Marsupii și wrap-uri44 produse

Preț avantajos
Dino Bikes
Dino Bikes
Cele mai vândute produse
1
Chicco Easy Fit Carrier - Bej închis
3 - 7 zile
156,73 lei 158,05 lei
2
Chicco Chicco Easy Fit Carrier - Oxford
3 - 7 zile
156,73 lei 158,05 lei
3
Chicco Baby transportor Chicco Easy Fit - Black Night
3 - 7 zile
202,05 lei 203,75 lei
Produselor 44 filtrate
0+

Chicco Easy Fit Carrier - Bej închis

Chicco Easy Fit Carrier - Bej închis Chicco Easy Fit Baby Carrier - simplu și intuitiv decât îmbrățișarea ta. Ușor de purtat, ușor de ajustat, ușor de modificat pozițiile EasyFit este un purtător simplu și intuitiv, la fel de ușor de purtat ca o cămașă. Se adaptează perfect părinților și copilului și îl însoțește în timpul dezvoltării sale naturale. Transportorul este ideal de la naștere datorită scaunelor sale largi și ergonomice. O simplă schimbare de la mumă la mămică când copilul are 6 luni și este gata să exploreze lumea împreună cu mama și tata. Transportor ergonomic Scaunele ergonomice în forma literei „M” pentru a asigura poziția corectă a articulațiilor șoldului. Scaunul larg păstrează poziția M, cu picioarele depărtate și genunchii ridicați, ceea ce este ideal pentru dezvoltarea corespunzătoare a copilului. Testat și certificat de IHDI - Institutul Internațional pentru displazie de șold. Chicco Easy Fit este clasificat ca purtător pentru „articulațiile sănătoase ale șoldului” atunci când este utilizat conform instrucțiunilor. Ușor de purtat EasyFit este singurul purtător de copii care poartă la fel de ușor ca un tricou ... simplu și intuitiv pus și setat. Datorită sistemelor de control practice, suportul se adaptează ușor și rapid la toate dimensiunile, copii și adulți. Un plus de confort Suport suplimentar pentru cap și gât din primele luni. Se agață ușor de corp pentru o îmbrățișare maximă. Conceput pentru copii de la naștere până la 9 kg. Odată văzut, este mai bine decât 100x să auziți, așa că consultați și o scurtă prezentare a acestui operator.
Noutate

Chicco Chicco Easy Fit Carrier - Oxford

Chicco Easy Fit Baby Carrier - simplu și intuitiv decât îmbrățișarea ta. Ușor de purtat, ușor de ajustat, ușor de modificat pozițiile EasyFit este un purtător simplu și intuitiv, la fel de ușor de purtat ca o cămașă. Se adaptează perfect părinților și copilului și îl însoțește în timpul dezvoltării sale naturale. Transportorul este ideal de la naștere datorită scaunelor sale largi și ergonomice. O simplă schimbare de la mumă la mămică când copilul are 6 luni și este gata să exploreze lumea împreună cu mama și tata. Suport ergonomic Scaunele ergonomice în formă de „M” asigură poziția corectă a șoldului. Scaunul larg păstrează poziția M, cu picioarele depărtate și genunchii ridicați, ceea ce este ideal pentru dezvoltarea corespunzătoare a copilului. Testat și certificat de IHDI - Institutul Internațional pentru displazia de șold. Chicco Easy Fit este clasificat ca purtător pentru „articulațiile sănătoase ale șoldului” atunci când este utilizat conform instrucțiunilor. Ușor de purtat EasyFit este singurul purtător de copii care poartă la fel de ușor ca un tricou ... simplu și intuitiv de purtat și setat. Datorită sistemelor de control practice, suportul se adaptează ușor și rapid la toate dimensiunile, copii și adulți. Confort suplimentar Suport suplimentar pentru cap și gât din primele luni. Se agață ușor de corp pentru o îmbrățișare maximă. Conceput pentru copii de la naștere până la 9 kg. Odată văzut, este mai bine decât 100x să auziți, așa că consultați și o scurtă prezentare a acestui operator.

Chicco Baby transportor Chicco Easy Fit - Black Night

Chicco Easy Fit Baby Carrier - simplu și intuitiv ca îmbrățișare. conceput pentru copii de la naștere până la 9 kg ușor de purtat, ușor de reglat, ușor de modificat pozițiile EasyFit este un purtător simplu și intuitiv, care este la fel de ușor de purtat ca o cămașă se adaptează perfect părinților și copilului și îl însoțește în timpul dezvoltării sale naturale purtătorul este ideal de la naștere datorită locurilor largi și ergonomice schimbare ușoară de la mămică la mămică când copilul are 6 luni și este gata să exploreze lumea împreună cu mama și tata purtător ergonomic - scaune ergonomice sub forma literei „M” pentru a asigura poziția corectă a articulațiilor șoldului. Scaunul larg păstrează poziția M, cu picioarele depărtate și genunchii ridicați, ceea ce este ideal pentru dezvoltarea corespunzătoare a copilului. Testat și certificat de IHDI - Institutul Internațional pentru displazia de șold. Chicco Easy Fit este clasificat ca purtător pentru „articulațiile sănătoase ale șoldului” atunci când este utilizat conform instrucțiunilor. ușor de purtat - EasyFit este singurul purtător de copii care poartă la fel de ușor ca o cămașă ... simplu și intuitiv de purtat și setat. Datorită sistemelor de control practice, suportul se adaptează ușor și rapid la toate dimensiunile, copii și adulți. confort suplimentar - suport suplimentar pentru cap și gât din primele luni. Se agață ușor de corp pentru o îmbrățișare maximă. Greutate: 0,5 kg Dimensiunile produsului (lxxxd): 45 x 35 x 3 cm Odată văzut, este mai bine decât 100x să auziți, așa că consultați și o scurtă prezentare a acestui operator.
Noutate

Marsupiu CHICCO Easy Fit - Gri luna

Marsupiu Chicco Easy Fit La fel de simplu și intuitiv ca îmbrățișările tale. Conceput pentru copii de la nastere pana la 9 kg. Ușor de purtat, ușor de reglat, ușor de schimbat pozițiile. Se adaptează perfect părinților și copiilor și îl însoțește pe parcursul dezvoltării sale naturale. Datorita scaunelor late si ergonomice, este ideala inca de la nastere. O simplă schimbare de la o poziție față de mama ta la o poziție cu fața în față atunci când copilul are 6 luni și este gata să înceapă să exploreze lumea cu părinții din apropiere. Suport ergonomic scaun ergonomic în formă de „M” pentru a asigura poziția corectă a articulațiilor șoldului. Scaunul lat mentine pozitia M cu picioarele departate si genunchii ridicati, ceea ce este ideal si pentru dezvoltarea corecta a copilului. Testat și certificat de IHDI, Institutul Internațional pentru Displazia de șold. Chicco Easy Fit este clasificat ca un purtător „pentru articulații sănătoase ale șoldurilor” atunci când este utilizat conform instrucțiunilor. Usor de purtat EasyFit este singurul marsupiu care este la fel de usor de purtat ca un tricou, il poti imbraca si ajusta usor si intuitiv. Datorită sistemelor practice de control, căsuța se adaptează fără probleme și rapid la toate mărimile copiilor și adulților. Confort suplimentar Suport suplimentar pentru cap și gât încă din primele luni. Aderă ușor de corp pentru o îmbrățișare maximă. Dimensiunea pachetului și specificații: Greutate: 0,5 kg Dimensiuni produs (hxlxl): 45 x 35 x 3 cm

BOBA Marsupiu Boba Bliss Black

Acest marsupiu hibrid este alegerea ideala pentru a transporta un nou nascut inca din prima zi de viata. Datorita acestui transportator te poti bucura de toate avantajele pozitiei „inima la inima” (purtarea in fata spre inima). Este alegerea perfectă pentru părinții care caută o modalitate ușoară de a-și ține copilul aproape. Nu este necesară înfășarea! Datorită închiderii numai cu cataramă, să-ți purtați copilul în marsupiu Bliss este ușor! Adaptarea marsupiului pentru alăptare este simplă și intuitivă și este incredibil de ușor să-ți pui copilul în sau să iasă din marsupiu în mod independent. Boba Bliss este într-adevăr un articol obligatoriu pentru fiecare părinte în primele luni de viață ale unui copil. Un singur transportator garanteaza suportul necesar si in acelasi timp maini libere fie acasa, fie in deplasare! Conceput de două mame cu ani de experiență personală și profesională în îmbrăcămintea bebelușilor și designul de produse! Boba Bliss este pur și simplu un hibrid! Dar ce înseamnă asta? Este o combinație între un purtător cu cataramă și o eșarfă elastică! Combină tot ce este mai bun din ambele lumi. Este realizat dintr-o țesătură puternică, dar flexibilă, care are o densitate mai mare decât Boba Wrap originală Are o elasticitate unică care oferă suport perfect copiilor de la nou-născuți până la 12 luni. Curele de umăr inovatoare, nu necesită răsucire sau răsturnare! Buclele inovatoare permit reglarea funcțională a ambelor curele de umăr, precum și a lățimii și înălțimii panoului de susținere! Permite o vedere minunată a bebelușului și, de asemenea, o acoperire sigură a capului pentru somnul de contact! O centură cu structura moale, centura cu cataramă modulară este făcută pentru a se conforma corpului tău și a asigura confort chiar și atunci când purtați copii mai mici mai sus pe trunchi! Designul original al scaunului Bliss permite transportatorului să crească lin cu copilul dumneavoastră și susține o poziție sănătoasă a pelvisului, șoldurilor și picioarelor! Am adăugat și căptușeală pentru picioare pentru o călătorie mai confortabilă! Bretele încrucișate, curelele de umăr versatile asemănătoare unei eșarfe sunt reglabile atât în lungime, cât și în lățime pentru a asigura o potrivire perfectă pentru toți purtătorii!
Noutate

Scaun de șold pentru marsupiu CHICCO - Denim

Chicco Hip Seat este un nou marsupiu practic, ergonomic si multifunctional, cu o baza de sustinere a scaunului detasabila, satisfacand toate nevoile transportului copiilor. Marsupiul este format din 2 părți - o bază întărită și un marsupiu - care pot fi folosite împreună sau separat pentru a crea până la 3 produse diferite și o serie de moduri de a transporta copiii. 1. Marsupiu cu baza Scaunul Chicco pentru șold în combinație cu căsuța pentru copii și baza de susținere creează o poziție confortabilă și naturală pentru copil și în același timp ajută la distribuirea greutății copilului în jurul corpului părintelui. 2. Baza de sprijin Baza întărită fără suport servește ca prelungire a șoldurilor părintelui. Ideal atunci când țineți un copil cu o singură mână. Baza ajuta la distribuirea greutatii copilului si in acelasi timp parintii pastreaza pozitia corecta a corpului. 3. Marsupiu Fără bază, căsuța este o soluție inteligentă și tradițională pentru transportul copiilor. Puteți avea transportatorul la îndemână oricând aveți nevoie de el. Suportul Chicco Hip Seat are diferite opțiuni pentru a transporta un copil: - De la nastere Puteti folosi marsupiu (fara baza) ca marsupiu separat si purtati copilul catre parinte. Capacitatea de transport a unui astfel de transport este de până la 9 kg. De asemenea, puteți folosi baza de susținere și puteți transporta bebelușul așezat ușor pe bază în poziția nou-născutului. De la 3 luni Un marsupiu cu baza te va ajuta sa distribui mai bine greutatea crescanda a copilului si sa ii ofere suficient confort si spatiu pentru a fi purtat cu fata spre tine. Puteți utiliza pe deplin baza de susținere ca suport pentru a transporta cu fața spre tine, departe de tine și pe partea ta. Orice ți se potrivește ție și copilului tău. - De la 6 luni Copilul poate începe să descopere lumea din jurul lui. Suportul împreună cu baza vor crea un spațiu ideal pentru a purta copilul departe de tine. Copilul poate explora astfel pe deplin lumea din jurul lui. Iar pentru călătorii mai lungi, suportul Chicco Hip Seat poate fi folosit și ca transport pentru un copil pe spate. Capacitatea de transport a suportului împreună cu baza, precum și a bazei într-o versiune separată, este de până la 15 kg. Capacitatea de transport a suportului fără bază este de 9 kg. Pentru confortul maxim al parintelui la transport, transportul este echipat cu captuseala larga. Confortul copilului este asigurat de un suport reglabil pentru cap si gat, precum si un panou detasabil cu plasa pe spatele transportatorului pentru a asigura ventilatia. În caz de vreme rea, transportatorul are o glugă de protecție încorporată. Pentru a preveni copilul să muște curelele căsuței în timpul perioadei de dentiție, puteți folosi o pernă mică pentru mușcături pe căsuță. Puteți folosi un buzunar practic cu fermoar la baza căsuței pentru a depozita obiecte mici precum cheile și un telefon mobil.
Preț avantajos
Dino Bikes
Dino Bikes

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi