1 011,50 lei cu TVA 1 074,72 lei
Ultima bucată în stoc
 • Livrare prin curier cel tarziu: 21.6.2024
 • Transport: 24,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
219 puncte
Desene explozive Toate componentele într-un singur loc
Accesorii si piese de schimb
Descrierea produsului

Axial Yeti Jr. Can-Am Maverick 4WD 1:18 RTR

Caracteristici:

Nu vă lăsați păcăliți, modelul de mașină RC Axial Yeti Jr. Can-Am Maverick la scară 1:18 este complet echipat, cu tracțiune integrală, arată și se conduce grozav și este condus de un kit RC proporțional Spektrum 2,4 GHz STX2. Setul include o baterie de drive si un incarcator, tot ce ai nevoie pentru a conduce se gaseste in pachet.

Axial Yeti Jr. Can-Am Maveric este unul dintre primele mașini model 1:18 care au o punte față în aranjament clasic de suspensie independentă cu două axe și o suspensie spate rigidă în trei puncte. Până acum, acest aranjament era folosit de mașinile mai mari la scara 1:10, acum Axial transferă acest avantaj mașinilor Rock Racer și Crawler. Designul suspensiei oferă Yeti Jr manevrabilitate receptivă și stabilitate îmbunătățită la viteze mai mari. Motorul din seria 380 oferă mașinii viteză și cuplu perfecte roților și anvelopelor radiale Maxxis® Bighorn 2.0. Cu ele obțineți tracțiunea importantă de care aveți nevoie pentru a conduce rapid pe aproape orice suprafață.

Axa spate fixa AR18

O nouă axă AR18 a fost proiectată pentru a menține dimensiunile corecte împreună cu o gardă la sol suficientă. Caracteristicile includ o construcție compactă a dulapului din două piese și suspensie spate în trei puncte cu bară de balansare integrată cu suport pentru o mai bună manevrare.

 • Ax cu diametrul de 8 mm cu hexagonal de 12 mm
 • Diferenţial deschis
 • Amortizoare 61mm - 90mm cu un diametru de 7mm cu un arbore de dia. 3 mm
 • Mai multe poziții de montare a tobei de eșapament
Amortizoare de ulei reglabile

Corpul amortizorului filetat este umplut cu ulei și vă permite să reglați gradul de amortizare. Inelul filetat comprimă arcul la nivelul selectat, făcând suspensia mai moale sau mai dură.

 • Amortizoare fata cu diametrul de 7 mm si lungimi de 46 mm - 63 mm
 • Amortizoare spate cu diametrul de 7 mm si lungimi de 61 mm - 90 mm
Suspensie în trei puncte a axei spate

Axa spate este fixă, remorcată, amortizoarele sunt pe brațe separate. În mijlocul osiei există un al treilea braț, fixat în mod oscilant, care limitează mișcarea de balansare a osiei.

Suspensie independentă a punții față

Yeti™ Jr. este echipat cu o suspensie independentă a punții față (IFS), care ajută la menținerea unei viteze mari de condus pe diverse terenuri. Sistemul IFS face posibilă menținerea mai bine a direcției de mers la viteze mari, deoarece există suspensie independentă a jumătăților de osie și aceste șocuri nu sunt transmise șasiului. Stabilitatea oferită de puntea față IFS este primordială pentru conducerea off-road.

 • Arbore CVD din aluminiu prelucrat
 • Axă de 8 mm cu hex de antrenare de 12 mm
 • Amortizoare cu diametrul de 7 mm, lungime 46 mm - 63 mm, arbore 3 mm
 • Mai multe poziții pentru fixarea amortizorului
Reglarea distanței dintre dinți

Când înlocuiți motorul sau pinionul, este necesar să reglați distanța dintre dinții dintre pinion și roata antrenată. Motorul este montat pe un excentric, care poate fi rotit și, prin urmare, poate schimba jocul în transmisie.

Echipat complet cu rulmenti cu bile

Părțile rotative ale modelului sunt depozitate în rulmenți cu bile. Pe lângă precizia ridicată a arborilor, rulmenții cu bile garantează o viață mai lungă și o rezistență mai mică la rulare. Datorită acestui lucru, mașina are performanțe mai mari și un timp de condus mai lung.

Anvelopele Maxxis Bighorn 2.0

Anvelopele Maxxis Bighorn 2.0 au un model nedirecțional al benzii de rulare care este potrivit pentru utilizare într-o mare varietate de condiții, cum ar fi teren dur și moale și suprafețe în schimbare. De aceea nu trebuie să te uiți prea atent la locul în care conduci.

Jante Can-Am cu rezistență de 12 mm

Roțile masive poartă hexagoane de 12 mm în discuri Can-Am, care sunt fabricate din plastic dur și îndeplinesc, de asemenea, o funcție de aspect importantă.

Tavă reglabilă pentru baterie

Compartimentul bateriei este situat deasupra punții din spate. Este reglabil pe înălțime și sunt disponibile mai multe configurații. Pot fi utilizate diferite tipuri de baterii NiMH cu 6 celule. Compartimentul integrat pentru baterii este ușor accesibil, nu este nevoie să îndepărtați nicio parte a corpului. Acest lucru permite înlocuirea rapidă a bateriei.

Construcția punții spate

Arborele de antrenare din spate este conectat la arborele de ieșire din spate al diferenţialului, care este montat într-un rulment pentru a asigura o transmitere ușoară a puterii către arborele de ieșire al axei principale.

Kit RC pentru volan Spektrum STX2

Modelul de mașină Axial RC vine cu un transmițător STX2 cu două canale pe volan. Funcționează în banda de 2,4 GHz, este posibil să se seteze abateri inverse, neutre și limită pe transmițător. Include, de asemenea, posibilitatea de a limita max. viteza în trepte de 50%, 75% și 100%. Transmițătorul este alimentat de 4 baterii AA, puteți folosi celule NiMH alcaline sau reîncărcabile.

 • Datorită punctelor finale reglabile pentru inversare, neutru și deflexie, puteți utiliza transmițătorul și la alte modele.
 • Transmițătorul include opțiunea de a limita puterea motorului la 50%, 75% sau 100%. Opțiunea 50% este ideală pentru copii sau utilizatori începători.
Receptor și controler

O cutie care conține un receptor și un controler oferă mai puține cerințe de instalare în șasiul modelului. Cablul are un conector pentru baterie EC3, un comutator separat și electronice rezistente la apă. AVERTIZARE! Acest produs este compatibil numai cu bateriile NiMH. Nu este posibil să utilizați LiPol.

Motor Dynamite Tazer 380

Performanța mare a modelului se datorează motorului Dynamite Tazer 380 cu pinion și roată antrenată. Motorul are o construcție actualizată și găuri de răcire mai mari.

Servo de directie cu angrenaje metalice

Un micro servo cu roți dințate metalice și cuplu mare pentru un control proporțional precis este utilizat pentru a controla puntea față.

Incarcator USB practic Dynamite

Pachetul include un încărcător pentru bateria de conducere NiMH cu 6 celule. Încărcătorul este mic, ușor de utilizat și are un curent de încărcare de 0,5 A. Pur și simplu conectați sursa de alimentare USB și conectați bateria NiMH la încărcător.

Caracteristicile Yeti Jr™ Can-Am® Maverick X3
 • Caroseria și roțile Can-Am Maverick licențiate
 • Anvelope licențiate Maxxis Bighorn 2.0
 • Transmițător Spektrum STX2 2,4 GHz
 • Receptor Spektrum Combo rezistent la apă - controler
 • Motor Dynamite 37T
 • Micro servo cu roți dințate metalice
 • Axă spate solidă AR18 cu garda la sol mare
 • Amortizoare de ulei reglabile
 • Suspensie spate în trei puncte pentru o manevrabilitate mai bună
 • Suspensie fata independenta pentru viteza mare
 • Sistem de fixare a corpului pe balamaua spate
 • Viteze cu modul 48P pentru treapta mare
 • Suport reglabil pentru motor și tren de rulare ușor accesibil
 • Rulmenti cu bile complete
 • Tavă reglabilă pentru baterie
 • Arborele central spate pentru tracțiune și putere
 • Spatiul pentru baterii este de 107x38x20 mm
 • Incarcator USB inclus

Conținutul pachetului:

Pachetul conține un model RC complet asamblat al mașinii Yeti Jr. Can-Am® Maverick RTR la scara 1:18 cu componente instalate: motor Tazer 380 37T DC, unitate de control Spektrum SRX210 FHSS receptor cu regulator, servo Spektrum SX107 Micro MG. Transmițător Spektrum STX2 FHSS, baterie de conducere NiMH 7.2 V 1300 mAh, încărcător USB pentru conducerea bateriei NiMH, 4 buc baterii AA pentru transmițător, accesorii mici, manual multilingv în engleză, germană, franceză și italiană și instrucțiuni.

Vă recomandăm să cumpărați:

Tot ce aveți nevoie pentru funcționare este inclus în pachet. Pentru mai multă distracție, vă recomandăm să cumpărați o baterie de rezervă NiMH 7,2 V 1300 mAh, spațiul bateriei este de 107x38x20 mm. Puteți achiziționa un încărcător mai puternic pentru a scurta timpul de încărcare.

sursă USB

Vă recomandăm o sursă USB QC 3.0 puternică pentru alimentarea încărcătorului USB. Cu această sursă, puteți obține un timp de încărcare semnificativ mai scurt, comparativ cu sursele USB clasice de 5V (cum ar fi încărcătoarele de telefon).

Recenzii
0 evaluări
Au cumpărat 9 + clienți

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi