3 015,70 lei cu TVA
Ultimele 2 bucăți
  • Livrare prin curier cel tarziu: 18.6.2021
  • Transport: 26,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
655 puncte
Oferta actuală
LEGO® Vidiyo
LEGO® Vidiyo
Descrierea produsului

BERG XL B. Super Blue BFR

Bucurați-vă de caracteristicile excelente de conducere ale modelului Basic.

Mecanismul cu bile din comenzi vă va ajuta să alegeți pista ideală. Chiar și în cele mai strânse colțuri, anvelopele robuste și axul pivotant oferă tracțiune, echilibru și stabilitate. Cadru foarte robust, deci este potrivit și pentru uz profesional. Confort suplimentar datorită anvelopelor. Patru roți și o axă pivotantă vă mențin ferm și în siguranță la sol. Crește odată cu tine datorită scaunului reglabil.

Dimensiuni: 156x81x86 cm

Greutate: 42,5 kg

Capacitate de încărcare: 100 kg Vârstă: peste 5 ani
Fiecare dintre karturile mari ale kartului este echipat cu sistemul BFR sau sistemul BFR-3. Dar ce anume și care este diferența dintre cele două sisteme? Vă vom explica.
Ce înseamnă BFR?

  • BFR înseamnă: frână, mers în gol și mers înapoi.

Karturile cu sistemul BFR sau BFR-3 au următoarele avantaje:

  • Fiecare kart are un mecanism de ralanti care vă asigură că puteți păstra pedalele nemișcate în timp ce rotiți roțile.
  • Fiecare kart are și o frână de mână.
  • Fiecare ATV poate sta imediat după apăsarea pedalelor.
  • Karturile cu sistemul BFR-3 au o altă funcție. Aceste karturi au până la trei trepte de viteză! Acest lucru face ca accelerarea sau conducerea pe un deal să fie mult mai ușoară!
ATV-urile cu pedale BERG TOYS funcționează exclusiv pe jos. Nu sunt motorizate, adică complet silențioase, nu împovără mediul și reprezintă o nouă formă de activitate sportivă. ATV-urile cu pedale sunt concepute pentru copii și adulți.


Care este magia mersului cu quad-uri?

Primul lucru care vă va surprinde este manevrabilitatea și manevrabilitatea excelente. Pasul înainte și înapoi sau odihniți la ralanti. Puteți adapta cu ușurință quad-urile cu pedală la persoana care o conduce, quad-ul poate fi condus de un copil de 5 ani sau de un adult.

De ce merită să investești într-o bicicletă cu pedale?

Banda de alergat vă va servi mulți ani, nu este o achiziție pentru un sezon. Structura de susținere durabilă, anvelopele de calitate sau transmisia fac din călătorie o experiență reală. Sau îți place să te răsfeți cu ceva ce nu toată lumea are. Ceva unic. Quad-urile cu pedale BERG TOYS sunt o noutate care vă va ține inima și inima familiei. Descoperiți o nouă modalitate de a vă petrece timpul liber în mod activ. Vă dorim o PEDALARE plăcută.

Recenzii
Oferta actuală
LEGO® Vidiyo
LEGO® Vidiyo

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi