KENDAMIL Lapte starter de capră 1 (800 g) DHA+

Marcă KENDAMIL
Cod produs AGS77000209
194,01 lei cu TVA 195,64 lei
3 - 7 zile
  • Livrare prin curier cel tarziu: 21.12.2022
  • Transport: 24,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
42 puncte
Lovituri de Crăciun
Comandă
Calendare de Advent
Calendare de Advent
Descrierea produsului

KENDAMIL Lapte starter de capră 1 (800 g) DHA+

Alăptarea este cea mai bună modalitate de a-ți hrăni copilul. Starter Goat Infant Milk 1 este destinat hrănirii sugarilor încă de la naștere dacă aceștia nu pot fi alăptați și trebuie utilizat numai la sfatul unui medic sau al unei persoane calificate în nutriție, farmacie sau îngrijire a mamei și copilului.


Caracteristici

  • Din lapte de capră A2 plin de grăsime
  • Fara ulei de palmier
  • Fara ulei de peste
  • Fara soia
  • Fără OMG
  • DHA este de origine vegetală
  • Conținut mai mare de oligozaharide prebiotice decât în laptele de vacă

Acest lapte unic pentru sugari va oferi bebelușului dumneavoastră tot ce are nevoie pentru dezvoltarea lui naturală, de la naștere până la vârsta de 6 luni, dacă nu poate fi alăptat. Acesta este un produs unic pe piața slovacă, a cărui bază este laptele de capră A2 integral. Acesta provine de la capre selectate care pasc în Lake Districtul ecologic curat din Marea Britanie și este mai digerabil pentru micuțul tău decât laptele de vacă. Este potrivit și pentru copiii care au burtica sensibilă. Laptele de capră Kendamil pentru sugari 1 conține lapte de capră A2 cu o predominanță de ß-cazeină A2, care este mai digerabilă pentru oameni decât ß-cazeina A1, mai comună. Creează o substanță mai moale în stomac, care este mai ușor de digerat și, prin urmare, este potrivită și pentru stomacurile sensibile la crampe și balonare.

Laptele de capră conține mai multe anumite vitamine și minerale și de până la 6 ori mai multe oligozaharide probiotice, care au efect asupra digestiei bebelușilor, decât laptele de vacă. De asemenea, globulele sale de grăsime sunt mai mici în comparație cu laptele de vacă, ceea ce contribuie din nou la o mai bună digestibilitate a acestuia. Acest lapte contine si o cantitate mai mare de grasimi MCT (uleiuri cu structura mai simpla), pe care bebelusii le absorb mai repede si care le ofera energia necesara. Pe de altă parte, nu căutați ulei de palmier sau ulei de pește în laptele pentru sugari Kendamil Kozom 1, deoarece acizii grași nesaturați omega-3 (DHA) sunt obținuți din alge marine. Datorită conținutului de lapte de capră A2, este un produs unic pe piața slovacă. Dar nu rezolvă alergia la proteina din lapte de vacă. Kendamil Goat's Infant Milk 1 a fost dezvoltat de experții în hrana pentru copii de la Kendal NutriCare, care au o bogată experiență în domeniu și s-au specializat în hrana pentru copii de peste 50 de ani.

Lapte A2: Proteinele constau din două componente de bază: zer și cazeină. Componenta cazeină constă dintr-un număr de ß-cazeine, inclusiv A1 ß-cazeina și A2 ß-cazeina. Toate laptele conțin un amestec de ß-cazeine A1 și A2 și pot fi denumite A1. Dacă conțin numai ß-cazeină A2, se numesc lapte A2. Acest lapte este produs exclusiv de animale care au moștenit varianta A2 a genei ß-cazeinei de la ambii părinți și au genotipul A2 / A2. Acest lapte este mai bine digerabil pentru oameni.


Compoziţie:


Lapte de capră plin de grăsime (166 g lapte lichid la 100 g praf), proteine demineralizate din zer de capră (din lapte), uleiuri vegetale (floarea soarelui, nucă de cocos, rapiță), galactooligozaharide (din lapte de vacă), lactoză (din lapte de vacă). ), citrat de calciu, bitartrat de colină, clorură de potasiu, lactat de calciu, citrat de sodiu, clorură de magneziu, ascorbat de sodiu, acid docosahexaenoic (ulei din microalge Schizochytrium sp.T18), L-tirozină, L-fenilalanină, L-triptofan, hidroxid de potasiu, inozitol, acid arahidonic (ulei din Mortierella alpina), L-izoleucină, taurină, fosfat de calciu, nucleotide (citidin-5'-monofosfat, sare de sodiu a uridin-5'-monofosfat, adenozin-5'-monofosfat, sare de sodiu a inozinei -5'- monofosfat, sare de sodiu a guanozin-5'-monofosfat), pirofosfat feric, L-carnitină, sulfat de zinc, vitamina E, niacină, D-pantotenat de calciu, sulfat de cupru, tiamină, riboflavină, vitamina A, vitamina B6, sulfat de mangan, acid folic, iodură de potasiu, selenit de sodiu, v vitamina K, vitamina D3, biotina, vitamina B12. Alergeni: lapte. Compoziția se referă la starea uscată a alimentelor.

Preparare:

1. Scoateți clema de protecție / siguranța trăgând și aruncați-o imediat în siguranță, la îndemâna copiilor. Nu utilizați dacă clema de protecție a fost deja deteriorată. Țineți partea de sus a cutiei cu ambele mâini, împingeți ambele degete mari sub capac și trageți în sus pentru a deschide capacul. Deschideți capacul, paharul de măsurat este atașat în interior. Deschideți sigiliul din folie trăgând „clapa” înapoi. Scoateți folia cu grijă și în siguranță, apoi aruncați-o.
2. Spălați-vă pe mâini, sterilizați toate uneltele și sticla conform instrucțiunilor producătorului.
3. Fierbe apa proaspata si lasa-o sa se raceasca maxim 10 minute inainte de a adauga pudra. Nu utilizați apă înmuiată artificial sau fiartă în mod repetat. Se toarnă cantitatea necesară de apă (conform instrucțiunilor de preparare, vezi mai jos) într-o sticlă sterilizată.
4. Închideți flaconul și agitați bine pentru a dizolva pulberea. Scoateți capacul și înlocuiți-l cu o suzetă sterilizată.
5. Se răcește la o temperatură naturală de băut. Verificați întotdeauna temperatura lichidului de pe încheietura mâinii înainte de administrare (temperatura recomandată este de 37°C).

Recenzii
0 evaluări
Au cumpărat 11 + zákazníkov
Comandă
Calendare de Advent
Calendare de Advent

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi