Black Friday este deja în desfășurare! Reducerile la jucării sunt valabile doar până duminică. Intră și tu în trend cu sezonul cumpărăturilor ➡️ BLACK FRIDAY

CRY BABIES papusa BFF Kristal

Marcă TM Toys
Cod produs OLP1093IMC904323
127,00 lei cu TVA
3 - 7 zile
  • Livrare prin curier cel tarziu: 13.12.2023
  • Transport: 25,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
27 puncte
Ore
- -
Minute
- -
Secunde
- -
Cadouri pentru întreaga familie
Hituri de Crăciun
Hituri de Crăciun
Descrierea produsului

CRY BABIES papusa BFF Kristal

Faceți cunoștință cu noii voștri BFF!

Acum, personajele tale preferate Cry Babies Magic Tears au crescut și sunt adolescenți! Au 13 ani și îi așteaptă multe aventuri. Există 6 păpuși disponibile în colecție, fiecare dintre acestea fiind îmbrăcată elegant, în conformitate cu cele mai recente tendințe de modă. Au 20 cm înălțime, păr colorat, ochi de cristal și un corp complet mobil. Care dintre ele va deveni prietenul tău? Despachetează și descoperă garderoba lor cu mai mult de 9 surprize: 2 piese vestimentare, o geantă, o bentiță sau pălărie, o pereche de pantofi cu șosete și un colier! Păpușile BFF au păr de nailon mătăsos și haine adevărate la modă!

Fiecare păpușă este ambalată într-o cutie unică, care este și garderoba ei! Întoarce cele 3 părți ale tubului și descoperă ce ipostaze poate face prietenul tău. Păpușile Cry Babies sunt personajele principale ale seriei de 13 episoade Cry Babies BFF disponibile pe canalul YouTube Kitoons. Kristal are un păr albastru elegant într-o coadă înaltă, ochi de cristal și un corp mobil! Poartă ținută la modă și colier special - rochie albastră, jachetă albastră metalizată de facultate, șosete înalte și cizme! Accesorizează-o cu o geantă de mână inspirată de ursul polar și o bentiță adorabilă de urs polar și un colier BFF.

Cry Babies BFF sunt cadoul perfect pentru fetele de la 4 ani în sus! Oferă prietenului tău prieten ca cadou de ziua de naștere sau orice altă ocazie!

Caracteristici speciale:

  • personaje cunoscute din lumea Cry Babies
  • Produsele Cry Babies cresc cu copiii
  • BFF-urile sunt concepute pentru fetele 4+
  • împachetarea este o parte integrantă a distracției - este o garderobă!
  • 9 accesorii surprinzătoare de descoperit
  • păpușile au corpuri mobile care le permit să pozeze în stiluri de modă cu adevărat nebunești - ca pe catwalk!

Ambalaj: 18x27x8cm.

Varsta: 3+

Recenzii
0 evaluări
Au cumpărat 1 + client
Cadouri pentru întreaga familie
Hituri de Crăciun
Hituri de Crăciun

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi