Atv-uri cu pedale131 produse

Cele mai vândute produse
1
BERG Buddy B-Orange
Ultimele 3 bucăți
1 400,00 lei 2 022,51 lei
2
BMW Reppy BMW
În stoc > 5 buc
1 259,00 lei 1 516,74 lei
3
BERG Buzzy Nitro
7 - 14 zile
651,00 lei 859,25 lei
Produselor 131 filtrate
Hituri de primăvară
-31 %
3+

BERG Buddy B-Orange

BERG Buddy B-Orange BERG Buddy este o bandă de alergare uimitoare cu care copiii tăi pot explora împrejurimile ore lungi. BERG Buddy este fabricat din otel solid, stabilitatea in camp este garantata de o axa oscilante, functionarea silenoasa este asigurata de rulmenti cu bile. Pentru confortul copiilor dvs., nu lipsesc inaltimea volanului reglabil si trei pozitii pentru reglarea scaunului. Această pedală este echipată cu un sistem unic BFR, care asigură deplasarea înainte și înapoi și frânarea prin pedalarea înapoi. Dimensiuni: 110x65x63 cm Greutate: 18 kg Capacitate de încărcare: 50 kg Varsta: 3 - 8 ATV-urile cu pedale BERG TOYS funcționează exclusiv pe jos. Sunt fara motor, adica complet silentioase, nu incarca mediul inconjurator si reprezinta o noua forma de activitate sportiva. ATV-urile cu pedale sunt concepute pentru copii și adulți. De ce merită să investești într-un quad? Banda de alergare vă va servi mulți ani, nu este o achiziție pentru un sezon. Structura portantă durabilă, anvelopele de calitate sau transmisia fac din plimbare o adevărată experiență. Sau îți place să te răsfeți cu ceva ce nu are toată lumea. Ceva unic. ATV-urile cu pedale BERG TOYS sunt o noutate care vă va lua pe tine și familia ta pe de rost. Descoperiți o nouă modalitate de a vă petrece timpul liber în mod activ. VREM PEDALARE PLACATA.
Hituri de primăvară
-17 %
2+

BMW Reppy BMW

BERG Reppy BMW este o bandă de alergat uimitoare cu care copiii dvs. pot explora împrejurimile pentru ore foarte lungi. BERG Reppy BMW este fabricat din oțel solid, stabilitatea pe teren este garantată de o axă oscilantă, funcționarea silențioasă este asigurată de rulmenții cu bile. Anvelopele sunt fabricate din cauciuc moale EVA fără tub, deci nu există riscul de perforare. Pentru confortul copiilor dumneavoastră, nu lipsește înălțimea reglabilă a volanului și patru poziții pentru reglarea scaunului. Quad potrivită pentru copii de la 2,5 la 6 ani (înălțime aprox. 85 până la 125 cm). Dimensiuni: 90 x 59 x 58 cm Greutate: 9 kg Potrivit: 2,5 - 6 ani Capacitate de încărcare: 40 kg ATV-urile cu pedale BERG TOYS funcționează exclusiv pe jos. Ele sunt fără motor, adică complet silențioase, nu împovără mediul și reprezintă o nouă formă de activitate sportivă. ATV-urile cu pedale sunt concepute pentru copii și adulți. De ce merită să investești într-o bicicletă cu pedale? Banda de alergat vă va servi mulți ani, nu este o achiziție pentru un sezon. Structura suport durabilă, anvelopele de calitate sau transmisia fac din călătorie o experiență reală. Sau îți place să te răsfeți cu ceva ce nu toată lumea are. Ceva unic. ATV-urile cu pedale BERG TOYS sunt o noutate care vă va ține inima și inima familiei. Descoperiți o nouă modalitate de a vă petrece timpul liber în mod activ. Vă dorim o PEDALARE plăcută.
2+

BERG Reppy Rebel

  BERG Reppy Rebel BERG Reppy Rebel este un Atv cu pedale uimitor, cu care copilul tau poate explora imprejurimile ore intregi.     Atv-ul BERG Reppy Rebel este fabricat din otel solid, stabilitatea in sol este asigurata de o osie oscilanta, functionarea silentioasa o asigura rulmentii cu bile.  Anvelopele sunt fabricate din cauciuc moale EVA fara pana, deci nu exista riscul de a se defecta.  Pentru confortul copilului tau, inaltimea volanului si a scaunului (4 pozitii) sunt reglabile.  Acest atv cu pedale este echipat cu un sistem unic BFR care asigura deplasarea inainte, inapoi si franarea prin apasarea pedalelor in spate.  Atv-ul cu pedale este adecvat pentru copii de la 2,5 la 6 ani (inaltimea de aproximativ 85 pana la 125 cm). Dimensiuni: 90x59x58 cm Greutate: 9 kg Varsta recomandata: 2,5 - 6 ani Capacitate de incarcare: 40 kg Atv-ul cu pedale BERG TOYS functioneaza doar prin forta picioarelor. Este fara motor, silentios si nu polueaza aerul si reprezinta o noua forma de activitate sportiva. Atv-urile sunt concepute atat pentru copii, cat si pentru adulti.De ce este bine sa investesti intr-un atv cu pedale?Atv-ul il vei putea folosi multi ani, nu este o investitie pentru un sezon. Structura rezistenta, anvelope de inalta calitate sau cutia de viteza, fac din el o experienta reala. Sau preferi sa ai ceva unic, ce altii nu au? Atv-ul BERG TOYS este o noutate care te va surprinde placut, atat pe tine cat si pe familia ta. Iti dorim PEDALARE placuta. 

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi