Fotolii216 produse

Cele mai vândute produse
1
Tuli Bean bag Relax Husă nedetașabilă - Poliester Gri închis
3 - 7 zile
479,00 lei
2
Tuli Bean bag Relax Husă detașabilă - Poliester Pattern Pastel
3 - 7 zile
906,00 lei
3
Husă detașabilă Tuli Block Bean Bag - Poliester Graffiti Pattern Albastru
3 - 7 zile
761,15 lei
Produselor 216 filtrate

Tuli Bean bag Relax Husă detașabilă - Poliester Pattern Pastel

Faceți cunoștință cu cea mai bine vândută și populară geantă din atelierul Tuli. Avantajele sale incontestabile includ nu numai confortul ridicat, ci și dimensiunile mai mici și o bună flexibilitate, datorită cărora poate fi folosit chiar și în spații mai mici. Forma acestuia seamănă cu un fotoliu mic, elegant, așa că se pretează pentru sufragerie, biroul de acasă sau camera copiilor, în cazul modelelor de exterior, și pentru balcon și terasă. Vă puteți relaxa și lucra în ea, puteți citi o carte sau vă uitați la televizor, vă puteți juca PlayStation sau lucra cu un laptop. Tuli vak Relax este extrem de confortabil pentru copii și persoane de statură mai mică, dar oferă și un scaun confortabil pentru adulți. Trebuie doar sa tii cont ca nu iti vei odihni capul ca in cazul altor modele de genti Tuli. Este usor de transportat si este foarte rezistent, in designul exterior il puteti folosi si pe terasa sau in gradina. Material și cusut Geanta Tuli Relax este proiectată și fabricată în Slovacia. Ne asigurăm că produsele noastre mențin calitatea înaltă a cusăturii și a materialelor folosite. Geanta este confecționată dintr-o țesătură care este rezistentă atât la presiune, cât și la frecare, în timp ce durabilitatea generală este sporită și de o cusătură dublă întărită. Plusul este întreținerea extrem de ușoară, deoarece îl poți curăța cu o cârpă obișnuită și detergent, atingând-o sau spălând-o în mașina de spălat. Umplere interioară: conținutul pungii Relax constă din bile din polistiren alimentar, care este inofensiv pentru sănătate, produse tot în Slovacia. Dacă punga se așează după un timp, pur și simplu desfaceți fermoarul și umpleți-o cu granule noi. Țesătura din poliester cu model de pe geanta dvs. Tuli se potrivește atât la exterior, cât și la interior. De asemenea, este durabil și flexibil la atingere, astfel încât poate rezista în toate anotimpurile. Dacă reușiți să vărsați ceva pe el, nu se întâmplă nimic - este rezistent la apă. Apa si lumina soarelui nu afecteaza deloc materialul, motiv pentru care este o alegere excelenta pentru toti carora le place sa stea pe terasa sau in gradina. Dacă doriți să spălați această țesătură, trebuie doar să trageți în jos capacul superior al pungii Tuli și să spălați la 30° sau să curățați cu o cârpă.

Tuli Bean bag Relax Husă nedetașabilă - Poliester Gri închis

Faceți cunoștință cu cea mai bine vândută și populară geantă din atelierul Tuli. Avantajele sale incontestabile includ nu numai confortul ridicat, ci și dimensiunile mai mici și o bună flexibilitate, datorită cărora poate fi folosit chiar și în spații mai mici. Forma acestuia seamănă cu un fotoliu mic, elegant, așa că se pretează pentru sufragerie, biroul de acasă sau camera copiilor, în cazul modelelor de exterior, și pentru balcon și terasă. Poți să te relaxezi și să lucrezi în ea, să citești o carte sau să te uiți la televizor, să te joci PlayStation sau să lucrezi cu un laptop.Gesanta Tuli Relax este extrem de confortabilă pentru copii și persoanele de statură mai mică, dar oferă și locuri confortabile pentru adulți. Trebuie doar sa tii cont ca nu iti vei odihni capul ca in cazul altor modele de genti Tuli. Este usor de transportat si este foarte rezistent, in designul exterior il puteti folosi si pe terasa sau in gradina. Material si cusut Tuli vak Relax este proiectat și fabricat în Slovacia. Ne asigurăm că produsele noastre mențin calitatea înaltă a cusăturii și a materialelor folosite. Geanta este confecționată dintr-o țesătură care este rezistentă atât la presiune, cât și la frecare, în timp ce durabilitatea generală este sporită și de o cusătură dublă întărită. Plusul este întreținerea extrem de ușoară, deoarece îl puteți curăța cu o cârpă obișnuită și detergent sau atingând-o. Umplutura interioara Conținutul sacului Relax este format din bile din polistiren alimentar, care este inofensiv pentru sănătate, produse tot în Slovacia. Dacă punga se așează după un timp, pur și simplu desfaceți fermoarul și umpleți-o cu granule noi. Poliester: Țesătura din poliester de pe geanta dvs. Tuli este alegerea potrivită pentru interior. Țesătura este rezistentă și flexibilă la atingere, motiv pentru care este un bun prieten al tuturor inventatorilor. Nu are nicio problemă cu apa, așa că nu trebuie să vă faceți griji dacă vărsați ambalajul. Lichidul rămâne la suprafață și este suficient să îl ștergeți cu o cârpă uscată. Nu vă recomandăm să lăsați materialul la soare pentru o perioadă lungă de timp dacă nu doriți ca geanta dvs. Tuli să își schimbe culoarea. Deoarece geanta nu are husă detașabilă, nu poate fi spălată la mașina de spălat. Cu toate acestea, îl puteți încălzi cu ușurință sau puteți scăpa de murdărie cu o cârpă și săpun.

Tuli Bean bag Corny Double Rest Husă detașabilă - Natural Geo Gri-Verde

Corny Double este o canapea modulară unică din colecția Corny, care vă oferă o suprafață mare de șezut și odihnă și ușor de ridicat. Scaunul este usor, il poti transporta exact acolo unde ai nevoie. Se potrivește perfect spațiilor de locuit sau din țesătură exterioară pentru terase.Cu elemente compatibile din colecția Corny, poți crea set de orice dimensiune pentru a sta într-o atmosferă răcoroasă. Sistemul unic de compartimente textile interne optimizeaza cantitatea de umplutura, ceea ce creste calitatea sederii, confortul si durabilitatea.Datorita cusaturii duble rezistente si materialelor de inalta calitate rezistente la presiune si frecare, Corny este foarte durabil. Este umplut cu granule de polistiren inofensiv și este ușor de întreținut. Deoarece acest material are o husă detașabilă, îl puteți scoate cu ușurință și îl puteți spăla în mașina de spălat. Colecția Corny cu un design al designerului slovac de top Michal Stašek a fost nominalizată la Premiul Național de Design 2018. Natural Geo Partea superioară a genții este confecționată dintr-un material textil foarte rezistent, plăcut la atingere și ușor de îngrijit. Datorita amestecului de in, este un material natural cu o structura foarte frumoasa care va sublinia interiorul spatiilor dumneavoastra de locuit. Cu toate acestea, nu vă recomandăm să îl folosiți în aer liber. Deoarece geanta are o husă detașabilă, o puteți scoate cu ușurință și o puteți spăla la temperaturi scăzute, ideal de mână. Nu recomandăm folosirea unei mașini de spălat.

Tuli Bean bag Corny Stool Husă detașabilă - In Natural Geo

Corny Taburet este un taburet modular din colectia Corny, care iti ofera o zona mare de relaxare si odihna si usor de ridicat. Scaunul este ușor, îl poți transporta exact acolo unde ai nevoie. Se potrivește perfect spațiilor de locuit sau din țesătură exterioară pentru terase.Cu elemente compatibile din colecția Corny, poți crea set de orice dimensiune pentru a sta într-o atmosferă răcoroasă. Sistemul unic de compartimente textile interne optimizeaza cantitatea de umplutura, ceea ce creste calitatea sederii, confortul si durabilitatea.Datorita cusaturii duble rezistente si materialelor de inalta calitate rezistente la presiune si frecare, Corny este foarte durabil. Este umplut cu granule de polistiren inofensiv și este ușor de întreținut. Deoarece acest material are o husă detașabilă, îl puteți scoate cu ușurință și îl puteți spăla în mașina de spălat. Colecția Corny, cu un design al designerului slovac de top Michal Stašek, a fost nominalizată la Premiul Național de Design 2018. Natural Geo Partea superioară a genții este confecționată dintr-o țesătură foarte rezistentă, plăcută la atingere și ușor de îngrijit. Datorita amestecului de in, este un material natural cu o structura foarte frumoasa care va sublinia interiorul spatiilor dumneavoastra de locuit. Cu toate acestea, nu vă recomandăm să îl folosiți în aer liber. Deoarece geanta are o husă detașabilă, o puteți scoate cu ușurință și o puteți spăla la temperaturi scăzute, ideal de mână. Nu recomandăm folosirea unei mașini de spălat.

Tuli Beanbag Duo Husa detasabila - Caramida Poliester + Teracota eleganta

Cauți o geantă mare și confortabilă? Modelul DUO oferă o înălțime a scaunului de până la 45 de centimetri, ca și în cazul mobilierului obișnuit. De asemenea, este excepțional în designul său de culoare - combină două culori diferite, fie contrastante, fie ca parte a blocării culorilor. Croiala diagonala, care de data aceasta nu se indeparteaza de forma, ii sustine linia subtire, dinamismul si ii confera un caracter usor sportiv. Cu toate acestea, datorita posibilitatii diferitelor combinatii de culori, sacul de fasole se potriveste in orice spatiu.Il veti iubi in timp ce va relaxati in sufragerie, este potrivit si pentru adolescenti in camera copiilor sau intr-un birou confortabil de acasa. Te poti bucura din plin de modelele exterioare pe balcon, terasa sau in gradina. Sacul de fasole DUO își păstrează bine forma, este ușor de transportat acolo unde aveți nevoie și este foarte durabil. Suportul ridicat pentru spate și cap îl face un înlocuitor cu drepturi depline pentru scaunul tău confortabil preferat și un plus elegant pentru canapea. Material și cusături Tuli vak DUO este proiectat și fabricat în Slovacia. Ne asigurăm că produsele noastre mențin calitatea înaltă a cusăturii și a materialelor folosite. Geanta este confecționată dintr-o țesătură care este rezistentă atât la presiune, cât și la frecare, în timp ce durabilitatea generală este sporită și de o cusătură dublă întărită. Un plus este întreținerea extrem de ușoară, deoarece geanta are un capac detașabil care poate fi spălat cu ușurință în mașina de spălat. Umplutura interioara Conținutul pungii DUO este format din bile din polistiren alimentar inofensiv, produs și în Slovacia. Dacă punga se așează după un timp, pur și simplu desfaceți fermoarul și umpleți-o cu granule noi. Îl poți cumpăra AICI. Poliester: Țesătura din poliester de pe geanta dvs. Tuli este alegerea potrivită pentru interior. Țesătura este rezistentă și flexibilă la atingere, motiv pentru care este un bun prieten al tuturor inventatorilor. Nu are nicio problemă cu apa, așa că nu trebuie să vă faceți griji dacă vărsați ambalajul. Lichidul rămâne la suprafață și este suficient să îl ștergeți cu o cârpă uscată. Nu vă recomandăm să lăsați materialul la soare pentru o perioadă lungă de timp dacă nu doriți ca geanta dvs. Tuli să își schimbe culoarea. Deoarece geanta nu are husă detașabilă, nu poate fi spălată la mașina de spălat. Cu toate acestea, îl puteți încălzi cu ușurință sau puteți scăpa de murdărie cu o cârpă și săpun. Elegant: Țesătura Elegant preferă să fie spălată manual, nu se împrietenește cu mașina de spălat. Datorită suprafeței sale durabile și robuste, poate suporta chiar și loviturile minore. Este neinflamabil și a trecut testul Oeko-Tex® Standard. Se simte cel mai confortabil cu un mediu interior. Dacă doriți să spălați Elegantul, trebuie doar să scoateți capacul superior al pungii Tuli și să o spălați manual sau să o curățați cu o cârpă.

Tuli Geanta scaun Duo Husa detasabila - Universal Azure + Vanilla

Cauți o geantă mare și confortabilă? Modelul DUO oferă o înălțime a scaunului de până la 45 de centimetri, ca și în cazul mobilierului obișnuit. De asemenea, este excepțional în designul său de culoare - combină două culori diferite, fie contrastante, fie ca parte a blocării culorilor. Croiala diagonala, care de data aceasta nu se indeparteaza de forma, ii sustine linia subtire, dinamismul si ii confera un caracter usor sportiv. Cu toate acestea, datorita posibilitatii diverselor combinatii de culori, beanbag-ul se potriveste in orice spatiu.Il veti adora in timp ce va relaxati in living, este potrivit si pentru adolescenti in camera copiilor sau intr-un birou confortabil de acasa. Te poti bucura din plin de modelele exterioare pe balcon, terasa sau in gradina. Sacul de fasole DUO își păstrează bine forma, este ușor de transportat acolo unde aveți nevoie și este foarte durabil. Suportul ridicat pentru spate și cap îl face un înlocuitor cu drepturi depline pentru scaunul tău confortabil preferat și un plus elegant pentru canapea. Material si cusut Tuli vak DUO este proiectat și fabricat în Slovacia. Ne asigurăm că produsele noastre mențin calitatea înaltă a cusăturii și a materialelor folosite. Geanta este confecționată dintr-o țesătură care este rezistentă atât la presiune, cât și la frecare, în timp ce durabilitatea generală este sporită și de o cusătură dublă întărită. Un plus este întreținerea extrem de ușoară, deoarece geanta are un capac detașabil care poate fi spălat cu ușurință în mașina de spălat. Umplutura interioara Conținutul pungii DUO este format din bile din polistiren alimentar inofensiv, produs și în Slovacia. Dacă punga se așează după un timp, pur și simplu desfaceți fermoarul și umpleți-o cu granule noi. Îl poți cumpăra AICI. Universal: Țesătura universală este potrivită atât pentru exterior, cât și pentru interior. Materialul țesut de înaltă calitate atât pentru exterior, cât și în cameră este alegerea clară a tuturor iubitorilor de confort. Poate face față apei, nu se estompează de la soare și are inflamabilitate redusă. Dacă doriți să spălați Universal, scoateți capacul superior al pungii Tuli și spălați-l la 30° sau curățați-l cu o cârpă.

Geanta Tuli Seat Duo Husa detasabila - Universal Lavender + Vin Chill Grape

Cauți o geantă mare și confortabilă? Modelul DUO oferă o înălțime a scaunului de până la 45 de centimetri, ca și în cazul mobilierului obișnuit. De asemenea, este excepțional în designul său de culoare - combină două culori diferite, fie contrastante, fie ca parte a blocării culorilor. Croiala diagonala, care de data aceasta nu se indeparteaza de forma, ii sustine linia subtire, dinamismul si ii confera un caracter usor sportiv. Cu toate acestea, datorita posibilitatii diferitelor combinatii de culori, sacul de fasole se potriveste in orice spatiu.Il veti iubi in timp ce va relaxati in sufragerie, este potrivit si pentru adolescenti in camera copiilor sau intr-un birou confortabil de acasa. Te poti bucura din plin de modelele exterioare pe balcon, terasa sau in gradina. Sacul de fasole DUO își păstrează bine forma, este ușor de transportat acolo unde aveți nevoie și este foarte durabil. Suportul ridicat pentru spate și cap îl face un înlocuitor cu drepturi depline pentru scaunul tău confortabil preferat și un plus elegant pentru canapea. Material si cusut Tuli vak DUO este proiectat și fabricat în Slovacia. Ne asigurăm că produsele noastre mențin calitatea înaltă a cusăturii și a materialelor folosite. Geanta este confecționată dintr-o țesătură care este rezistentă atât la presiune, cât și la frecare, în timp ce durabilitatea generală este sporită și de o cusătură dublă întărită. Un plus este întreținerea extrem de ușoară, deoarece geanta are un capac detașabil care poate fi spălat cu ușurință în mașina de spălat. Umplutura interioara Conținutul pungii DUO este format din bile din polistiren alimentar inofensiv, produs și în Slovacia. Dacă punga se așează după un timp, pur și simplu desfaceți fermoarul și umpleți-o cu granule noi. Îl poți cumpăra AICI. Universal: Țesătura universală este potrivită atât pentru exterior, cât și pentru interior. Materialul țesut de înaltă calitate atât pentru exterior, cât și în cameră este alegerea clară a tuturor iubitorilor de confort. Poate face față apei, nu se estompează de la soare și are inflamabilitate redusă. Dacă doriți să spălați Universal, trebuie doar să trageți în jos capacul superior al pungii Tuli și să spălați la 30° sau să curățați cu o cârpă.' răcoare: Țesătura Chill este o alegere bună pentru copii și animale de companie, deoarece rezistă la zgârieturile cu gheare. În ciuda rezistenței sale mari, materialul este moale la atingere și se potrivește perfect în sufragerie sau în orice pat. Este impermeabil și neinflamabil. A trecut cu succes testul standard Oeko-Tex® Standard și, de asemenea, testul oficial, care a determinat absența substanțelor nocive pentru mediu. Cel mai mult îi place interiorul. Dacă doriți să spălați Chill, trebuie doar să îndepărtați capacul superior al pungii Tuli și să spălați la 30° sau să curățați cu o cârpă.

Tuli Beanbag Funny Husă nedetașabilă - Poliester Brick

Cauți o geantă Tuli pentru micuții tăi? Am conceput Funny special pentru copii și adolescenți, bineînțeles pentru ca fiecare adult să-și poată găsi ocazional confort în el. Ca frate al modelului mai mare de Canapea, Funny este ideal pentru copiii cu varsta de pana la 10-12 ani, dar poti sa asezi si bebelusi in el. Datorită umpluturii speciale, creează un suport moale, dar în același timp suficient de puternic pentru gât și mâini în orice poziție. Prin urmare, este o ședere sănătoasă care va dura ani de zile și nu te va lipsi de economii. În același timp, este foarte ușor de transportat. Poate fi modelat în cel puțin patru poziții diferite, datorită cărora puteți să vă așezați pe el, să vă întindeți pe el, să vă uitați la televizor, să jucați PlayStation, să studiați, să citiți o carte sau pur și simplu să vă relaxați. Cu toate acestea, micuții tăi își pot lăsa liber imaginația să scape și o pot folosi ca trambulină, saltea pentru sărituri, sărituri sau trucuri acrobatice nebunești. Această geantă robustă poate rezista cu adevărat la orice. Când copiii tăi cresc din ea, le poți cumpăra un sac de fasole mai mare. Amuzant se potrivește în interior, dar îi va bucura și pe cei mici în grădină. Nu necesită spațiu, așa că se potrivește chiar și în camerele mai mici pentru copii. Material si cusut Tuli Funny vine dintr-un atelier de acasă - de la idee la producție, este opera unor mâini pricepute slovace. Producția noastră se caracterizează prin calitatea înaltă a cusăturii și a materialelor folosite. Geanta este confecționată dintr-o țesătură care este rezistentă atât la presiune, cât și la frecare, în timp ce durabilitatea generală este sporită și de o cusătură dublă întărită. Plusul este întreținerea extrem de ușoară, deoarece îl puteți curăța cu o cârpă obișnuită și detergent sau atingând-o. Umplutura interioara Conținutul pungii Funny constă în mingi din polistiren alimentar inofensiv, produs și în Slovacia. Dacă punga se așează după un timp, pur și simplu desfaceți fermoarul și umpleți-o cu granule noi. Îl poți cumpăra AICI. Poliester: Țesătura din poliester de pe geanta dvs. Tuli este alegerea potrivită pentru interior. Țesătura este rezistentă și flexibilă la atingere, motiv pentru care este un bun prieten al tuturor inventatorilor. Nu are nicio problemă cu apa, așa că nu trebuie să vă faceți griji dacă vărsați ambalajul. Lichidul rămâne la suprafață și este suficient să îl ștergeți cu o cârpă uscată. Nu vă recomandăm să lăsați materialul la soare pentru o perioadă lungă de timp dacă nu doriți ca geanta dvs. Tuli să își schimbe culoarea. Deoarece geanta nu are husă detașabilă, nu poate fi spălată la mașina de spălat. Cu toate acestea, îl puteți încălzi cu ușurință sau puteți scăpa de murdărie cu o cârpă și săpun.

Tuli Bean bag Funny Husă nedetașabilă - Poliester Gri închis

Cauți o geantă Tuli pentru micuții tăi? Am conceput Funny special pentru copii și adolescenți, bineînțeles pentru ca fiecare adult să-și poată găsi ocazional confort în el. Ca frate al modelului mai mare de Canapea, Funny este ideal pentru copiii cu varsta de pana la 10-12 ani, dar poti sa asezi si bebelusi in el. Datorită umpluturii speciale, creează un suport moale, dar în același timp suficient de puternic pentru gât și mâini în orice poziție. Prin urmare, este o ședere sănătoasă care va dura ani de zile și nu te va lipsi de economii. În același timp, este foarte ușor de transportat. Poate fi modelat în cel puțin patru poziții diferite, datorită cărora puteți să vă așezați pe el, să vă întindeți pe el, să vă uitați la televizor, să jucați PlayStation, să studiați, să citiți o carte sau pur și simplu să vă relaxați. Cu toate acestea, micuții tăi își pot lăsa liber imaginația să scape și să o folosească ca trambulină, saltea pentru sărituri, sărituri sau trucuri acrobatice nebunești. Această geantă robustă poate rezista cu adevărat la orice. Când copiii tăi cresc din ea, le poți cumpăra un sac de fasole mai mare. Amuzant se potrivește în interior, dar îi va bucura și pe cei mici în grădină. Nu necesită spațiu, așa că se potrivește chiar și în camerele mai mici pentru copii. Material si cusut Tuli Funny vine dintr-un atelier de acasă - de la idee la producție, este opera unor mâini pricepute slovace. Producția noastră se caracterizează prin calitatea înaltă a cusăturii și a materialelor folosite. Geanta este confecționată dintr-o țesătură care este rezistentă atât la presiune, cât și la frecare, în timp ce durabilitatea generală este sporită și de o cusătură dublă întărită. Plusul este întreținerea extrem de ușoară, deoarece îl puteți curăța cu o cârpă obișnuită și detergent sau atingând-o. Umplutura interioara Conținutul pungii Funny este alcătuit din bile din polistiren alimentar, care este inofensiv pentru sănătate, produse tot în Slovacia. Dacă punga se așează după un timp, pur și simplu desfaceți fermoarul și umpleți-o cu granule noi. Îl poți cumpăra AICI. Poliester: Țesătura din poliester de pe geanta dvs. Tuli este alegerea potrivită pentru interior. Țesătura este rezistentă și flexibilă la atingere, motiv pentru care este un bun prieten al tuturor inventatorilor. Nu are nicio problemă cu apa, așa că nu trebuie să vă faceți griji dacă vărsați ambalajul. Lichidul rămâne la suprafață și este suficient să îl ștergeți cu o cârpă uscată. Nu vă recomandăm să lăsați materialul la soare pentru o perioadă lungă de timp dacă nu doriți ca geanta dvs. Tuli să își schimbe culoarea. Deoarece geanta nu are husă detașabilă, nu poate fi spălată la mașina de spălat. Cu toate acestea, îl puteți încălzi cu ușurință sau puteți scăpa de murdărie cu o cârpă și săpun.

Tuli Bean bag Funny Husă detașabilă - Elegant Beige

Cauți o geantă Tuli pentru micuții tăi? Am conceput Funny special pentru copii și adolescenți, bineînțeles pentru ca fiecare adult să-și poată găsi ocazional confort în el. Ca frate al modelului mai mare de Canapea, Funny este ideal pentru copiii cu varsta de pana la 10-12 ani, dar poti sa asezi si bebelusi in el. Datorită umpluturii speciale, creează un suport moale, dar în același timp suficient de puternic pentru gât și mâini în orice poziție. Prin urmare, este o ședere sănătoasă care va dura ani de zile și nu te va lipsi de economii. În același timp, este foarte ușor de transportat. Poate fi modelat în cel puțin patru poziții diferite, datorită cărora puteți să vă așezați pe el, să vă întindeți pe el, să vă uitați la televizor, să jucați PlayStation, să studiați, să citiți o carte sau pur și simplu să vă relaxați. Cu toate acestea, micuții tăi își pot lăsa liber imaginația să scape și să o folosească ca trambulină, saltea pentru sărituri, sărituri sau trucuri acrobatice nebunești. Această geantă robustă poate rezista cu adevărat la orice. Când copiii tăi cresc din ea, le poți cumpăra un sac de fasole mai mare. Amuzant se potrivește în interior, dar îi va bucura și pe cei mici în grădină. Nu necesită spațiu, așa că se potrivește chiar și în camerele mai mici pentru copii. Material si cusut Tuli Funny vine dintr-un atelier de acasă - de la idee la producție, este opera unor mâini pricepute slovace. Producția noastră se caracterizează prin calitatea înaltă a cusăturii și a materialelor folosite. Geanta este confecționată dintr-o țesătură care este rezistentă atât la presiune, cât și la frecare, în timp ce durabilitatea generală este sporită și de o cusătură dublă întărită. Plusul este întreținerea extrem de ușoară, deoarece îl puteți curăța cu o cârpă obișnuită și detergent sau atingând-o. Umplutura interioara Conținutul pungii Funny este alcătuit din bile din polistiren alimentar, care este inofensiv pentru sănătate, produse tot în Slovacia. Dacă punga se așează după un timp, pur și simplu desfaceți fermoarul și umpleți-o cu granule noi. Elegant: Țesătura Elegant preferă să fie spălată manual, nu se împrietenește cu mașina de spălat. Datorită suprafeței sale durabile și robuste, poate suporta chiar și loviturile minore. Este neinflamabil și a trecut testul Oeko-Tex® Standard. Se simte cel mai confortabil cu un mediu interior. Dacă doriți să spălați Elegantul, trebuie doar să scoateți capacul superior al pungii Tuli și să o spălați manual sau să o curățați cu o cârpă.

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi