka servește fructe de la cele mai înalte ramuri către cameleonul Patek, care îl așează cu grijă într-un coș cu limba lungă. Ce face Hipp pentru a obține cea mai înaltă calitate BIO a fructelor? nu folosește în principiu pesticide sau îngrășăminte sintetizate chimic ia probe de sol zilnic și îi verificăm calitatea în laborator supraveghează faptul că rețelele și câmpurile nu sunt aproape de drumuri și zone industriale fructul se coace atâta timp cât trebuie să fie dulce și suculent îl tratează ușor pentru a păstra nutrienți și vitamine importante preferă să planteze soiuri originale care își păstrează bine caracteristicile originale - fructul este cultivat într-un mediu în care prosperă în mod natural Caracteristici: fără zaharuri adăugate (conține zaharuri naturale) nu îndulcit cu concentrate de fructe piure fin - contine gluten Ingrediente BIO: fructe * 94% (măr * 42%, suc de mere * din concentrat, banane * 15%, piersică * 8%), prăjituri - biscuiți * 6% (FĂINĂ DE GRÂU *, zer uscat * (din LAPTE), BUTTER *, AMIDON DE GRÂU *), antioxidant: acid L-ascorbic. Notă: conține gluten. * din agricultura ecologică. În funcție de vârsta copilului, punga poate fi administrată, de exemplu, pe o lingură sau pe o farfurie. Punga este depozitată într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 24 ° C.
Nu ratați oferta noastră
Noutățile Bungi Bungi 2021
Noutățile Bungi Bungi 2021

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi