Reduceri de Anul Nou

Înapoi
Produselor 1.058 filtrate
Lichidare stoc -27 %

Zapf Creation BABY Born Surprise Pets 3

Animale de companie surpriză născute la bebeluși 3 De data aceasta barza lucrează ca îngrijitor la grădina zoologică. A adus noi copii cu animale, în care sunt atât de multe de descoperit! Treptat, o surpriză după alta. Mai întâi, desfaceți prosopul și vedeți ce fel de animal de companie are animalul. Poate dormi ca un ursuleț de pluș, o oaie, un pui, un pisoi sau o vulpe. Nu poți lăsa singur un copil de acest fel. De aceea, fusáček are o cataramă cusută, datorită căreia o puteți lua oriunde cu voi. Dar atenție, nimic nu este așa cum ar putea părea la prima vedere. Acest lucru se datorează faptului că un animal complet diferit este adesea ascuns în interiorul fusáč. În blana pisicii, poate un tigru sau un panda pot fi îmbrăcați ca un urs polar. O altă distracție te așteaptă atunci când bagi animalul în baie și faci baie în apă cu gheață. Apoi își schimbă culoarea astfel încât, de exemplu, vulpea să devină raton și oaia albă să devină brusc roz. Când bebelușii de animale se abat de la nod, ochii lor sunt închiși. Ștergeți cu atenție capacele cu o cârpă umedă pentru a determina culoarea acestora. Este o fată sau un băiat? Ce culoare are suzeta? După ce descoperi toate secretele copilului animal, îi poți completa certificatul de naștere. De asemenea, include un afiș cu o prezentare generală a tuturor animalelor surpriză născute la BABY și cu jocuri distractive. BABY surpriză născută. Pentru a juca și a colecționa. Cu clemă pentru agățat / transportat. Își schimbă culoarea în apa cu gheață. Jocuri diverse cu Surpriza născută pentru BABY sporesc imaginația și s-a demonstrat că sprijină dezvoltarea abilităților și valorilor sociale precum responsabilitatea, comunicarea și empatia. Animalele surpriză născute la bebeluși (seria 1) într-o jachetă din lână cu cataramă pentru agățat, suzetă, certificat de naștere și o prezentare generală a tuturor animalelor (18 specii).   Potrivit pentru copii de la 3 ani . Combinația de produse este livrată în funcție de disponibilitatea curentă a stocului - varianta individuală nu poate fi selectată.
Lichidare stoc -47 %

Zapf Creation BABY Born Surprise Babies 5

Bebeluși Surprise Babys 5 Barza a fost din nou aici! A tricotat bebeluși fermecători din fire fine. Până acum, sunt coconi, genul în care cresc fluturii. Când despachetați copilul BABY born Surprise, acesta va avea aripi de fluture frumoase. Există multe sclipici peste tot pe aripi, haine și pe părul bebelușului. Când se nasc fluturi, ochii lor sunt închiși. Pentru a afla ce culoare au, deschideți cu grijă capacul capacului lor cu o cârpă umedă. Dă-i bebelușului o băutură de apă dintr-o sticlă și vei vedea ce model este ascuns pe scutec. Odată ce descoperi toate surprizele pe care bebelușul le ascunde, poți completa un certificat de naștere. Există, de asemenea, un afiș cu o prezentare generală a tuturor bebelușilor Surpriză născuți la BABY cu jocuri distractive. Pentru a juca și a colecționa. Cu funcție de băut și pisat, inclusiv un scutec magic. Diferitele jocuri de păpuși Surpriză născute la BABY sporesc imaginația și s-a dovedit că sprijină dezvoltarea abilităților și valorilor sociale precum responsabilitatea, comunicarea și empatia. BABY născut Surprise Babies (seria 5) într-un pachet sclipitor, cu scutec, biberon, certificat de naștere și o privire de ansamblu asupra tuturor bebelușilor. 12 specii diferite. Afiș de colecționar cu certificat de naștere în limba cehă pentru descărcare de pe www.baby-born.cz . Potrivit pentru copii de la 3 ani. Combinația de produse este livrată în funcție de disponibilitatea curentă a stocului - varianta individuală nu poate fi selectată.
Lichidare stoc -26 %
3+

Casa Mattel Barbie din Malibu FXG57

Casa Barbie MATTEL din Malibu Casa Barbie spațioasă din Malibu este perfectă pentru jocuri nesfârșite și distracție pentru toate fetele și păpușile lor Barbie. Casa cu două etaje este mobilată până la cel mai mic detaliu, astfel încât Barbie să se simtă foarte bine! Poți transforma cu ușurință intrarea în sufragerie într-un home cinema. Sala de mese spațioasă cu bucătărie, frigider și cuptor ascunde multe bunătăți. Barbie poate organiza, de asemenea, petreceri la grătar și cocktail-uri delicioase cu fructe. La etaj este un dormitor confortabil și o cameră mică pentru oaspeți. Baia este de asemenea absolut uimitoare! Casa are mobilier - masa, scaune, canapea cu o masuta si multe accesorii si facilitati. Casa din Malibu este conceputa pentru fete de la 3 ani. Caracteristicile cheie ale casei Barbie din Malibu Prelucrare detaliată a casei și a accesoriilor Casa din Malibu are două etaje Casa Barbie constă dintr-o bucătărie, sufragerie, living, dormitor pentru oaspeți, baie și grătar în aer liber Posibilitati nelimitate pentru jocuri pentru fete Dimensiuni: 40,6 x 72,4 x 15,2 cm Casa din Malibu este conceputa pentru fete de la 3 ani Toată lumea știe jucăriile lui Toil. Cele mai cunoscute produse ale acestui producător american includ păpuși Barbie, mașini, jocuri de societate și figurine din seriale și filme populare. În jurul anului 1980, Mattel a venit cu primele console de jocuri. Astăzi, 80% din profiturile Mattel provin din produsele Barbie, care au împlinit deja cincizeci de ani de existență.
Lichidare stoc -16 %
3+

Cărucior Woody Doll Unicorn - mic

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi