LEGO® VIDIYO ™ 43114 Nava pirat Punk

Marcă LEGO
Cod produs 2243114
234,00 lei cu TVA 292,84 lei
Ultimele 3 bucăți
  • Livrare prin curier cel tarziu: 19.7.2024
  • Transport: 24,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
50 puncte
Descrierea produsului

LEGO® VIDIYO ™ 43114 Nava pirat Punk

Deschideți ușa lumii producției de videoclipuri muzicale de concert punk rock pentru mici regizori, producători și muzicieni cu setul LEGO® VIDIYO ™ Punk Pirate Ship (43114). Descărcați aplicația gratuită, scanați 3 minifigurine și faceți-le să acționeze pe scenă. Apoi utilizați aplicația pentru a scana modelul și pentru a urmări cum nava se transformă într-o etapă reală în clipurile video ale copiilor dvs. Clipurile video înregistrate pot fi apoi partajate cu alții pe un canal social securizat.

Spectacolul începe!
Modelul Punk Pirate Ship este plin de caracteristici care vor aduce copiilor ore lungi de distracție offline chiar și în legătură cu aplicația. Copiii vor fi fericiți să întoarcă capul, difuzoarele și luminile pe modelul în sine pentru a schimba aspectul scenelor și iluminării piraților din videoclipurile lor muzicale.

Crearea de experiențe muzicale
Seturile din seria LEGO VIDIYO oferă o experiență socială sigură atunci când se joacă, datorită căreia le permite copiilor să direcționeze videoclipuri muzicale din propria lor producție și, în același timp, să interpreteze în ele. Urmăriți dezvoltarea creativității lor filmând videoclipuri pline de personaje distractive, melodii, mișcări de dans și efecte uimitoare.

  • Inspirați copiii să-și direcționeze și să interpreteze propriile videoclipuri muzicale cu LEGO® VIDIYO ™ Punk Pirate Ship (43114). Include 3 mini-figuri cu accesorii muzicale, 14 BeatBits aleatorii și 3 BeatBits speciale.
  • Descărcați aplicația gratuită LEGO® VIDIYO ™ și scanați minifigurile și BeatBits cu efecte speciale. După scanarea modelului, va fi creată o scenă digitală cu o navă pirat, pe care personajele își vor juca performanța.
  • Scanați BeatBits în aplicație pentru a debloca efecte speciale precum cele create pentru un concert de punk rock: de exemplu, personajele dvs. pot naviga rechinul sau puteți dansa pirații.
  • Cu ajutorul acestui model LEGO®, copiii pot regla peisajul în clipuri video - schimbând un craniu decorativ cu un cap de rechin sau schimbând difuzoare în formă de cufere cu tunuri.
  • O experiență muzicală distractivă pentru băieți sau fete de la vârsta de 8 ani care merită o recompensă. Acest kit va servi și ca un cadou excelent de vacanță pentru un mic iubitor de jucării muzicale, dans și spectacole.
  • Modelul navei pirat măsoară mai mult de 19 cm înălțime, 24 cm lungime și 18 cm lățime.
  • Aplicația LEGO® VIDIYO ™ este compatibilă cu anumite dispozitive iOS și Android. Puteți verifica compatibilitatea la www.LEGO.com/devicecheck. Copiii ar trebui să le ceară părinților permisiunea înainte de a se conecta la Internet.

Numărul de piese 615
Potrivit pentru copii de la 8 ani

 

Parametrii produsului
Teme LEGO® Vidiyo
Recenzii
0 evaluări
Au cumpărat 6 + clienți

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi