PLAYMOBIL Dino Rise 70928 Robo-Dino Mașină de luptă

Marcă Playmobil
Cod produs 70928
139,00 lei cu TVA 228,99 lei
Ultimele 3 bucăți
  • Livrare prin curier cel tarziu: 7.3.2024
  • Transport: 25,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
30 puncte
pentru preturi MEGA
Case din lemn
Case din lemn
Descrierea produsului

PLAYMOBIL Dino Rise 70928 Robo-Dino Mașină de luptă

Vine cea mai nouă mașină de luptă a Comet Corp. Cu acest robot, Ludmilla și Ralph încearcă să depășească puterea bestială a dinozaurilor folosind tehnologie pură.

Vine cea mai nouă mașină de luptă a Comet Corp. Cu acest robot, Ludmilla și Ralph încearcă să depășească puterea bestială a dinozaurilor folosind tehnologie pură. Dino Robot este înarmat cu două rachete și o catapultă puternică. El le poate ascunde rapid și ușor pe ambele în armură și le poate îmbrăca în cel mai scurt timp și să fie gata de luptă.

Deosebit de periculoasă este catapulta de pe spate, care poate catapulta proiectile cu vârfuri în aer. Dar unul din echipa Dino Rise nici măcar nu se teme de Dino Robot și stă în calea mașinii de luptă.

Pachetul conține: 2x figurine, 2x dinozauri, o mașină robo-dino și multe alte accesorii.

Playmobil sunt blocuri de construcție pentru copii de diferite categorii de vârstă, care sunt focalizate tematic și au multe accesorii sofisticate. Placile sunt igienice, usor de spalat si nu degaja vopsea. Seturile Playmobil stimulează imaginația, creativitatea și susțin dezvoltarea copiilor. Tema: PLAYMOBIL Dino Rise

Numar de piese: 49


Vârsta 5+

Recenzii
pentru preturi MEGA
Case din lemn
Case din lemn

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi