LEGO® VIDIYO ™ 43110 Folk Fairy BeatBox

Marcă LEGO
Cod produs 2243110
70,00 lei cu TVA 85,48 lei
Ultimele 2 bucăți
  • Livrare prin curier cel tarziu: 21.6.2024
  • Transport: 24,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
15 puncte
Descrierea produsului

LEGO® VIDIYO ™ 43110 Folk Fairy BeatBox

Deschideți ușa lumii producției de videoclipuri muzicale pentru tinerii iubitori de dans și performanță. Cu LEGO® VIDIYO ™ Folk Fairy BeatBox (43110), vor trăi momente incitante în timp ce se joacă. Descărcați aplicația gratuită, scanați o mini-figură muzicală și jucați un concert cu o zână populară. Nu uitați să scanați BeatBits, care deblochează efecte speciale. Copiii vor trebui să se confrunte cu diverse provocări în crearea de videoclipuri folclorice unice, pe care apoi le pot împărtăși cu alții pe un canal social securizat.

Distracție în mișcare
Copiii vor fi fericiți să regleze stilul BeatBox folosind piese. Ei pot alege aripi de zână, o floare sau o vioară - sau pot veni cu ceva propriu. BeatBox conține spațiu pentru BeatBits și o mini-figură și poate fi pliat perfect, astfel încât să îl puteți lua cu dvs.

Crearea de experiențe muzicale
Seturile din seria LEGO VIDIYO oferă o experiență socială sigură atunci când se joacă, datorită căreia le permite copiilor să dirijeze și să producă videoclipuri muzicale din propria lor producție și, în același timp, să interpreteze în ele. Urmăriți dezvoltarea creativității lor atunci când filmați videoclipuri pline de numere muzicale, personaje amuzante, melodii, mișcări de dans și efecte uimitoare.

  • Inspirați copiii să-și direcționeze și să interpreteze propriile videoclipuri muzicale cu LEGO® VIDIYO ™ Folk Fairy BeatBox (43110). Include o minifigură de zână, 14 BeatBits aleatorii și 2 BeatBits speciale.
  • Descărcați aplicația gratuită LEGO® VIDIYO ™ și scanați o mini zână populară zână și BeatBits cu efecte speciale. În videoclipurile muzicale, personajul prinde viață chiar în fața ochilor copiilor la un concert popular.
  • Scanați BeatBits în aplicație pentru a debloca efecte speciale, cum ar fi o vraja, care transformă elementele obișnuite în articole aleatorii. Sau poți folosi efectul de lume fantastică pentru a face să apară o scenă de pădure magică.
  • O experiență muzicală distractivă pentru băieți sau fete de la vârsta de 7 ani care merită o recompensă. Acest kit va servi și ca un cadou excelent de vacanță pentru un mic iubitor de jucării muzicale, dans și spectacole.
  • BeatBox măsoară mai mult de 8 cm înălțime, 7 cm lungime și 9 cm lățime.
  • BeatBox poate fi pliat astfel încât copiii să poată purta cu ei numărul lor popular în turneu. BeatBox are spațiu pentru un podium de scanare format din cuburi, 16 BeatBits și o vioară.
  • Aplicația LEGO® VIDIYO ™ este compatibilă cu anumite dispozitive iOS și Android. Puteți verifica compatibilitatea la www.LEGO.com/devicecheck .
  • Copiii ar trebui să le ceară părinților permisiunea înainte de a se conecta la Internet.

Numărul de piese 89
Potrivit pentru copii de la 7 ani

 

Parametrii produsului
Teme LEGO® Vidiyo
Recenzii
0 evaluări
Au cumpărat 6 + clienți

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi