Premergătoare și vehicule25 produse

Lichidare de stoc totală
Cele mai ieftine oferte pe care am avut vreodată
Cele mai ieftine oferte pe care am avut vreodată
Cele mai vândute produse
1
Little Tikes mașinuță Cozy Coupe 612060
Ultimele 2 bucăți
308,88 lei 394,68 lei
2
Little Tikes mașinuță Cozy Coupe roz 630750
În stoc > 5 buc
283,57 lei 394,68 lei
3
Plimbare: 2in1 Game Center
3 - 7 zile
103,08 lei 155,48 lei
Produselor 22 filtrate
Lichidare stoc -55 %
1+

Italtrike Walker Roberto ROB996642 Galben

Italtrike Walker Roberto ROB996642 Galben , producător Italtrike. Walkerul unic de design Made in Italy este primul walker care este ideal pentru susținerea echilibrului și facilitarea primelor încercări pentru cei mici. Fabricat dintr-un material durabil de înaltă calitate în ceea ce privește siguranța copilului. Compact, practic și ușor (cântărește doar 2,5 kg) Forma rotunjită din plastic rezistent la impact (nu deteriorează mobilierul) Instalare ușoară, trebuie doar să introduceți ghidonul solid Roți acoperite cu cauciuc (fără semne pe podele) Poate fi folosit pe suprafețe netede și podele din lemn, în interioare, dar și exterioare. Două frâne pentru reglarea vitezei roților Două pârghii pe roțile din spate pentru a preveni răsturnarea Testat la standardul european al jucăriilor (EN 71, părțile 1, 2, 3) Fabricat în Italia atât pentru gospodării, cât și pentru școli și grădinițe, datorită stivuirii sale, ocupă un spațiu minim în spațiile pentru copii Dimensiuni: 40 x 42 x 34 cm Înălțimea mânerului 42 cm capacitate de incarcare: 20 kg greutate 2,5 kg Pentru copiii de la 1 la 2 ani Italtrike , cu subtitrarea Copiii pe roți, este o companie italiană de succes și tradițională, care produce respingătoare, triciclete, cărucioare și carucioare pentru uz casnic, dar și pentru grădinițe, școli și locuri de joacă. Compania a fost fondată în 1983. Produsele Italtrike sunt moderne, puternice și durabile, respectând cele mai înalte standarde cerute. Ei își exportă produsele, al căror design inovator le creează împreună cu designerul francez Alain Pineau de zeci de ani, în multe țări din întreaga lume.
Lichidare stoc -55 %
1+

Italtrike Walker Roberto ROB996775 Albastru

Italtrike Walker Roberto ROB996775 Albastru deschis , producător Italtrike. Walkerul unic de design Made in Italy este primul walker care este ideal pentru susținerea echilibrului și facilitarea primelor încercări pentru cei mici. Fabricat dintr-un material durabil de înaltă calitate în ceea ce privește siguranța copilului. Compact, practic și ușor (cântărește doar 2,5 kg) Forma rotunjită din plastic rezistent la impact (nu deteriorează mobilierul) Instalare ușoară, trebuie doar să introduceți ghidonul solid Roți acoperite cu cauciuc (fără semne pe podele) Poate fi folosit pe suprafețe netede și podele din lemn, în interioare, dar și exterioare. Două frâne pentru reglarea vitezei roților Două pârghii pe roțile din spate pentru a preveni răsturnarea Testat la standardul european al jucăriilor (EN 71, părțile 1, 2, 3) Fabricat în Italia atât pentru gospodării, cât și pentru școli și grădinițe, datorită stivuirii sale, ocupă un spațiu minim în spațiile pentru copii Dimensiuni: 40 x 42 x 34 cm Înălțimea mânerului 42 cm capacitate de incarcare: 20 kg greutate 2,5 kg Pentru copiii de la 1 la 2 ani Italtrike , cu subtitrarea Copiii pe roți, este o companie italiană de succes și tradițională, care produce respingătoare, triciclete, cărucioare și carucioare pentru uz casnic, dar și pentru grădinițe, școli și locuri de joacă. Compania a fost fondată în 1983. Produsele Italtrike sunt moderne, puternice și durabile, respectând cele mai înalte standarde cerute. Ei își exportă produsele, al căror design inovator le creează împreună cu designerul francez Alain Pineau de zeci de ani, în multe țări din întreaga lume.
Lichidare stoc -55 %
1+

Italtrike Walker Roberto ROB996642 Red

Italtrike Walker Roberto ROB996642 Roșu , producător Italtrike. Walkerul unic de design Made in Italy este primul walker care este ideal pentru susținerea echilibrului și facilitarea primelor încercări pentru cei mici. Fabricat dintr-un material durabil de înaltă calitate în ceea ce privește siguranța copilului. Compact, practic și ușor (cântărește doar 2,5 kg) Forma rotunjită din plastic rezistent la impact (nu deteriorează mobilierul) Instalare ușoară, trebuie doar să introduceți ghidonul solid Roți acoperite cu cauciuc (fără semne pe podele) Poate fi folosit pe suprafețe netede și podele din lemn, în interioare, dar și exterioare. Două frâne pentru reglarea vitezei roților Două pârghii pe roțile din spate pentru a preveni răsturnarea Testat la standardul european al jucăriilor (EN 71, părțile 1, 2, 3) Fabricat în Italia atât pentru gospodării, cât și pentru școli și grădinițe, datorită stivuirii sale, ocupă un spațiu minim în spațiile pentru copii Dimensiuni: 40 x 42 x 34 cm Înălțimea mânerului 42 cm capacitate de incarcare: 20 kg greutate 2,5 kg Pentru copiii de la 1 la 2 ani Italtrike , cu subtitrarea Copiii pe roți, este o companie italiană de succes și tradițională, care produce respingătoare, triciclete, cărucioare și carucioare pentru uz casnic, dar și pentru grădinițe, școli și locuri de joacă. Compania a fost fondată în 1983. Produsele Italtrike sunt moderne, puternice și durabile, respectând cele mai înalte standarde cerute. Ei își exportă produsele, al căror design inovator le creează împreună cu designerul francez Alain Pineau de zeci de ani, în multe țări din întreaga lume.
Lichidare de stoc totală
Cele mai ieftine oferte pe care am avut vreodată
Cele mai ieftine oferte pe care am avut vreodată

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi