Terci pentru bebeluși HIPP32 produse

Cele mai vândute produse
1
Terci de lapte Kendamil cu banane (150 g)
În stoc > 5 buc
18,00 lei 19,89 lei
2
Terci de lapte Kendamil cu broccoli, conopida si rosii (150 g)
În stoc > 5 buc
20,00 lei
3
Fulgi de ovăz crem de lapte Kendamil (150 g)
În stoc > 5 buc
18,00 lei 19,89 lei
27,00 lei
38,00 lei
Produselor 2 filtrate
Noutate
0+

HiPP Cereale cu lapte Prebiotic piersică-caise de la 4-6 luni, 250 g

Prima terci de cereale cu lapte PRAEBIOTIK® cu piersici și caise este o masă ideală în perioada diversificării alimentației și pentru descoperirea de noi gusturi pentru copilul dumneavoastră. Este potrivită pentru sugari de la 4-6 luni împliniți ca supliment la alăptare sau la laptele de început. Are o textură fină și un gust natural delicios. Terciul se prepară foarte simplu – amestecându-l cu apă potabilă fiartă, destinată sugarilor. Caracteristici: PRAEBIOTIK® fără adaos de zaharuri – conține doar zaharuri care apar în mod natural, fără îndulcitori sau concentrate de fructe fără gluten ingrediente de calitate atent selectate calciu – contribuie la dezvoltarea oaselor iod – contribuie la funcționarea corectă a glandei tiroide fier – contribuie la dezvoltarea funcțiilor cognitive, sprijină formarea globulelor roșii vitamina A și D – contribuie la funcționarea corectă a sistemului imunitar vitamina C – sprijină absorbția fierului vitamina B1 – sprijină funcționarea corectă a metabolismului energetic omega-3 (ALA - acid alfa-linolenic) – acizi grași – sprijină dezvoltarea creierului și a celulelor nervoase fără arome artificiale, coloranți și conservanți – conform legii preparare ușoară      Compoziție: Făină de orez 30 %, LAPTE praf, LAPTE degresat uscat 13 %, uleiuri vegetale (floarea-soarelui, rapiță), făină de porumb 7 %, galacto-oligozaharide din LACTOZĂ (din LAPTE), fulgi de piersici 2,9 % (piure de piersici, făină de orez), suc uscat de maracuja (suc de maracuja, maltodextrină), pulbere de caise uscate 1,5 % (pulpa de caise, maltodextrină), carbonat de calciu, acid L-ascorbic (vitamina C), fosfat feros, DL-alfa-tocoferil acetat (vitamina E), tiamină hydrochlorid (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), iodură de potasiu, colecalciferol (vitamina D).Se referă la starea uscată a alimentului. Fără gluten. Alergenii sunt evidențiați cu litere mari. Valori nutriționale medii la 100 g de produs preparat  - Valoare energetică: 433 kcal / 1 825 kJ  - Grăsimi: 11,5 g  - Grăsimi, din care acizi grași saturați: 1,3 g  - Carbohidrați: 69,2 g  - Carbohidrați, din care zaharuri: 39,2 g  - Fibre: 2,6 g  - Proteine: 11,9 g  - Sare: 0,33 g  - Calciu: 390 mg  - Fier: 4,2 mg  - Iod: 40 µg  - Vitamina A: 375 µg  - Vitamina B1, Tiamină: 0,68 mg  - Vitamina C: 45 µg  - Vitamina D: 7,1 µg  - Vitamina E: 4,8 mg Preparare: Amestecați terciul în pulbere cu apă potabilă fiartă. Pentru preparare, fierbeți întotdeauna apă proaspătă destinată sugarilor și lăsați să se răcească la o temperatură de aproximativ 50 °C. Cantitatea recomandată de produs (conform dozării de pe ambalaj) se amestecă cu cantitatea recomandată de apă fiartă și se amestecă bine. Se lasă să stea până când terciul obține consistența dorită (aproximativ 1 minut). Înainte de servire, verificați temperatura. Cantitatea de apă și de terci în pulbere se alege în funcție de vârsta și nevoile copilului (conform datelor din tabelul de dozare). Fiecare copil este diferit, astfel că numărul de porții zilnice de terci poate varia. Se păstrează într-un loc uscat, la temperatura camerei. Țara de origine: Croația
Noutate
0+

HiPP Primul terci de cereale BIO ovăz 200g (200 g), de la sfârșitul lunii a 4-a

HiPP BIO terci de ovăz fără adaos de zahăr și lapte reprezintă prima linguriță ideală pentru introducerea glutenului în alimentația bebelușului dumneavoastră. Ovăzul BIO va oferi bebelușului dumneavoastră multe minerale, oligoelemente și vitamine, cum ar fi zincul, fierul, vitaminele B1 și B6. Zincul și fierul sprijină sistemul imunitar. Fierul ajută, de asemenea, la formarea sângelui. Datorită conținutului ridicat de fibre solubile, terciul de ovăz ajută la o digestie bună. Ovăzul HiPP BIO este cultivat în climate mai răcoroase cu umiditate mai mare - Germania, Polonia, Lituania, Suedia și, de asemenea, în Republica Cehă. Terciul fără lapte se prepară foarte simplu - amestecându-l cu apă potabilă fiartă, pentru a îmbunătăți gustul, puteți adăuga câteva linguri de piure de fructe. Caracteristici: - vitamina B1 - importantă pentru funcționarea sistemului nervos- zinc și fier - pentru imunitate și formarea sângelui- ovăz BIO nutritiv și ușor digerabil (conține gluten)- fără adaos de zahăr, conține doar zaharuri care apar în mod natural (conform legii)- fără adaos de ingrediente lactate- fără adaos de arome, coloranți și conservanți Compoziție:Făină de ovăz integrală 100%, vitamina B1din agricultură ecologică Alergenii sunt evidențiați cu litere mari Valori nutriționale (la 100 g):   - Valoare energetică: 1668 kJ  - Valoare energetică: 395 kcal  - Grăsimi: 7.6 g  - Din care acizi grași saturați: 1.3 g  - Carbohidrați: 66.5 g  - Din care zaharuri: 0.5 g  - Proteine: 12.6 g  - Sare: 0.05 g Atenționări importante - Aliment pentru sugari destinat unei alimentații speciale.- Pentru sănătatea copilului dumneavoastră, este important să respectați instrucțiunile de preparare și condițiile de păstrare, depozitare și manipulare a produsului.- Serviți terciul copilului cu o linguriță și preparați întotdeauna proaspăt.- După deschidere, închideți bine ambalajul, păstrați-l și depozitați-l într-un loc uscat și igienic la temperatura camerei. Consumați în termen de 3-4 săptămâni de la deschidere.- Nu încălziți terciul în cuptorul cu microunde (pericol de arsuri!).- De la primele dinți, acordați o atenție regulată igienei dentare. Acordați atenție unei alimentații echilibrate și unui stil de viață sănătos pentru copilul dumneavoastră. Instrucțiuni de preparare: Terci cu jumătate din cantitatea de lapte: Într-o cratiță, turnați 100 ml de lapte și 100 ml de apă potabilă, lăsați să fiarbă și apoi răciți la cca 50 °C. Într-un bol adânc sau farfurie, adăugați 3-4 linguri de pulbere (20 g), turnați lichidul preparat, amestecați și lăsați să stea până când terciul obține consistența corectă. Serviți terciul copiilor cu o linguriță. Terci cu lapte pentru sugari: Pregătiți conform instrucțiunilor 200 ml de lapte pentru sugari. Într-un bol adânc sau farfurie, adăugați 3-4 linguri de pulbere (20 g), turnați laptele preparat, amestecați și lăsați să stea până când terciul obține consistența corectă. Serviți terciul copiilor cu o linguriță. Terci fără lapte: Într-un bol sau farfurie, adăugați 2 linguri de pulbere, turnați 100 ml de apă potabilă fiartă răcită la cca 50 °C și amestecați. Adăugați cca 100 g de piure de fructe și încorporați 1 linguriță de ulei de rapiță. Păstrați într-un loc uscat la: 10 °C până la +25 °C. Durata minimă de valabilitate până la: vezi marginea superioară Țara de origine: Croația

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi