MOLUK OOGI Pilla este un jucărie elastică sub formă de omida.

Marcă MOLUK
Cod produs B43230
47,00 lei cu TVA
3 - 7 zile
  • Livrare prin curier cel tarziu: 28.6.2024
  • Transport: 24,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
10 puncte
Descrierea produsului

MOLUK OOGI Pilla este un jucărie elastică sub formă de omida.

OOGI Pilla elastică este un nou personaj în universul Oogi și cu siguranță nu este de pe Pământ. Milipede portocaliu, cu un corp arculat și ventuze în loc de picioare, se prinde de orice suprafață netedă. Oogi Pilla încurajează copiii să experimenteze și să-și dezvolte imaginația și să-și folosească aproape toate simțurile. Este o jucărie versatilă pentru oricine.

Jucăriile OOGI sunt o adevărată senzație de design. Figurinele sunt fabricate dintr-un silicon moale și plăcut la atingere. Sunt potrivite pentru școli și grădinițe. OOGI pot fi folosiți în terapii pentru copii cu diferite niveluri de autism. Ajută la dezvoltarea imaginației și a fanteziei copiilor și influențează favorabil dezvoltarea psihomotorie generală și motricitatea fină.

Sfatul lui Honzík!: Oogi este noul meu prieten. Îl iau peste tot cu mine și încerc pe ce toate suprafețe se poate prinde. Se descurcă cel mai bine în cadă. Se târăște, atârnă, sare, se simte ca acasă acolo. Dar îi place și pe fereastra mașinii, pe frigider sau pe birou.

Potrivit pentru copii cu vârsta de: 3 ani

Dimensiuni ale ambalajului: 15,8 x 3,5 x 4,4 cm

Greutate: 41 g

Material: silicon alimentar de calitate

Jucăriile OOGI ajută la dezvoltarea imaginației, fanteziei, abilităților de comunicare și sociale și multe altele. Sunt jucause și versatile. Pot fi folosite practic peste tot. Aceste figurine îi vor plăcea cu adevărat oricui.

Recenzii

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi