Jocuri pentru copii KukiKuk425 produse

Cele mai vândute produse
1
Dobble
Ultima bucată în stoc
70,00 lei 80,43 lei
50,00 lei
61,00 lei
Produselor 5 filtrate
2+

KukiKuk 80001 Marele pexeso Transport

Jocul educativ distractiv Vééliké pexeso Doprava deschide copiilor ușile către lumea mijloacelor de transport. Setul conține 24 de piese de cărți de 11 x 11 cm din carton de 2 mm grosime.În ambalaj veți găsi, de asemenea, sfaturi pentru părinți și educatori pentru utilizarea suplimentară a imaginilor de pe cărți, plus alte variante de joc. 1. Prima căutare a perechilorAlegeți 6 cărți diferite din set și așezați-le cu fața în sus. Dați copilului celelalte cărți din pereche. Rugați-l să asocieze corect cărțile. Extindeți treptat numărul la 9 cărți și apoi la toate cele 12 cărți. În timpul asocierii cărților în perechi, puteți adăuga treptat alte sarcini. Care sunt tipurile de transport? Cum se numesc mijloacele de transport? Cum se numește șoferul? La ce muncă servesc? Și altele.Distracționați-vă imitând sunetele diferitelor mijloace de transport. Puteți descrie unde circulă vehiculele: tractorul pe câmp, locomotiva pe șine, autobuzul pe drum. Numele mijloacelor de transport le puteți bate din palme: barcă, tren – un aplauz, ba-gr, au-to – două aplauze. Le-ta-dlo, au-to-bus – trei aplauze, lo-ko-mo-ti-va – cinci aplauze. 2. Primele deseneAlegeți o imagine. Așezați cartea pe masă, dați copilului hârtie și creioane colorate. Rugați copilul să încerce să deseneze această mașină după imaginea de pe carte. 3. PoveștiÎmprăștiați imaginile (una din pereche) pe masă. Spuneți o poveste scurtă despre imaginea pe care o alege copilul dumneavoastră. Inventați ghicitori din ce în ce mai dificile, vorbiți despre cum arată mijloacele de transport, la ce sunt folosite, unde se deplasează. Circulă, navighează sau zboară? 4. Căutarea perechilor – exercițiu de observațiePentru cei mai mici jucători, este posibil să începeți cu cărțile așezate cu fața în sus, amestecate diferit. Învățați copiii treptat să grupeze cărțile și să asocieze corect perechile. 5. Căutarea perechilor – jucăm pexeso clasicPentru copiii mai mici, pregătiți un număr mai mic de cărți: mai întâi 3 perechi, apoi 6 perechi etc. Explicați copilului dumneavoastră că este distractiv să găsești două imagini identice. Câștigă cel care adună cele mai multe perechi. Jocuri suplimentareFolosiți rezistența și puterea cartonului cărților pentru a construi diferite căsuțe și turnuri. Puteți folosi alte obiecte și jucării potrivite la construcție. Vârsta recomandată 2-6 ani. Fabricat în Cehia.
2+

KukiKuk 80035 Loto mare Umbre colorate

Jocul interactiv și distractiv Vééliké loto Farebné tiene ajută copiii încă de la o vârstă fragedă să își exerseze abilitatea de a recunoaște formele și culorile. Setul este compus din 24 de jetoane mari rotunde și șase tablouri de joc din carton de calitate de 2 mm, ideal pentru mâinile mici ale copiilor. Conține diverse sugestii despre cum să folosești cărțile și jetoanele pentru alte variante de joc. 1. Recunoașteți și numiți imaginile individuale.Asociați jetoanele corespunzătoare cu tabloul de joc. Explicați copilului legătura dintre imaginea de pe jeton și umbra sa de pe tabloul de joc. Numiți culoarea de bază a tabloului și a imaginilor acestora. Cereți copilului să descrie imaginea numită: animal – unde trăiește, floare – unde crește, fruct – cum este la gust, îmbrăcăminte – când se folosește, din ce material este. Încercați să enumerați alte lucruri sau plante și animale care au aceeași culoare și ar putea fi pe același tablou de joc. 2. Asociați imagini identice, recunoașteți diferite culori.Puneți tabloul selectat și jetoanele corespunzătoare în fața copilului. Sarcina copilului este să plaseze jetoanele în locurile corecte în funcție de culori și umbrele corespunzătoare – contururile. Adăugați mai multe jetoane pe suprafață. Cereți copilului să așeze jetoanele în locurile corecte pe tablourile de joc. Scopul este de a așeza toate jetoanele pe tablourile de joc și de a se asigura că copilul a plasat corect toate jetoanele. 3. Ce este pe imagini? 4. Căutarea jetoanelor în cameră 5. Face parte sau nu? Excludeți jetonul greșit 6. Loto clasic - asociere - Bingo. Joc pentru 2 până la 4 jucători 7. Joc pentru cei mai mici 8. Primele desene de colorat Vârsta recomandată 2-5 ani. Fabricat în SR.
2+

KukiKuk 80004 Marele pexeso Animale în curte

Jocul educativ distractiv Vééliké pexeso Zvieratká na dvore îi învață pe cei mai mici copii să descopere lumea prietenilor lor preferați. Setul conține 24 de piese de cărți de 11 x 11 cm din carton de 2 mm grosime. În broșura atașată veți găsi și sfaturi pentru părinți și educatori pentru utilizarea suplimentară a imaginilor de pe cărți plus alte variante de joc. 1. Prima căutare a perechilorAlegeți 6 cărți diferite din set și așezați-le cu fața în sus. Dați copilului celelalte cărți din pereche. Rugați-l să asocieze corect cărțile. Extindeți treptat numărul la 9 cărți, apoi la toate cele 12 cărți. În timpul asocierii cărților în perechi, puteți adăuga treptat alte sarcini: Cum se numesc animalele? Cine are blană? Cine are pene? Cine are copite? Cine are labe? Cine are cioc? Distracționați-vă imitând sunetele fiecărui animal. Unele animale fac sunete prin mișcările lor, imitați-le (calul bate cu copitele, pisica zgârie ușa, iepurele sare în cușcă). Exersați denumirile întregii familii de animale: găini – pui – cocoș; capră – ied – țap. Creați diferite diminutive pentru denumirile animalelor: sunt drăguțe și au o încărcătură emoțională mai mare. 2. Primele deseneAlegeți un animal. Așezați cartea pe masă, dați copilului hârtie și creioane colorate. Rugați copilul să încerce să deseneze acest animal după imaginea de pe carte. Fiți creativi: inventați alte modalități de a folosi imaginile mari de pe cărți. 3. PoveștiSpuneți o poveste scurtă despre animalul pe care îl alege copilul dumneavoastră. Puneți întrebări din ce în ce mai dificile, vorbiți despre cum arată animalele, unde trăiesc, cum se mișcă. Aleargă, sare, zboară sau înoată? Ce fel de blană au? Exemple de întrebări: care animal are coarne? Vacă, capră. Cine are pene? Cine are copite? 4. Căutarea perechilor – exercițiu de observațiePentru cei mai mici jucători, este posibil să începeți cu cărțile întinse cu fața în sus, amestecate diferit. Învățați copiii treptat să grupeze cărțile și să asocieze corect perechile. Alegeți 3 perechi diferite din set și așezați-le cu fața în sus. Extindeți treptat numărul de perechi: 6 perechi, 9 perechi și apoi toate cele 12 perechi. 5. Căutarea perechilor – jucăm pexeso clasicPentru copiii mai mici, pregătiți un număr mai mic de cărți: mai întâi 3 perechi, apoi 6 perechi etc. Explicați copilului dumneavoastră că este distractiv să găsești două imagini identice. Câștigă cel care adună cele mai multe perechi. Jocuri suplimentareFolosiți rezistența și puterea cartonului cărților pentru a construi diferite căsuțe și turnuri. Puteți folosi alte obiecte și jucării potrivite în construcție. Vârsta recomandată 2-6 ani. Fabricat în Cehia.
2+

KukiKuk 80038 Marele domino Grădină

Jocul distractiv Marele domino Grădină antrenează motricitatea fină și gândirea logică chiar și la bebeluși. În grădină sunt multe lucruri pe care copiii le pot descoperi! Pe fața principală sunt imagini cu animale, grădinari și uneltele lor. Pe verso veți găsi puncte formate din diferite tipuri de fructe – ideale pentru jocul de domino. Setul conține 28 de piese mari, double-face, solide de 12 x 6 cm din carton de 2 mm grosime. Înainte de a începe jocul, pregătiți întotdeauna toate cele 28 de cărți într-o singură versiune, adică întoarceți toate cărțile cu fața în sus fie cu imagini, fie cu puncte, care sunt reprezentate de diferite tipuri de fructe.Conține sfaturi pentru diferite variante de joc. 1. Domino-ul cu imagini conține 11 motive diferite cu scene din grădină. Sarcina dumneavoastră va fi să alăturați cartea dumneavoastră la prima sau ultima carte din rândul care deja se află pe masă. Cărțile pot fi alăturate în două moduri. Puteți:a) să alăturați o carte cu același motiv (cana, găini, porumbei)b) să completați imaginea, dacă motivul este format din două părți (pisică, grădinăreasă, apicultor,seră, bicicletă, roată, copac, flori). 2. Domino-ul clasic cu puncte (numere), pe care l-am înlocuit cu diferite tipuri de fructe. Această versiune este destinată multor jocuri clasice de domino. 3. Folosiți cărțile pentru primele operații de numărare: arătați cărțile care conțin, de exemplu, un măr, două pere sau șapte cireșe. De exemplu, arătați cu degetele câte pere, căpșuni sau cireșe sunt în imagine. Numiți toate tipurile de fructe. Descrieți unde cresc, când se coc, cum gustă, cum le folosim în bucătărie. 4. Încercați să creați rânduri mai lungi de domino cu imagini. Ghidati copiii să observe cu atenție ce capete ale cărților se pot conecta între ele. Puteți găsi combinația corectă de cărți pentru a forma un rând din toate cele 28 de cărți? 5. Domino-ul clasic este un joc pentru doi până la patru jucători. Domino-ul clasic are multe variante de joc. Instrucțiunile conțin varianta de bază a jocului. Cei interesați de alte variante de joc pot folosi internetul. Cu siguranță veți găsi o variantă care vă va distra cel mai mult și va corespunde nevoilor dumneavoastră. 6. Imaginile diferitelor tipuri de fructe pot servi ca model pentru pictură și desen. Puneți în fața copilului cărțile cu desene de fructe și rugați-l să încerce să imite desenele. 7. Copiii mai mari pot încerca să deseneze motivele de pe cealaltă parte a cărților. Puteți așeza cărțile pe masă și încercați să desenați fiecare motiv într-o mare imagine comună. Vârsta recomandată 2-6 ani. Fabricat în Cehia.

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi