Accesorii pentru cărucioare240 produse

Cele mai vândute produse
1
Scaun Combi Vario Dark Gray 2019 Petite & Mars
Ultimele 3 bucăți
450,12 lei 453,90 lei
2
Introduceți în cărucior de memorie Black Petite & Mars
3 - 7 zile
116,07 lei 117,05 lei
3
Inserție cărucior PETITE & MARS Beige Whale
3 - 7 zile
90,98 lei 91,75 lei
Produselor 240 filtrate
Reduceri de Anul Nou
-40 %

PETITE&MARS Geantă 4 în 1 Negru argintiu cald

Pătură foarte caldă și pufoasă de dimensiune universală pentru fiecare cărucior. Îmbrățișează-ți copilul cu căldură. Datorită fermoarelor, este posibilă reglarea cu ușurință a temperaturii din interiorul pungii. Trageți șireturile pentru a crea o glugă pentru o senzație perfectă de confort. Warmy 4in1 are 4 moduri diferite de utilizare: Cână pentru picioare pentru baia unui cărucior adânc Geanta pentru carucior sport Geanta scaun auto Inserție pentru cărucior (după deblocarea părții superioare) Caracteristici: Extra cald și confortabil pentru zilele reci Rezistent la apa (coloana de apa 3000 mm) si vant Tratament special de suprafață BIONIC-FINISH® ECO, datorită căruia materialul de suprafață respinge foarte bine apa, dar în același timp nu conține substanțe periculoase. Funcționează în același mod în care natura creează structuri de suprafață cristalizate în plante și pene, datorită cărora respinge eficient apa. 8 orificii pentru centurile de siguranta pe spate si atasare universala intr-un carucior sau scaun auto de orice marca Cu ajutorul șnururilor din jurul capului, poți crea cu ușurință o glugă care protejează perfect copilul de frig și vânt Reglarea temperaturii datorită fermoarelor de pe părțile laterale ale întregii glugă (întreaga parte superioară poate fi desfăcută, iar partea inferioară a glugăi poate fi folosită ca inserție separată) Partea inferioară poate fi desfăcută și se va crea o deschidere pentru picioare Se poate spala in masina de spalat rufe la o temperatura de 30°C Întreținere: Vă recomandăm să urmați simbolurile de spălare afișate pe etichetă Pentru a menține rezistența la apă, recomandăm impregnarea după fiecare spălare (sau folosirea produselor care se adaugă direct la spălare) Material si dimensiuni: Lungimea gentii: 82 cm Latime geanta: 49 cm Material: 100% poliester (STANDARD 100 by OEKO-TEX®) Dacă un produs textil este marcat cu eticheta OEKO-TEX® STANDARD 100, puteți fi sigur că fiecare componentă a acestui produs a fost testată pentru substanțe nocive și este maxim sigură.
Reduceri de Anul Nou
-47 %

PETITE&MARS Geanta 4 in 1 Confortabil Elegant Caramel

Nicio iarnă nu te va surprinde cu acest fusak uimitor de cald și moale. Calitate, detalii elaborate și design plăcut pentru ochi. Oferă-ți copilul cu o senzație de confort ca în burtica mamei. O geantă cu diferite moduri de utilizare va deveni un accesoriu popular de iarnă. Comfy 4in1 are 4 funcții diferite: Poate fi folosit în cada de baie a unui cărucior adânc La căruciorul sport Inserție pentru cărucior (după deblocarea părții superioare) Blana poate fi îndepărtată ușor și rapid Proprietăți : Extra cald și confortabil pentru zilele reci Rezistent la apa (coloana de apa 3000 mm) si vant Tratament special de suprafață BIONIC-FINISH® ECO. Este o tehnologie de impregnare patentată, ecologică. Nu conține fluorocarburi nocive și, în același timp, are o rezistență foarte mare la apă. Pe spate există 6 orificii pentru centurile de siguranță, datorită cărora geanta poate fi adaptată oricărui cărucior. Orificiile versatile pentru curele de umar sunt potrivite si pentru tipul de curele care nu pot fi detasate. Blana este atasata de geanta cu nasturi si poate fi indepartata foarte usor iar geanta se poate spala la 30°C. Reglarea temperaturii datorită fermoarelor de pe părțile laterale ale întregii glugă (întreaga parte superioară poate fi desfăcută, iar partea inferioară a glugăi poate fi folosită ca inserție separată) În partea inferioară, fermoarele se întâlnesc, deschiderea lor creează o deschidere practică pentru picioarele bebelușului. In spate exista un buzunar inteligent pliat care impiedica alunecarea geanta. Întreținere: Vă recomandăm să urmați simbolurile de spălare afișate pe etichetă Pentru a menține rezistența la apă, recomandăm impregnarea după fiecare spălare (sau folosirea produselor care se adaugă direct la spălare) Material si dimensiuni: Lungimea gentii: 100 cm Latimea gentii: 55 cm Material: 100% poliester (STANDARD 100 by OEKO-TEX®) Dacă un produs textil este marcat cu eticheta OEKO-TEX® STANDARD 100, puteți fi sigur că fiecare componentă a acestui produs a fost testată pentru substanțe nocive și este maxim sigură.
Reduceri de Anul Nou
-47 %

PETITE&MARS Geantă 4 în 1, confortabilă, prințesă lucioasă

Nicio iarnă nu te va surprinde cu acest fusak uimitor de cald și moale. Calitate, detalii elaborate și design plăcut pentru ochi. Oferă-ți copilul cu o senzație de confort ca în burtica mamei. O geantă cu diferite moduri de utilizare va deveni un accesoriu popular de iarnă. Comfy 4in1 are 4 funcții diferite: Poate fi folosit în cada de baie a unui cărucior adânc La căruciorul sport Inserție pentru cărucior (după deblocarea părții superioare) Blana poate fi îndepărtată ușor și rapid Caracteristici: Extra cald și confortabil pentru zilele reci Rezistent la apa (coloana de apa 3000 mm) si vant Tratament special de suprafață BIONIC-FINISH® ECO. Este o tehnologie de impregnare patentată, ecologică. Nu conține fluorocarburi nocive și, în același timp, are o rezistență foarte mare la apă. Pe spate există 6 orificii pentru centurile de siguranță, datorită cărora geanta poate fi adaptată oricărui cărucior. Orificiile versatile pentru curele de umar sunt potrivite si pentru tipul de curele care nu pot fi detasate. Blana este atasata de geanta cu nasturi si poate fi indepartata foarte usor iar geanta se poate spala la 30°C. Reglarea temperaturii datorită fermoarelor de pe părțile laterale ale întregii glugă (întreaga parte superioară poate fi desfăcută, iar partea inferioară a glugăi poate fi folosită ca inserție separată) În partea inferioară, fermoarele se întâlnesc, deschiderea lor creează o deschidere practică pentru picioarele bebelușului. In spate exista un buzunar inteligent pliat care impiedica alunecarea geanta. Întreținere: Vă recomandăm să urmați simbolurile de spălare afișate pe etichetă Pentru a menține rezistența la apă, recomandăm impregnarea după fiecare spălare (sau folosirea produselor care se adaugă direct la spălare) Material si dimensiuni: Lungimea gentii: 100 cm Latimea gentii: 55 cm Material: 100% poliester (STANDARD 100 by OEKO-TEX®) Dacă un produs textil este marcat cu eticheta OEKO-TEX® STANDARD 100, puteți fi sigur că fiecare componentă a acestui produs a fost testată pentru substanțe nocive și este maxim sigură.

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi