Accesorii pentru scaune auto(96 produse)

Cele mai vândute produse
Produselor 36 filtrate
BD/0/0/004__tverec.jpg
0+

Zopa Covorașă respirabilă Breeze gr. 1, Foggy Gray

Zopa Covorașă respirabilă Breeze gr. 1, Foggy Gray Călătoriile în zilele călduroase, de vară, sunt dificile pentru copii. Poate fi mângâiat de Zopa Breeze, care datorită tehnologiei unice Air Flow previne supraîncălzirea și transpirația excesivă a micilor călători. Garnitura se poate adapta la dimensiunea copilului și modelul scaunului auto. Forma sa asigură o orientare corectă și astfel sigură a centurilor de siguranță. caracteristici Potrivit pentru scaunele auto din Grupa 1 Sistem simplu de fixare EASY FIT cu șnur și ochelari Tehnologia „Zopa AIR FLOW” previne transpirația excesivă și supraîncălzirea În formă de tetieră pentru a preveni transpirația chiar și în timpul somnului Forma unică, asigurând o orientare adecvată a centurii de siguranță Covorașul este proiectat să crească odată cu scaunul Spălătorie la mașină Creat în colaborare cu părinții Șaibele Zopa BREEZE au fost create conform cerințelor clienților. Ei doreau că căptușeala de vară nu numai că să fie respirabilă, ci și să se poată adapta la scaunul auto și să nu restricționeze niciuna dintre caracteristicile de siguranță. Prin urmare, nu o șaibă universală, ci trei variante diferite. Toată lumea poate potrivi perfect categoria scaunelor auto pentru care este proiectată. Drept urmare, părinții pot fi siguri că covorașul nu împiedică poziționarea corectă a centurii. Respirabilitatea este asigurată de tehnologia unică Zopa Air Flow, o țesătură hexagonală 3D care permite aerului să circule prin căptușeală, între scaunul auto și copil.

BD/2/0/20_5.jpg
0+

Zopa Covorașă respirabilă Breeze gr. 2/3, Flori sălbatice

Zopa Covorașă respirabilă Breeze gr. 2/3, Flori sălbatice Călătoriile în zilele călduroase, de vară, sunt dificile pentru copii. Scaunul auto Zopa Breeze, singurul tampon de vară de pe piață care nu împiedică utilizarea unor puncte de ancorare suplimentare în scaunul auto pentru o orientare corectă a centurii de siguranță, îl poate face mai confortabil. Datorită tehnologiei Zopa AIR FLOW, ajută la prevenirea supraîncălzirii și transpirației excesive. caracteristici Potrivit pentru toate scaunele auto din grupul 2/3 Singura inserție de pe piață care nu împiedică utilizarea unor puncte de ancorare suplimentare în scaunul auto pentru ghidarea corectă a centurii de siguranță Singurul covor de pe piață care crește cu adevărat odată cu scaunul. Garnitura este formată din două piese care pot fi reglate astfel încât scaunul, spatele și capul să fie întotdeauna acoperite de placă. Reglarea se face simplu folosind Velcro Tehnologia „Zopa AIR FLOW” previne transpirația excesivă și supraîncălzirea În formă de tetieră pentru a preveni transpirația chiar și în timpul somnului Forma pentru ghidarea corectă a centurii Sistem simplu de fixare EASY FIT cu șnur și ochelari Spălătorie la mașină Creat în colaborare cu părinții Șaibele Zopa BREEZE au fost create conform cerințelor clienților. Ei doreau că căptușeala de vară nu numai că să fie respirabilă, ci și să se poată adapta la scaunul auto și să nu restricționeze niciuna dintre caracteristicile de siguranță. Prin urmare, nu o șaibă universală, ci trei variante diferite. Toată lumea poate potrivi perfect categoria scaunelor auto pentru care este proiectată. Drept urmare, părinții pot fi siguri că covorașul nu împiedică poziționarea corectă a centurii. Respirabilitatea este asigurată de tehnologia unică Zopa Air Flow, o țesătură hexagonală 3D care permite fluxul de aer între scaunul copilului și copilul prin intermediul plăcuței.

BD/b/l/blue_forest__tverec.jpg
0+

Zopa Covorașă respirabilă Breeze gr. Pădurea Albastră

Zopa Covorașă respirabilă Breeze gr. Pădurea Albastră Călătoriile în zilele călduroase, de vară, sunt dificile pentru copii. Poate fi mângâiat de covorașul auto Zopa Breeze, care datorită tehnologiei unice Zopa Air Flow previne supraîncălzirea și transpirația excesivă a celor mai tineri călători. Garnitura se poate adapta la dimensiunea copilului și modelul scaunului auto. Forma sa asigură o orientare corectă și astfel sigură a centurilor de siguranță. Este confecționat dintr-un material moale care nu irită pielea bebelușilor. caracteristici Insert special conceput pentru așa-numitele. ouă Secțiune cu cap în formă specială, capabilă să se adapteze tuturor formelor de tetiere în scaune auto de diferite mărci Tehnologia „Zopa AIR FLOW” previne transpirația excesivă și supraîncălzirea Forma plăcuței asigură că centurile de siguranță sunt ghidate corect Spălătorie la mașină Creat în colaborare cu părinții Șaibele Zopa BREEZE au fost create conform cerințelor clienților. Ei doreau că căptușeala de vară nu numai că să fie respirabilă, ci și să se poată adapta la scaunul auto și să nu restricționeze niciuna dintre caracteristicile de siguranță. Prin urmare, nu o șaibă universală, ci trei variante diferite. Toată lumea poate potrivi perfect categoria scaunelor auto pentru care este proiectată. Drept urmare, părinții pot fi siguri că covorașul nu împiedică poziționarea corectă a centurii. Respirabilitatea este asigurată de tehnologia unică Zopa Air Flow, o țesătură hexagonală 3D care permite aerului să circule prin căptușeală, între scaunul auto și copil.