Lovituri de Crăciun

Înapoi
Produselor 194 filtrate
-22 %
0+

National Geographic Animals of North America 770738 Linx - 25 cm

National Geographic Animale din America de Nord 770738 Rys - 25 cm, producator Lelli. Caracteristica animală de plus dintr-o colecție de animale din Canada și țările din America de Nord. O trăsătură adevărată trăiește în America de Nord. Dar locuiește în Europa sau în Asia. Caracteristica americană, ca și lynxul nostru de insulă, este cunoscută mai ales prin minunata sa vedere. Caracteristica dvs. de pluș este de numai 25 cm, dar brațul real este mai mare - poate crește până la 100 cm și poate ajunge până la 20 kg! Animalele sunt foarte ușoare și plăcute la atingere și sunt un prieten atât de mare zi și noapte. Puteți spăla animalele de companie în mașină de spălat la 30 de grade dacă nu se amestecă sau cu roata de mână cu un burete. Nu uitați să le periați după uscare - vor fi noi! Datorită calității lor înalte, pot fi atât copii adulți cât și copii nou-născuți. Animalele ajută copiii să recunoască și să protejeze natura și mai ales să se bucure de ea. Datorită colecțiilor, copiii informează în mod inteligent unde locuiesc animalele lor de companie. Animalele de agrement licențiate de National Geographic sunt create în Italia și caracteristica lor comună este că se aseamănă cu fidelitate pe frații lor în sălbăticie. Animalele au fost create de Venturelli Angelo - Lelli. Pentru copii de la naștere Lelly , Italia, la întemeiat pe Angelo Venturelli, lucrător în acea perioadă, în 1956. El a inventat prima plus și a ieșit din țesătură în subsolul său, pe baza formei de hârtie. Jucăriile erau îmbrăcate de soția lui, în acel moment un croitor, și-și umpleau drumul - slam, plută ... Pentru primul an, animalele le-au dat familiei. Dar, pe măsură ce cererea a crescut, el a decis să înființeze o adevărată companie de jucării de plus. Bineînțeles, tot ce-și dorea era timpul său, dar el a luat calea potrivită pentru a dovedi că Venturelli Angelo, cu marca exclusivă Lelly, are o poziție semnificativă pe piața internațională de astăzi. Dovada este că acesta colaborează cu o organizație non-profit științifică și educațională, precum National Geographic .
-21 %
0+

National Geographic Animals from Asia 770773 Panda mare - 26 cm

National Geographic asiatic asiatic 770773 Panda Mare - 26cm, producator Lelli. Panda de ursulet de plus dintr-o colectie de animale din Asia - animalele pe care le puteti intalni pe cel mai mare continent al lumii. O adevărată panda în natură trăiește în China - în munții înalți. Pandantivul dvs. de pluș are 26 cm, asistenta sa reală este mult mai mare - poate crește până la 150 cm și are până la 90 kg! Vărul ei este un panda roșu a cărui asistență de pluș găsiți și în colecția National Geographic. Animalele sunt foarte ușoare și plăcute la atingere, ușor de curățat și sunt un prieten atât de mare zi și noapte. Datorită calității lor înalte, pot fi atât copii adulți cât și copii nou-născuți. Animalele ajută copiii să recunoască și să protejeze natura și mai ales să se bucure de ea. Datorită colecțiilor, copiii informează în mod inteligent unde locuiesc animalele lor de companie. Animalele de agrement licențiate de National Geographic sunt create în Italia și caracteristica lor comună este că se aseamănă cu fidelitate pe frații lor în sălbăticie. Animalele au fost create de Venturelli Angelo - Lelli. Pentru copii de la naștere Lelly , Italia, la întemeiat pe Angelo Venturelli, lucrător în acea perioadă, în 1956. El a inventat prima plus și a ieșit din țesătură în subsolul său, pe baza formei de hârtie. Jucăriile erau îmbrăcate de soția lui, în acel moment un croitor, și-și umpleau drumul - slam, plută ... Pentru primul an, animalele le-au dat familiei. Dar, pe măsură ce cererea a crescut, el a decis să înființeze o adevărată companie de jucării de plus. Bineînțeles, tot ce-și dorea era timpul său, dar el a luat calea potrivită pentru a dovedi că Venturelli Angelo, cu marca exclusivă Lelly, are o poziție semnificativă pe piața internațională de astăzi. Dovada este că acesta colaborează cu o organizație non-profit științifică și educațională, precum National Geographic .
-17 %
3+

Zapf Creation BEBE nascut Micut, fata, 36 cm

Păpușă cu 7 caracteristici grozave care funcționează fără baterii. Sunt incluse și suplimente care acceptă utilizarea funcțiilor. Păpușa bea apă dintr-o sticlă, poate face pipi într-un scutec de pânză, poate merge pe o olita roz și poate chiar să verse lacrimi de păpușă adevărată. Pe lângă faptul că bea dintr-o sticlă, încearcă deja să mănânce cu o lingură dintr-o farfurie, dar până acum fără terci sau alte alimente solide. Cu o farfurie în formă de iepuraș și o lingură cu mâner în formă de ursuleț, se descurcă grozav. Face un pui de somn după masă. Închide ochii imediat ce îi așezi păpușa pe spate. Uneori mai are nevoie de suzetă pentru a adormi. Este cusuta la salopeta cu dungi pentru a nu disparea in patut sau a se pierde pe drum. Mâinile, picioarele și capul păpușii sunt foarte mobile. Datorită mobilității și îmbrăcămintei în stil „easy fit”, chiar și cele mai mici mâini pot schimba jucăuș hainele. Dezbracarea este deosebit de importantă atunci când faceți baie, lucru pe care BABY born Little îl așteaptă mereu cu nerăbdare. Păpușa măsoară 36 cm, care este dimensiunea optimă pentru părinții de păpuși mici de la vârsta de 2 ani. BEBE nascut Micut. Cu 7 caracteristici realiste pentru o mulțime de distracție. Diverse jocuri cu păpuși BABY born stimulează imaginația și s-a dovedit că sprijină dezvoltarea abilităților și valorilor sociale precum responsabilitatea, comunicarea și empatia. Functioneaza fara baterii. BEBE born Micut, fata, 36 cm poarta salopeta si palarie. Pachetul include olita, scutec de stofa, biberon, farfurie cu lingura, suzeta si certificat de nastere.
-26 %
0+

Jucarie din plus National Geographic 770813 - Arici de desert 26 cm

Jucarie din plus National Geographic 770813 - Arici de desert 26 cm, producător Lelli. Jucaria din plus Arici de desert este o jucarie educativa, cu licenta National Geographic, creata pentru a reproduce fidel animalul pe care o reprezinta. Completeaza colectia ta de animale salbatice cu acest arici de desert din plus cu blanita moale si pufoasa. Aricii de desert sunt o specie de rozatoare adaptati pentru viata dura din deserturile din Orientul Apropiat si nordul Africii. Cand se simt in pericol, tepii lor mai lungi decat al altor specii de arici ii protejeaza de pradatorii lor naturali precum vulpea fenec sau ulii de desert. Pot fi recunoscuti usor prin faptul ca au botul de culoare neagra. Perioada acestora de imperechere este in luna martie, imediat dupa trezirea aricilor din hibernare. Femelele au un singur set de 5-6 pui pe an care se nasc orbi si surzi, depinzand de mama lor pentru primele 40 de zile ale vietii lor.  Suprafata jucariei este lavabila. Dimensiune: 26 cm Varsta recomandata: +3 ani Despre jucariile din plus, va putem spune ca sunt fabricate sub cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Reprezinta produse originale, proiectate in Italia. Materialele din care sunt realizate si procesul de fabricatie respecta normele europene EN71. Toate conceptele lor sunt protejate prin drepturi de autor la nivel international. Ei sunt printre extrem de putinele firme din lume care nu utilizeaza materiale refolosibile in productia de jucarii din plus, ci numai materiale noi, absolut igienice, atat pentru suprafata exterioara cat si pentru umplutura. Toate materialele si vopselele utilizate respecta cele mai stricte norme de siguranta  europene, care reglementeaza productia mondiala de jucarii din plus. Recomandam spalatul manual cu un burete umed si sapun neutru.  Cand le uscati, periati puternic blana cu o perie si vor fi ca si noi! Nu le uscati cu uscatorul , nu le decolorati cu clor si nu folositi tamburul sau presa de inox de la masina de spalat.

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi