Cărucioare copii(254 produse)

Cu RaiJucarii.ro 
statul în casă nu va
 fi o plictiseală
Cele mai vândute produse
1
Cărucior Chicco Ohlala2 - Argint
Expediere în 3 - 5 zile
774,95 lei
2
Stroller Cruiser gri Kinderkraft 2019/2020
Ultima bucată în stoc
549,75 lei
3
CAM Agile 2017, Col. 85
Expediere în 3 - 5 zile
419,50 lei
Produselor 231 filtrate

Golf carucior Musca Steel Blue Petite & Mars

Cărucior de golf Musca perfect și practic, în culoarea Oțel albastru tuturor le va plăcea. Nuanță atemporală pe care să tunezi totul. Golf Stroller MUSCA nu este doar ușor ca o muscă, dar știe să manevreze excelent în spațiu și se încadrează în portbagajul oricărei mașini. Hota extra-mare cu fermoar pentru o extindere și mai mare, ceea ce creează într-adevăr o umbră în interiorul căruciorului, poziționarea picioarelor și plierea spătarului la aproape același nivel vă va convinge că confortul copilului a fost îngrijit cu mare atenție. De asemenea, pentru siguranță și, nu în ultimul rând, pentru un design modern, cu caracteristici funcționale, cum ar fi un buzunar mare pe spatele baldachinului, pentru a ține tot ce vrei să ai la îndemână. - potrivit de la 6 luni la 3 ani (max. 15 kg) -Așezarea ușoară în forma unei umbrele - dispozitiv automat de siguranță împotriva distribuției spontane - roțile din față și cele din spate sunt în două rânduri, roțile din față pot fi rotite cu 360 ° cu blocare de blocare, roțile din spate sunt echipate cu frână - fereastră încorporată pentru verificarea și contactul cu copilul - centuri de siguranță în 5 puncte - coș de cumpărături practice - husa neamontabila STN EN 1888: 2011 Accesorii disponibile: - Mâner de siguranță - Geantă pliabilă - Insert de spumă de memorie Dimensiuni carucior: d. 75 cm, l. 50 cm, h. 110 cm Dimensiunile ramei pliate: d. 110 cm, l. 27 cm, h. 35 cm Greutate carucior: 7.9 kg "

Golf Stroller Gray Dark 2019 Petite & Mars

Cărucior de golf preferat Musca în design atemporal de culoare gri închis de la linia de bază. Golf Stroller MUSCA nu este doar ușor ca o muscă, dar știe să manevreze excelent în spațiu și se încadrează în portbagajul oricărei mașini. Hota extra-mare cu fermoar pentru o extindere și mai mare, ceea ce creează într-adevăr o umbră în interiorul căruciorului, poziționarea picioarelor și plierea spătarului la aproape același nivel vă va convinge că confortul copilului a fost îngrijit cu mare atenție. De asemenea, pentru siguranță și, nu în ultimul rând, pentru un design modern, cu caracteristici funcționale, cum ar fi un buzunar mare pe spatele baldachinului, pentru a ține tot ce vrei să ai la îndemână. - potrivit de la 6 luni la 3 ani (max. 15 kg) -Așezarea ușoară în forma unei umbrele - dispozitiv automat de siguranță împotriva distribuției spontane - roțile din față și cele din spate sunt în două rânduri, roțile din față pot fi rotite cu 360 ° cu blocare de blocare, roțile din spate sunt echipate cu frână - fereastră încorporată pentru verificarea și contactul cu copilul - centuri de siguranță în 5 puncte - coș de cumpărături practice - husa neamontabila STN EN 1888: 2011 Accesorii disponibile: - Mâner de siguranță - Geanta schimbatoare - Insert de spumă de memorie Dimensiuni carucior: d. 75 cm, l. 50 cm, h. 110 cm Dimensiunile ramei pliate: d. 110, š. 27 cm, h. 35 cm Greutate cărucior: 7,9 kg - potrivit de la 6 luni la 3 ani (max. 15 kg) -Așezarea ușoară în forma unei umbrele - dispozitiv automat de siguranță împotriva distribuției spontane - roțile din față și cele din spate sunt în două rânduri, roțile din față pot fi rotite cu 360 ° cu blocare de blocare, roțile din spate sunt echipate cu frână - fereastră încorporată pentru verificarea și contactul cu copilul - centuri de siguranță în 5 puncte - coș de cumpărături practice - husa neamontabila STN EN 1888: 2011 "

Cărucior de golf Musca Heritage Forest 2019 Petite & Mars

Vom aduce și un pic de natură în locuri! Popularul Stroller Musca Musca vine în pădurea Patrimoniului, care este inspirată din natura pădurilor noastre. De data aceasta am fost îndepărtați de frumusețea pădurilor noastre. Modelul prezintă tipărirea neutră a motivelor animale și vegetale. Noua colecție „Forest Forest” ne invită să redescoperim relația noastră cu pădurile, să reflectăm la necesitatea protejării mediului și să simțim că facem parte din toate acestea. Golf Stroller MUSCA nu este doar ușor ca o muscă, dar știe să manevreze excelent în spațiu și se încadrează în portbagajul oricărei mașini. Hota extra-mare cu fermoar pentru o extindere și mai mare, ceea ce creează într-adevăr o umbră în interiorul căruciorului, poziționarea picioarelor și plierea spătarului la aproape același nivel vă va convinge că confortul copilului a fost îngrijit cu mare atenție. De asemenea, pentru siguranță și, nu în ultimul rând, pentru un design modern, cu caracteristici funcționale, cum ar fi un buzunar mare pe spatele baldachinului, pentru a ține tot ce vrei să ai la îndemână. Suportul, mânerul și mânerul sunt confecționate din piele ecologică elegantă, în nuanță gri. - potrivit de la 6 luni la 3 ani (max. 15 kg) -Așezarea ușoară în forma unei umbrele - dispozitiv automat de siguranță împotriva distribuției spontane - roțile din față și cele din spate sunt în două rânduri, roțile din față pot fi rotite cu 360 ° cu blocare de blocare, roțile din spate sunt echipate cu frână - fereastră încorporată pentru verificarea și contactul cu copilul - centuri de siguranță în 5 puncte - coș de cumpărături practice - husa neamontabila STN EN 1888: 2011 Accesorii disponibile: - Mâner de siguranță - Geantă pliabilă - Insert de spumă de memorie Dimensiuni carucior: d. 75 cm, l. 50 cm, h. 110 cm Dimensiunile ramei pliate: d. 110 cm, l. 27 cm, h. 35 cm Greutate carucior: 7.9 kg "

Cărucior Sport Easy Steel Blue Petite & Mars

Cărucior ușor preferat într-o culoare albastru de oțel combinabil superb din gama Line Basic. Cărucior EASY demonstrează cât de ușor poate fi de fapt! Construcție ușoară, dar foarte stabilă, manevrabilitate deosebită, pliere ușoară cu o mână, coș de cumpărături practic și mare, design elegant, cu cadru negru. În simplitate este putere! În schimb, elementele care oferă copilului confort și siguranță în timpul șederii sau al dormitului sunt reproiectate. - potrivit de la 6 luni la 3 ani (max. 15 kg) - frână centrală - Roți frontale pivotante cu reținere - coș de cumpărături mare (capacitate de încărcare de până la 4 kg) - dispozitiv de siguranță împotriva distribuției neintenționate a căruciorului - spătar și suport pentru picioare cu poziționare independentă - baldachin extra mare cu fermoar pentru o extindere și mai mare, ceea ce creează o umbră plăcută în cărucior - mâner de siguranță și curele de siguranță în 5 puncte - fereastră încorporată pentru contactul cu părinții - buzunar practic pentru articole mici - mâner la îndemână pentru băuturi, telefon și alte articole mici STN EN 1888: 2011 Accesorii disponibile: - Footman - Geanta schimbatoare - Insert de spumă de memorie Dimensiuni carucior: d. 100 cm, l. 53 cm, h. 103 cm Dimensiunile căruciorului pliat: d. 95 cm, w. 53 cm, h. 30 cm Greutate carucior: 9 kg "
0+

Golf Stroller Shadow Grey Petite & Mars

Golf Stroller Shadow Grey Petite & Mars Cărucior de golf preferat Musca în nuanță gri de la linia de bază. Golf Stroller MUSCA nu este doar ușor ca o muscă, dar știe să manevreze excelent în spațiu și se încadrează în portbagajul oricărei mașini. Un baldachin extra-mare cu fermoar pentru o extindere și mai mare, care creează cu adevărat umbră în interiorul căruciorului, poziționarea picioarelor și coborârea spătarului la aproape același nivel vă va convinge că s-a avut grijă deosebită pentru confortul copilului. De asemenea, pentru siguranță și nu în ultimul rând, pentru un design modern, cu caracteristici funcționale, cum ar fi un buzunar mare pe spatele baldachinului, pentru a ține tot ce vrei să ai la îndemână. adecvat de la 6 luni la 3 ani (max. 15 kg) pliere ușoară în forma unei umbrele dispozitiv automat de siguranță împotriva distribuției spontane roțile din față și cele din spate sunt în două rânduri, roțile din față pot fi rotite cu 360 ° cu blocare de blocare, roțile din spate sunt echipate cu o frână fereastră încorporată pentru verificarea și contactul cu copilul 5 centuri de siguranță coș de cumpărături practice huse neamovibile STN EN 1888: 2011 Accesorii disponibile: Mâner de siguranță Sac de schimbare Insert de spumă de memorie Dimensiuni carucior: d. 75 cm, l. 50 cm, h. 110 cm Dimensiunile căruciorului pliat: d. 110 cm, l. 27 cm, h. 35 cm Greutate cărucior: 7,9 kg
Noutate

Golf carucior carbon gri 2020 Petite & Mars

Musca 2020 Petite & Mars Golf Stroller MUSCA nu este doar ușor ca o muscă, dar știe să manevreze excelent în spațiu și se încadrează în portbagajul oricărei mașini. Hota extra-mare cu fermoar pentru o extindere și mai mare, ceea ce creează într-adevăr o umbră în interiorul căruciorului, poziționarea picioarelor și plierea spătarului la aproape același nivel vă va convinge că confortul copilului a fost îngrijit cu mare atenție. La fel, pentru siguranță și, nu în ultimul rând, pentru un design modern, cu caracteristici funcționale, cum ar fi un buzunar mare pe spatele baldachinului, pentru a ține tot ce vrei să ai la îndemână. Beneficiile căruciorului: adecvat de la 6 luni la 3 ani (maxim 15 kg) pliere ușoară în forma unei umbrele dispozitiv automat de siguranță împotriva distribuției spontane roțile din față și cele din spate sunt în două rânduri roțile din față se pot roti prin 360 ° cu un blocaj de blocare roțile din spate sunt echipate cu o frână hota extensie mare cu fermoar fereastră încorporată pentru verificarea și contactul cu copilul buzunar practic din spate pentru articole mici de pe acoperiș poziționarea spătarului cu o mână în mai multe poziții poziționare independentă a picioarelor în 3 poziții Curele de siguranță în 5 puncte cu căptușeală coș de cumpărături practice Posibilitatea de a cumpăra un pram Footer în negru Mâner în negru Geantă de schimb universal Insert de carucior Titular de cupă haină de ploaie Cuvertură și umflă Specificații: Brand: Petite & Mars Model: Musca Sarcină utilă: 15 kg Greutate: 7,9 kg Dimensiunile căruciorului: d. 75 cm, l. 50 cm, h. 110 cm Dimensiunile căruciorului pliat: d. 110 cm, l. 27 cm, h. 35 cm Standard: ČSN EN 1888: 2018 Accesorii posibile: Mâner de siguranță Sac de schimbare Insert de spumă de memorie Dimensiuni carucior: d. 75 cm, l. 50 cm, h. 110 cm Dimensiunile căruciorului pliat: d. 110 cm, l. 27 cm, h. 35 cm Greutate cărucior: 7,9 kg
Noutate

Golf carucior Musca Iron Green 2020 Petite & Mars

Musca 2020 Petite & Mars Golf Stroller MUSCA nu este doar ușor ca o muscă, dar știe să manevreze excelent în spațiu și se încadrează în portbagajul oricărei mașini. Hota extra-mare cu fermoar pentru o extindere și mai mare, ceea ce creează într-adevăr o umbră în interiorul căruciorului, poziționarea picioarelor și plierea spătarului la aproape același nivel vă va convinge că confortul copilului a fost îngrijit cu mare atenție. La fel, pentru siguranță și, nu în ultimul rând, pentru un design modern, cu caracteristici funcționale, cum ar fi un buzunar mare pe spatele baldachinului, pentru a ține tot ce vrei să ai la îndemână. Beneficiile căruciorului: adecvat de la 6 luni la 3 ani (maxim 15 kg) pliere ușoară în forma unei umbrele dispozitiv automat de siguranță împotriva distribuției spontane roțile din față și cele din spate sunt în două rânduri roțile din față se pot roti prin 360 ° cu un blocaj de blocare roțile din spate sunt echipate cu o frână hota extensie mare cu fermoar fereastră încorporată pentru verificarea și contactul cu copilul buzunar practic din spate pentru articole mici de pe acoperiș poziționarea spătarului cu o mână în mai multe poziții poziționare independentă a picioarelor în 3 poziții Curele de siguranță în 5 puncte cu căptușeală coș de cumpărături practice Posibilitatea de a cumpăra un pram: Footer în negru Mâner în negru Geantă de schimb universal Insert de carucior Titular de cupă haină de ploaie Cuvertură și umflă Specificații: Brand: Petite & Mars Model: Musca Sarcină utilă: 15 kg Greutate: 7,9 kg Dimensiunile căruciorului: d. 75 cm, l. 50 cm, h. 110 cm Dimensiunile căruciorului pliat: d. 110 cm, l. 27 cm, h. 35 cm Standard: ČSN EN 1888: 2018 Accesorii posibile: Mâner de siguranță Sac de schimbare Insert de spumă de memorie Dimensiuni carucior: d. 75 cm, l. 50 cm, h. 110 cm Dimensiunile căruciorului pliat: d. 110 cm, l. 27 cm, h. 35 cm Greutate cărucior: 7,9 kg
Noutate

Golf carucior Musca Rose 2020 Petite & Mars

Musca 2020 Petite & Mars Golf Stroller MUSCA nu este doar ușor ca o muscă, dar știe să manevreze excelent în spațiu și se încadrează în portbagajul oricărei mașini. Hota extra-mare cu fermoar pentru o extindere și mai mare, ceea ce creează într-adevăr o umbră în interiorul căruciorului, poziționarea picioarelor și plierea spătarului la aproape același nivel vă va convinge că confortul copilului a fost îngrijit cu mare atenție. La fel, pentru siguranță și, nu în ultimul rând, pentru un design modern, cu caracteristici funcționale, cum ar fi un buzunar mare pe spatele baldachinului, pentru a ține tot ce vrei să ai la îndemână. Beneficiile căruciorului: adecvat de la 6 luni la 3 ani (maxim 15 kg) pliere ușoară în forma unei umbrele dispozitiv automat de siguranță împotriva distribuției spontane roțile din față și cele din spate sunt în două rânduri roțile din față se pot roti prin 360 ° cu un blocaj de blocare roțile din spate sunt echipate cu o frână hota extensie mare cu fermoar fereastră încorporată pentru verificarea și contactul cu copilul buzunar practic din spate pentru articole mici de pe acoperiș poziționarea spătarului cu o mână în mai multe poziții poziționare independentă a picioarelor în 3 poziții Curele de siguranță în 5 puncte cu căptușeală coș de cumpărături practice Posibilitatea de a cumpăra un pram: Footer în negru Mâner în negru Geantă de schimb universal Insert de carucior Titular de cupă haină de ploaie Cuvertură și umflă Specificații: Brand: Petite & Mars Model: Musca Sarcină utilă: 15 kg Greutate: 7,9 kg Dimensiunile căruciorului: d. 75 cm, l. 50 cm, h. 110 cm Dimensiunile căruciorului pliat: d. 110 cm, l. 27 cm, h. 35 cm Standard: ČSN EN 1888: 2018 Accesorii posibile: Mâner de siguranță Sac de schimbare Insert de spumă de memorie Dimensiuni carucior: d. 75 cm, l. 50 cm, h. 110 cm Dimensiunile căruciorului pliat: d. 110 cm, l. 27 cm, h. 35 cm Greutate cărucior: 7,9 kg

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi