Modelele REVELL688 produse

Cele mai vândute produse
Produselor 688 filtrate
0+

Modelul submarin ModelKit 05100 - Submarinul tip VII C / 41 (1: 144)

navomodele de la lipirea. Dimensiune: 1: 144; 46,7 cm. Pachetul include 107 piese de la lipirea între ele. Începând cu mijlocul anului 1943, a fost lansat 91 U-Boot Type VII C / 41st Până atunci, condițiile au fost război destul de diferite. „Tactica Wolfpack“ au atins rareori rezultate pozitive împotriva convoaielor mai bine protejate, în special cu introducerea de aer umbrela. Pentru o mai bună apărare în-boat emergente au fost de tip VII C / 41 echipat cu un pod mai mare modificat numit „grădină de iarnă mare“, două de 20 mm armura Flakzwilling si una automata de 37 mm M42U flakkanone care este reprodus cu acuratețe în kit-ul. Tubul de aspirare a aerului rotativ al submarinului (de asemenea, rotativ cu kit) pentru aerul proaspăt și gazele de eșapament și cele patru cutii de presiune cu flotoare de 4 bărbați au fost de asemenea tipice navei. O mai bună utilizare a plăcilor de oțel permit un pescaj maxim de 250 de metri. Modelul include, de asemenea, o nouă secțiune care acoperă pachetul de lemn cu cutii de presiune gravate și arcul de „Atlantic“. Frumos carena detaliată prezentând nituri și suduri. Alte in-barci pot fi reproduse cu foaia de decal: U 292, U 318, U 998 și U 1004th Detalii Model: Versiunea on-bord cu „grădină de iarnă mare“ - - Turnul Conning detaliat cu balustradă - învelitori punte de reproducere detaliată - submarine de conducte de admisie a aerului pivotant - „atlantic“ arc și modificat partea de mijloc superioară a fuselajului - detaliată 20 mm Flakzwilling - înălțimea de 37 mm până protietadlová automată pistol - Întinsă 4 cutii de presiune pe partea de sus a punții - Super Dpunte reproducerea etailní cu nituri și suduri - sloturi Imitație de inundații - detaliata turn Conning - cârmei detaliate și elice - periscop pot fi instalate în diferite poziții, inclusiv poziții în sus și în jos - cârlige cu barca - stativ - Etichete pentru U 292, U 318, U 998 și U 1004 culori: - de bază: 15, 69, 76, 77, 92 - Altele: 05, 09, 57, 79, 90, 91, 302, 330, 364 Detalii Model: Scala: 1: 144 Numărul de piese: 107 Lungime: 467 mm Dificultate: 4 Detalii despre original: Tip: U-Boot Anul / perioada 1941 Originea: Germania Capacitate cilindrica: 2352 kW Viteza: 17 noduri Recomandat de la 10 ani.
8+

Vopsea acrilica Revell - 36137: mat roșu-brun (roșcat mat maro)

Foarte populare Gama Aqua Culoarea de culori este acum cunoscut dipozici toate 88 de nuanțe. Nu modelator nu mai este forțat să facă un compromis. Puteți fi siguri că aceste culori acrilice pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Avantajele Aqua Color: - Culorile pot fi diluate cu apă - Culorile au miros minim - Culorile sunt inflamabile - Culorile nu conțin practic nici un solvent organic - Există 88 de nuanțe de - Culorile pot fi amestecate - culoarea este complet uscat timp de 2-3 ore - Straturile pot fi vopsit după o oră, care este de șase ori mai rapid decât vopsele emailate - Aceste culori pot șterge cu ușurință în ciuda vopsea email inițială, fără complicații menținând în același timp un timp de uscare corespunzătoare, e-mail și vopsele Aqua Color nu pot fi amestecate între ele. Aceste culori pot fi utilizate, numărul de pistoale de pulverizare aerograf, dar cu unele limitări: - Culorile nu ar trebui să fie diluat prea mult - Se diluează cu max. 20 până la 25% apă - Cel mai bine este de a dilua agentul special de culoare Aqua Color Mix. De asemenea, servește ca un retardant și previne uscarea altă vopsea de uscare în interiorul pistolului de pulverizare. - Pistolul de pulverizare poate fi curățat cu apă imediat după utilizare. Cu toate acestea, în cazul în care vopseaua este uscată, aveți posibilitatea să spray de curățare arma produs „aerograf curat“ sau „Aqua Color Clean“. Perierea: - Culorile pot, desigur, de asemenea, să fie aplicat cu pensula și datorită acoperirii lor uniformă Nici o problemă. - perie pe care pot ajunge la suprafață aproape ca hladkého cum ar fi utilizarea unui pistol de pulverizare. - Rezultatul final este destul de comparabil cu utilizarea de emailuri. - Am perie atinge excelenta in culoare Aqua Color. Conținutul pachetului: 18 ml. Perie si echipamente imediat dupa utilizare cu apa. Container bine după utilizare. După deschidere, utilizați imediat ce vopsea este de uscare a aerului de acces. A nu se congela. Acesta conține conservanți Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, benzizotiazolinonă. Atenție: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Aruncați acest material și punctul său de colectare containere pentru deșeuri periculoase sau speciale. Atenție! Nu este potrivit pentru copii sub 8 ani. Copiii pot utiliza produsul numai sub supravegherea unui adult.
8+

Revell Email Vopsea - 32363: verde închis matasoasa (inchis de mătase verde)

E-mail de vopsea pentru modelatori Revell Color E-mail de vopsea Volumul 14 ml. Instrucțiuni de utilizare: Vopselele sunt destinate colorării modelelor și a altor utilizări hobby. Amestecați bine vopseaua înainte de utilizare. Aplicați cu pensula sau pulverizați pe o suprafață uscată și curată. Timp de uscare: 20 de minute la atingere, se poate aplica un nou strat de vopsea după 4 ore, uscare completă după 24 de ore (în funcție de grosimea stratului). Pentru pulverizare, se recomandă diluarea a maximum 3 părți de vopsea: 2 părți de diluant Revell Color Mix. Utilizarea unui diluant de altă marcă reduce calitatea acestei vopsele. Se recomandă pulverizarea suprafeței cu Revell Basic Color înainte de vopsire. Se recomandă utilizarea Revell Paint Clean pentru curățarea periei și Revell Airbrush Clean pentru curățarea pistolului. Citiți și salvați. Avertizare! Lichid și vapori inflamabili. Poate provoca somnolență sau amețeli. Nociv pentru viața acvatică cu efecte de lungă durată. Expunerea repetată poate provoca uscăciunea pielii sau crăpături. Dacă este nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți informațiile de pe etichetă înainte de utilizare. Protejați-vă de căldură / scântei / flăcări deschise / suprafețe fierbinți. - Fumatul interzis. Puneți la masă recipientul și echipamentul de prelevare a probelor. Magazin blocat. Conține hidrocarburi, C9-C11, alcani, ciclici,
8+

Vopsea acrilică Revell - 36175: gri de piatră mat (gri de piatră mat)

Gama foarte populară Aqua Color este acum disponibilă în toate cele 88 de nuanțe cunoscute. Niciun modelator nu este astfel obligat să facă compromisuri. Vă puteți baza pe aceste vopsele acrilice pentru a vă satisface toate cerințele. Avantajele Aqua Color: - Vopselele pot fi diluate cu apă - Vopselele au un miros minim - Vopselele nu sunt inflamabile - Vopselele nu conțin practic solvenți organici - Disponibil în 88 de nuanțe diferite - Puteți amesteca culori între ele - Vopseaua este complet uscată în 2-3 ore - Puteți revopsi stratul după doar o oră, adică de șase ori mai repede decât vopselele cu smalț - Puteți reveni cu ușurință aceste culori peste vopseaua originală de smalț fără complicații, menținând în același timp timpul de uscare adecvat, dar smalțul și vopselele Aqua Color nu pot fi amestecate împreună. Aceste vopsele pot fi utilizate și în pistoalele de pulverizare Airbrush, dar cu câteva limitări: - Vopselele nu trebuie diluate prea mult - Diluați max. 20-25% apă - Cel mai bine este să diluați culorile cu un produs special Aqua Color Mix. De asemenea, servește ca întârziator de uscare și astfel previne, printre altele, uscarea vopselei în interiorul pistolului de pulverizare. - Pistolul de pulverizare poate fi curățat cu apă imediat după utilizare. Cu toate acestea, dacă vopseaua este deja uscată, puteți curăța pistolul cu „Airbrush Clean” sau „Aqua Color Clean”. Aplicare perie: - Desigur, puteți aplica și vopseaua cu o pensulă și, datorită acoperirii uniforme a acestora, aceasta nu este nicio problemă. - Chiar și cu o perie, puteți obține o suprafață aproape la fel de netedă ca și cu un pistol de pulverizare. - Rezultatul final este complet comparabil cu utilizarea culorilor smalțului. - Chiar și cu o pensulă, Aqua Color obține rezultate excelente. Conținutul ambalajului: 18 ml. Clătiți peria și uneltele cu apă imediat după utilizare. Închideți bine recipientul după utilizare. După deschidere, utilizați cât mai curând posibil, vopseaua se usucă cu aer. Protejați-vă de îngheț. Conține conservanți Metilclorizotiazolinonă, Metilizotiazolinonă, Benzizotiazolinonă. Avertisment: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Aruncați acest material și recipientul acestuia în punctul de colectare a deșeurilor periculoase sau speciale. Avertizare! Nu este potrivit pentru copii sub 8 ani. Copiii trebuie să utilizeze produsul numai sub supravegherea unui adult.
Promoție -37 %
10+

Modelul elicopter 64046 - AH-64D LONGBOW APACHE (1: 144)

elicopter model să adere. Dimensiune: 1: 144; 10,5 cm. Pachetul conține 79 bucăți de lipirea, adezivul, pensula, vopsele 46, 08, 45 (5 ml). Informații despre original: AH-64D Apache Longbow este în prezent cel mai avansat, cel mai versatil și mai armate elicopter de lupta din lume. Această versiune îmbunătățită a elicopterului Apache a fost cu eficiență extremă utilizate de către armata SUA în războiul din Golf din 1991 și 2003. rază lungă de radar poate fi folosit pentru a proteja elicopter privat în modul de atac, dar poate indica, de asemenea, ținte potențiale pentru 1000, pentru a identifica 128 dușmani și de a determina în mod automat prioritățile de până la 16 rachete Hellfire ghidate. Informații despre modelul: - Noul kit piese de formular - Detalii de suprafață sau turnate din plastic articulații panou carcasă - o pârghie de comandă din cabina de pilotaj, panoul de bord și scaunul - Cowling foarte detaliate motor - rotor principal mobil aripi -Cotton cu pylons - rachete Hellfire și păstăi de rachete - Senzori și antene cu un sistem de vizare în turnul principal - versiunea de imprimare pentru militară americană și olandeză: - AH-64D Apache Longbow, două. Batalionul de aviație, al 101-lea. Airborne Division (Air Assault), US Army Aviation Tell'Afar Baza aeriană, Irak, (de bază acasă în Fort Campbell, Kentucky, Statele Unite ale Americii, 2003) 2003 - NAH-64D Apache, nr. 301/302 Squadrons, Forțele Aeriene Regale Olandeze Tactical Air Group, Baza aeriană Gilze-Rijen, Olanda, 2005th Culoare necesară: - de bază: 08, 46 - Altele: 09, 45, 57, 65, 90, 91 detalii ale modelului Scala: 1: 144 Piese: 79 Lungime: 105 mm Rotor Diametru: 101 mm Dificultate: 3 Recomandat de la 10 ani. Atenție! Nu este potrivit pentru copii sub 8 ani. Copiii pot utiliza produsul numai sub supravegherea unui adult. Vopsea acrilică pentru modelul Revell Color (5 ml) Instrucțiuni de utilizare: Apă vopsea acrilică solubilă. Înainte de a utiliza culoarea se amestecă bine. Aplicare cu pensula sau prin pulverizare pe o suprafață uscată, curată. Rezistent la flacără pe bază, uscare rapidă - nebarvitelné după 1 oră, se usuce complet in 2-3 ore, în funcție de grosimea stratului. Dacă este necesar, se diluează cu apă. Utilizarea solvenților nepotrivite poate distruge culoarea! Se purifică mai subțire Revell Aqua Color Clean. Diluțiile de pulverizare sunt recomandate de până la 20-25%. Perie si echipamente imediat dupa utilizare cu apa. Container bine după utilizare. După deschidere, utilizați imediat ce vopsea este de uscare a aerului de acces. A nu se congela. Acesta conține un amestec de 5-clor-2methylisothiazol-3 (2H) -onă și 2-methylizothiazol3 (2H) -onă cu clorură de magneziu și azotat de magneziu. Poate provoca reacții alergice. Atenție: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Aruncați acest material și punctul său de colectare containere pentru deșeuri periculoase sau speciale. Atenție! Nu este potrivit pentru copii sub 8 ani. Copiii pot utiliza produsul numai sub supravegherea unui adult. Adeziv lichid pentru plastic Revell Contacta Professional Instrucțiuni de utilizare: Potrivit pentru lipirea de precizie asamblate modele. Pachet cu aplicator ac. Aplicați adeziv pe o suprafață. suprafețe pentru lipirea între ele apăsați presiune moderată. Joint usuca 5-10 secunde, se întărește complet în decurs de 1 oră. Citiți și reține. Atenție! Acesta conține: acetat de n-butil. Lichid și vapori inflamabili. Poate provoca somnolență și amețeală. În cazul în care este nevoie de sfatul medicului, păstrați la îndemână container pentru produse sau eticheta. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Asigurați-vă că pentru a citi datele de pe etichetă. A se feri de căldură / scântei / flăcări deschise / suprafețe încinse. produs Ban kouření.Tento nu este o jucărie!
12+

ModelSet elicopter 63824 - AH-64A Apache (1:72)

Model de elicopter de lipit. Dimensiune: 1:72; 21 cm. Pachetul contine: 71 de piese de lipit. Informații despre model și original: Conținutul pachetului Model din plastic (neasamblat), instructiuni de asamblare ilustrate multilingve, autocolante Culori necesare: - de bază: 15, 301, 302, 364, 45, 46, 57, 09, 91, 99 - următorul: 330, 35, 49 Detalii model: Scara: 1:72 Numar de piese: 71 Lungime: 210 mm Diametrul rotorului: 201 mm Dificultate: 4 Recomandat copiilor de la 12 ani. Avertisment: Pericol de sufocare! Produsul conține piese mici. NU SE ADEPTA COPIILOR SUB 3 ANI! b> Vopsea acrilica pentru modelatori Revell Aqua Color (5 ml) Instructiuni de utilizare: Vopsea acrilica diluabila in apa. Amestecați bine vopseaua înainte de utilizare. Se aplica cu o pensula sau prin pulverizare pe o suprafata uscata, curata. Baza neinflamabila, se usuca rapid - nevopsibila dupa 1 ora, se usuca complet in 2-3 ore, in functie de grosimea stratului. Dacă este necesar, diluați cu apă. Folosirea unui diluant nepotrivit poate distruge vopseaua! Se curăță cu diluant Revell Aqua Color Clean. Pentru pulverizare se recomandă o diluție maximă de 20 - 25%. Clătiți peria și uneltele cu apă imediat după utilizare. Închideți ermetic recipientul după utilizare. După deschidere, folosiți cât mai curând posibil, vopseaua se usucă din cauza expunerii la aer. Protejați de îngheț. Conține un amestec de substanțe 5-clor-2metilizotiazol-3(2H)ona și 2-metilizotiazol3(2H)-ona cu clorură de magneziu și azotat de magneziu. Poate provoca o reacție alergică. Avertisment: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Aruncați acest material și ambalajul său la un punct de colectare a deșeurilor speciale sau periculoase. AVERTIZARE! Nu este potrivit pentru copiii sub 8 ani. Copiii pot folosi produsul numai sub supravegherea unui adult. Adeziv lichid pentru materiale plastice Revell Contacta Professional Instrucțiuni de utilizare: Potrivit pentru lipirea precisă a modelelor asamblate. Ambalare cu un aplicator de ac. Aplicați adezivul pe o suprafață. Apăsați suprafețele lipite împreună cu o presiune moderată. Rotul se usuca in 5-10 secunde, se intareste perfect in 1 ora. Citiți și salvați. Avertizare! Conține: acetat de n-butil. Lichid și vapori inflamabili. Poate provoca somnolență sau amețeli. Dacă este nevoie de asistență medicală, aveți la îndemână ambalajul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Citiți informațiile de pe etichetă înainte de utilizare. A se păstra departe de căldură/scântei/flacără deschisă/suprafețe fierbinți. Nu se fumează.Acest produs nu este o jucărie!
8+

vopsea acrilica Revell - 36167: mat gri verzui (verzui gri mat)

Foarte populare Gama Aqua Culoarea de culori este acum cunoscut dipozici toate 88 de nuanțe. Nu modelator nu mai este forțat să facă un compromis. Puteți fi siguri că aceste culori acrilice pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Avantajele Aqua Color: - Culorile pot fi diluate cu apă - Culorile au miros minim - Culorile sunt inflamabile - Culorile nu conțin practic nici un solvent organic - Există 88 de nuanțe de - Culorile pot fi amestecate - culoarea este complet uscat timp de 2-3 ore - Straturile pot fi vopsit după o oră, care este de șase ori mai rapid decât vopsele emailate - Aceste culori pot șterge cu ușurință în ciuda vopsea email inițială, fără complicații menținând în același timp un timp de uscare corespunzătoare, e-mail și vopsele Aqua Color nu pot fi amestecate între ele. Aceste culori pot fi utilizate, numărul de pistoale de pulverizare aerograf, dar cu unele limitări: - Culorile nu ar trebui să fie diluat prea mult - Se diluează cu max. 20 până la 25% apă - Cel mai bine este de a dilua agentul special de culoare Aqua Color Mix. De asemenea, servește ca un retardant și previne uscarea altă vopsea de uscare în interiorul pistolului de pulverizare. - Pistolul de pulverizare poate fi curățat cu apă imediat după utilizare. Cu toate acestea, în cazul în care vopseaua este uscată, aveți posibilitatea să spray de curățare arma produs „aerograf curat“ sau „Aqua Color Clean“. Perierea: - Culorile pot, desigur, de asemenea, să fie aplicat cu pensula și datorită acoperirii lor uniformă Nici o problemă. - perie pe care pot ajunge la suprafață aproape ca hladkého cum ar fi utilizarea unui pistol de pulverizare. - Rezultatul final este destul de comparabil cu utilizarea de emailuri. - Am perie atinge excelenta in culoare Aqua Color. Conținutul pachetului: 18 ml. Perie si echipamente imediat dupa utilizare cu apa. Container bine după utilizare. După deschidere, utilizați imediat ce vopsea este de uscare a aerului de acces. A nu se congela. Acesta conține conservanți Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, benzizotiazolinonă. Atenție: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Aruncați acest material și punctul său de colectare containere pentru deșeuri periculoase sau speciale. Atenție! Nu este potrivit pentru copii sub 8 ani. Copiii pot utiliza produsul numai sub supravegherea unui adult.
8+

vopsea acrilica Revell - 36152: negru lucios (negru lucios)

Gama foarte populară Aqua Color este acum disponibilă în toate cele 88 de nuanțe cunoscute. Niciun modelator nu este astfel obligat să facă compromisuri. Vă puteți baza pe aceste vopsele acrilice pentru a vă satisface toate cerințele. Avantajele Aqua Color: - Vopselele pot fi diluate cu apă - Vopselele au un miros minim - Vopselele nu sunt inflamabile - Vopselele nu conțin practic solvenți organici - Disponibil în 88 de nuanțe diferite - Puteți amesteca culori între ele - Vopseaua este complet uscată în 2-3 ore - Puteți revopsi stratul după doar o oră, adică de șase ori mai repede decât vopselele cu smalț - Puteți reveni cu ușurință aceste culori peste vopseaua originală de smalț fără complicații, menținând în același timp timpul de uscare adecvat, dar smalțul și vopselele Aqua Color nu pot fi amestecate împreună. Aceste vopsele pot fi utilizate și în pistoalele de pulverizare Airbrush, dar cu câteva limitări: - Vopselele nu trebuie diluate prea mult - Diluați max. 20-25% apă - Cel mai bine este să diluați culorile cu un produs special Aqua Color Mix. De asemenea, servește ca întârziator de uscare și astfel previne, printre altele, uscarea vopselei în interiorul pistolului de pulverizare. - Pistolul de pulverizare poate fi curățat cu apă imediat după utilizare. Cu toate acestea, dacă vopseaua este deja uscată, puteți curăța pistolul cu „Airbrush Clean” sau „Aqua Color Clean”. Aplicare perie: - Desigur, puteți aplica și vopseaua cu o pensulă și, datorită acoperirii uniforme a acestora, aceasta nu este nicio problemă. - Chiar și cu o perie, puteți obține o suprafață aproape la fel de netedă ca și cu un pistol de pulverizare. - Rezultatul final este complet comparabil cu utilizarea culorilor smalțului. - Chiar și cu o pensulă, Aqua Color obține rezultate excelente. Conținutul ambalajului: 18 ml. Clătiți peria și uneltele cu apă imediat după utilizare. Închideți bine recipientul după utilizare. După deschidere, utilizați cât mai curând posibil, vopseaua se usucă cu aer. Protejați-vă de îngheț. Conține conservanți Metilclorizotiazolinonă, Metilizotiazolinonă, Benzizotiazolinonă. Avertisment: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Aruncați acest material și recipientul acestuia în punctul de colectare a deșeurilor periculoase sau speciale. Avertizare! Nu este potrivit pentru copii sub 8 ani. Copiii trebuie să utilizeze produsul numai sub supravegherea unui adult.
8+

Revell Email Vopsea - 32180: lucios maro murdar (noroi maro luciu)

E-mail de vopsea pentru modelatori Revell Color E-mail de vopsea Volumul 14 ml. Instrucțiuni de utilizare: Vopselele sunt destinate colorării modelelor și a altor utilizări hobby. Amestecați bine vopseaua înainte de utilizare. Aplicați cu pensula sau pulverizați pe o suprafață uscată și curată. Timp de uscare: 20 de minute la atingere, se poate aplica un nou strat de vopsea după 4 ore, uscare completă după 24 de ore (în funcție de grosimea stratului). Pentru pulverizare, se recomandă diluarea a maximum 3 părți de vopsea: 2 părți de diluant Revell Color Mix. Utilizarea unui diluant de altă marcă reduce calitatea acestei vopsele. Se recomandă pulverizarea suprafeței cu Revell Basic Color înainte de vopsire. Se recomandă utilizarea Revell Paint Clean pentru curățarea periei și Revell Airbrush Clean pentru curățarea pistolului. Citiți și salvați. Avertizare! Lichid și vapori inflamabili. Poate provoca somnolență sau amețeli. Nociv pentru viața acvatică cu efecte de lungă durată. Expunerea repetată poate provoca uscăciunea pielii sau crăpături. Dacă este nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți informațiile de pe etichetă înainte de utilizare. Protejați-vă de căldură / scântei / flăcări deschise / suprafețe fierbinți. - Fumatul interzis. Puneți la masă recipientul și echipamentul de prelevare a probelor. Magazin blocat. Conține hidrocarburi, C9-C11, alcani, ciclici,

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi