Modele - Monti System(50 produse)

Cele mai vândute produse
1
36mont 07.jpg
Monti System 07 Dakar
Ultimele 2 bucăți
39,15 lei
2
0100000000103553_2_MS-67-predek-1000x1000_jpg_635424962130000000.jpg
Monti System 67 Skanska
Momentan nu este disponibil
83,25 lei 91,53 lei
3
1fdgfdhgah.jpg
proces Monti System 76 Camioane
În stoc 5 buc
48,95 lei
Produselor 50 filtrate
1rdgwsgwfgv.JPG
6+

Sistemul Monti 35 - Ambulanță nepotrivită

Sistemul Monti 35 - Ambulanță nepotrivită Monti System este un legendar constructor ceh de modele loiale de autoturisme și camioane, cu care sunt câștigate atât cele mici, cât și cele mari. Modelele sunt produse la 1:48, 1:35 și 1:28. Sistemul Monti este construit fără lipici și pictura! Cel mai mare avantaj al acestor constructori este că nu aveți nevoie de lipici și vopsea pentru a construi un model de mașină. Formatele individuale sunt atât de sofisticate încât puteți asambla un model fără o singură picătură de adeziv cu ajutorul diferitelor încuietori, file și alte mecanisme flexibile. Tot ce faceți clic sau alunecați. Rezultatul este un model funcțional, cu detalii uimitoare, care este replica perfectă a operei reale. Formatele individuale sunt presate în culori, deci nu trebuie să pictezi nimic. În plus, unele diamante sunt cromate, iar noile sisteme Monti au un kit pentru aspectul și mai realist al roților din cauciuc. În fiecare pachet, puteți găsi și autocolante pe care le puteți lipi modelul compus. Modelele din seriile BASIC și STANDARD se pot ocupa de copii de la vârsta de 6 ani. Sistemul Monti cu denumirea PROFI este un kit cu un număr mai mare de piese și asamblarea acestuia durează mai mult timp. Aceste modele sunt destinate copiilor de la 8 ani. Monti System este un kit de construcție premiat, onest și de calitate, ce vă face fericiți nu numai pentru copii, ci și pentru adulți. Toți fanii jocului vor alege, fără îndoială, din ofertă. Oferim un sortiment larg de la care puteți construi o mașină de curse sau o mașină militară specială, autobuz, ambulanță, pompieri, poliție, camioane de transport, tractoare, tancuri, camioane și alte modele uimitoare prelucrate până la ultimul detaliu. Dimensiuni: 15 x 22 x 6 cm Potrivit de la 6 ani.

1sdfasdafc.JPG
6+

Sistemul Monti 48 - Baywatch

Sistemul Monti 48 - Baywatch Monti System este un legendar constructor ceh de modele loiale de autoturisme și camioane, cu care sunt câștigate atât cele mici, cât și cele mari. Modelele sunt produse la 1:48, 1:35 și 1:28. Sistemul Monti este construit fără lipici și pictura! Cel mai mare avantaj al acestor constructori este că nu aveți nevoie de lipici și vopsea pentru a construi un model de mașină. Formatele individuale sunt atât de sofisticate încât puteți asambla un model fără o singură picătură de adeziv cu ajutorul diferitelor încuietori, file și alte mecanisme flexibile. Tot ce faceți clic sau alunecați. Rezultatul este un model funcțional, cu detalii uimitoare, care este replica perfectă a operei reale. Formatele individuale sunt presate în culori, deci nu trebuie să pictezi nimic. În plus, unele diamante sunt cromate, iar noile sisteme Monti au un kit pentru aspectul și mai realist al roților din cauciuc. În fiecare pachet, puteți găsi și autocolante pe care le puteți lipi modelul compus. Modelele din seriile BASIC și STANDARD se pot ocupa de copii de la vârsta de 6 ani. Sistemul Monti cu denumirea PROFI este un kit cu un număr mai mare de piese și asamblarea acestuia durează mai mult timp. Aceste modele sunt destinate copiilor de la 8 ani. Monti System este un kit de construcție premiat, onest și de calitate, ce vă face fericiți nu numai pentru copii, ci și pentru adulți. Toți fanii jocului vor alege, fără îndoială, din ofertă. Oferim un sortiment larg de la care puteți construi o mașină de curse sau o mașină militară specială, autobuz, ambulanță, pompieri, poliție, camioane de transport, tractoare, tancuri, camioane și alte modele uimitoare prelucrate până la ultimul detaliu. Dimensiuni: 15 x 22 x 6 cm Potrivit de la 6 ani.

5fdgvsdgvsfd.jpg
6+

Sistemul Monti 23 - Rallye monte carlo

Sistemul Monti 23 - Rallye monte carlo Monti System este un legendar constructor ceh de modele loiale de autoturisme și camioane, cu care sunt câștigate atât cele mici, cât și cele mari. Modelele sunt produse la 1:48, 1:35 și 1:28. Sistemul Monti este construit fără lipici și pictura! Cel mai mare avantaj al acestor constructori este că nu aveți nevoie de lipici și vopsea pentru a construi un model de mașină. Formatele individuale sunt atât de sofisticate încât puteți asambla un model fără o singură picătură de adeziv cu ajutorul diferitelor încuietori, file și alte mecanisme flexibile. Tot ce faceți clic sau alunecați. Rezultatul este un model funcțional, cu detalii uimitoare, care este replica perfectă a operei reale. Formatele individuale sunt presate în culori, deci nu trebuie să pictezi nimic. În plus, unele diamante sunt cromate, iar noile sisteme Monti au un kit pentru aspectul și mai realist al roților din cauciuc. În fiecare pachet, puteți găsi și autocolante pe care le puteți lipi modelul compus. Modelele din seriile BASIC și STANDARD se pot ocupa de copii de la vârsta de 6 ani. Sistemul Monti cu denumirea PROFI este un kit cu un număr mai mare de piese și asamblarea acestuia durează mai mult timp. Aceste modele sunt destinate copiilor de la 8 ani. Monti System este un kit de construcție premiat, onest și de calitate, ce vă face fericiți nu numai pentru copii, ci și pentru adulți. Toți fanii jocului vor alege, fără îndoială, din ofertă. Oferim un sortiment larg de la care puteți construi o mașină de curse sau o mașină militară specială, autobuz, ambulanță, pompieri, poliție, camioane de transport, tractoare, tancuri, camioane și alte modele uimitoare prelucrate până la ultimul detaliu. Dimensiuni: 15 x 22 x 6 cm Potrivit de la 6 ani.

svhdkhvdhv1.jpg
6+

Monti System 06 Ambulanta

Monti Sistemul este legendarul modele kit de credincioși mașini și camioane , cu care să câștige copii și adulți. Modelele sunt produse la o scară de la 01:48, 01:35 și 01:28. Sistemul Monti rămâne liber de culori adezive și de acoperire! Cel mai mare avantaj al acestor kituri este că pentru a construi mașinile de model nu au nevoie de nici un lipici și vopsea. Dalele individuale sunt atât realizate ingenios , care , cu ajutorul diferitelor încuietori zacvakávacích, mânere și alte mecanisme flexibile de a asambla modelul fără o singură picătură de lipici. Toate pentru mine doar să se rupă sau introducerea. Rezultatul este un model functional cu detalii uimitoare, care este o replică perfectă a unui adevărat maestru. dale individuale sunt presate deja colorate, astfel încât să nu păteze. În plus, unele plăci și crom pentru noi sisteme Monti au unele kituri pentru o chiar mai realiste roți de cauciuc aspect. În fiecare pachet veți găsi , de asemenea, autocolante pe care le pot modela postere compozite. Modelele variază de la bază și de STANDARD reușesc să adune copiii de la 6 ani. Sistemul Monti numit profil este un kit cu mai multe piese de asamblare și durează mai mult timp. Aceste modele sunt proiectate pentru copii de la 8 ani. Monti Sistemul este apreciat, kit ceh cinstit și de calitate , care va face fericit , nu numai copiii, dar , cu siguranță , de asemenea , pentru adulți. Din meniu, fără îndoială , pentru a alege fiecare fan mașinile de jucărie. Va oferim o gama larga, de la care se poate construi un curse autp alte modele mari militare sau speciale, autobuz, ambulanță, pompieri, poliție, camioane de transport, tractoare, tancuri, camioane și redecorat în fiecare detaliu. Potrivit pentru varsta de 6 ani.

xdvbdfbdbdbdb1.jpg
Lichidare stoc -33 %
6+

Monti System 27.1 Toptrans Trafic

Monti System este un kit legendar ceh de modele fidele de mașini și camioane, cu care câștigă atât mici cât și mari. Modelele sunt realizate la scări 1:48, 1:35 și 1:28. Puteți asambla sistemul Monti fără aplicații de lipici și vopsea! Cel mai mare avantaj al acestor truse este că nu ai nevoie de lipici și vopsea pentru a-ți construi modelul de mașină. Piesele individuale sunt atât de sofisticate încât cu ajutorul diferitelor încuietori, mânere și alte mecanisme flexibile puteți asambla modelul fără o singură picătură de lipici. Doar dați clic sau glisați totul în voi. Rezultatul este un model funcțional cu detalii uimitoare, care este o replică perfectă a unui model adevărat. Piesele individuale sunt presate deja colorate, deci nu trebuie să colorezi nimic. În plus, unele piese sunt cromate, iar cu noile Monti Systems unele truse au roți de cauciuc pentru un aspect și mai realist. În fiecare pachet veți găsi și stickere, pe care le puteți lipi modelul pliat. Modelele de bază și STANDARD pot asambla copii de la 6 ani. Monti System cu denumirea PROFI este un kit cu mai multe piese, iar asamblarea acestuia necesită mai mult timp. Aceste modele sunt concepute pentru copii de la 8 ani. Monti System este un kit ceh premiat, onest și de calitate, care te va face fericit nu numai pentru copiii tăi, dar cu siguranță și pentru adulți. Fără îndoială, fiecare fan auto va alege din ofertă. Oferim o gamă largă din care puteți construi autp de curse sau speciale militare, autobuz, ambulanță, pompieri, poliție, camioane de transport, tractoare, tancuri, camioane și alte modele uimitoare elaborate până la ultimele detalii. Potrivit de la 6 ani.

dydfbdfb1.jpg
6+

Monti System 45 Pompierii

Monti Sistemul este legendarul modele kit de credincioși mașini și camioane , cu care să câștige copii și adulți. Modelele sunt produse la o scară de la 01:48, 01:35 și 01:28. Sistemul Monti rămâne liber de culori adezive și de acoperire! Cel mai mare avantaj al acestor kituri este că pentru a construi mașinile de model nu au nevoie de nici un lipici și vopsea. Dalele individuale sunt atât realizate ingenios , care , cu ajutorul diferitelor încuietori zacvakávacích, mânere și alte mecanisme flexibile de a asambla modelul fără o singură picătură de lipici. Toate pentru mine doar să se rupă sau introducerea. Rezultatul este un model functional cu detalii uimitoare, care este o replică perfectă a unui adevărat maestru. dale individuale sunt presate deja colorate, astfel încât să nu păteze. În plus, unele plăci și crom pentru noi sisteme Monti au unele kituri pentru o chiar mai realiste roți de cauciuc aspect. În fiecare pachet veți găsi , de asemenea, autocolante pe care le pot modela postere compozite. Modelele variază de la bază și de STANDARD reușesc să adune copiii de la 6 ani. Sistemul Monti numit profil este un kit cu mai multe piese de asamblare și durează mai mult timp. Aceste modele sunt proiectate pentru copii de la 8 ani. Monti Sistemul este apreciat, kit ceh cinstit și de calitate , care va face fericit , nu numai copiii, dar , cu siguranță , de asemenea , pentru adulți. Din meniu, fără îndoială , pentru a alege fiecare fan mașinile de jucărie. Va oferim o gama larga, de la care se poate construi un curse autp alte modele mari militare sau speciale, autobuz, ambulanță, pompieri, poliție, camioane de transport, tractoare, tancuri, camioane și redecorat în fiecare detaliu. Potrivit pentru varsta de 6 ani.

dvdvdfvb1.jpg
6+

Sistemul Monti 41 Poliție

Monti Sistemul este legendarul modele kit de credincioși mașini și camioane , cu care să câștige copii și adulți. Modelele sunt produse la o scară de la 01:48, 01:35 și 01:28. Sistemul Monti rămâne liber de culori adezive și de acoperire! Cel mai mare avantaj al acestor kituri este că pentru a construi mașinile de model nu au nevoie de nici un lipici și vopsea. Dalele individuale sunt atât realizate ingenios , care , cu ajutorul diferitelor încuietori zacvakávacích, mânere și alte mecanisme flexibile de a asambla modelul fără o singură picătură de lipici. Toate pentru mine doar să se rupă sau introducerea. Rezultatul este un model functional cu detalii uimitoare, care este o replică perfectă a unui adevărat maestru. dale individuale sunt presate deja colorate, astfel încât să nu păteze. În plus, unele plăci și crom pentru noi sisteme Monti au unele kituri pentru o chiar mai realiste roți de cauciuc aspect. În fiecare pachet veți găsi , de asemenea, autocolante pe care le pot modela postere compozite. Modelele variază de la bază și de STANDARD reușesc să adune copiii de la 6 ani. Sistemul Monti numit profil este un kit cu mai multe piese de asamblare și durează mai mult timp. Aceste modele sunt proiectate pentru copii de la 8 ani. Monti Sistemul este apreciat, kit ceh cinstit și de calitate , care va face fericit , nu numai copiii, dar , cu siguranță , de asemenea , pentru adulți. Din meniu, fără îndoială , pentru a alege fiecare fan mașinile de jucărie. Va oferim o gama larga, de la care se poate construi un curse autp alte modele mari militare sau speciale, autobuz, ambulanță, pompieri, poliție, camioane de transport, tractoare, tancuri, camioane și redecorat în fiecare detaliu. Potrivit pentru varsta de 6 ani.

xdgvxddbdb1.jpg
6+

Sistemul Monti 37 Zoo Safari

Monti Sistemul este legendarul modele kit de credincioși mașini și camioane , cu care să câștige copii și adulți. Modelele sunt produse la o scară de la 01:48, 01:35 și 01:28. Sistemul Monti rămâne liber de culori adezive și de acoperire! Cel mai mare avantaj al acestor kituri este că pentru a construi mașinile de model nu au nevoie de nici un lipici și vopsea. Dalele individuale sunt atât realizate ingenios , care , cu ajutorul diferitelor încuietori zacvakávacích, mânere și alte mecanisme flexibile de a asambla modelul fără o singură picătură de lipici. Toate pentru mine doar să se rupă sau introducerea. Rezultatul este un model functional cu detalii uimitoare, care este o replică perfectă a unui adevărat maestru. dale individuale sunt presate deja colorate, astfel încât să nu păteze. În plus, unele plăci și crom pentru noi sisteme Monti au unele kituri pentru o chiar mai realiste roți de cauciuc aspect. În fiecare pachet veți găsi , de asemenea, autocolante pe care le pot modela postere compozite. Modelele variază de la bază și de STANDARD reușesc să adune copiii de la 6 ani. Sistemul Monti numit profil este un kit cu mai multe piese de asamblare și durează mai mult timp. Aceste modele sunt proiectate pentru copii de la 8 ani. Monti Sistemul este apreciat, kit ceh cinstit și de calitate , care va face fericit , nu numai copiii, dar , cu siguranță , de asemenea , pentru adulți. Din meniu, fără îndoială , pentru a alege fiecare fan mașinile de jucărie. Va oferim o gama larga, de la care se poate construi un curse autp alte modele mari militare sau speciale, autobuz, ambulanță, pompieri, poliție, camioane de transport, tractoare, tancuri, camioane și redecorat în fiecare detaliu. Potrivit pentru varsta de 6 ani.

dvbdbdfbfb 1.jpg
6+

Sistemul Monti 15 Camping

Monti Sistemul este legendarul modele kit de credincioși mașini și camioane , cu care să câștige copii și adulți. Modelele sunt produse la o scară de la 01:48, 01:35 și 01:28. Sistemul Monti rămâne liber de culori adezive și de acoperire! Cel mai mare avantaj al acestor kituri este că pentru a construi mașinile de model nu au nevoie de nici un lipici și vopsea. Dalele individuale sunt atât realizate ingenios , care , cu ajutorul diferitelor încuietori zacvakávacích, mânere și alte mecanisme flexibile de a asambla modelul fără o singură picătură de lipici. Toate pentru mine doar să se rupă sau introducerea. Rezultatul este un model functional cu detalii uimitoare, care este o replică perfectă a unui adevărat maestru. dale individuale sunt presate deja colorate, astfel încât să nu păteze. În plus, unele plăci și crom pentru noi sisteme Monti au unele kituri pentru o chiar mai realiste roți de cauciuc aspect. În fiecare pachet veți găsi , de asemenea, autocolante pe care le pot modela postere compozite. Modelele variază de la bază și de STANDARD reușesc să adune copiii de la 6 ani. Sistemul Monti numit profil este un kit cu mai multe piese de asamblare și durează mai mult timp. Aceste modele sunt proiectate pentru copii de la 8 ani. Monti Sistemul este apreciat, kit ceh cinstit și de calitate , care va face fericit , nu numai copiii, dar , cu siguranță , de asemenea , pentru adulți. Din meniu, fără îndoială , pentru a alege fiecare fan mașinile de jucărie. Va oferim o gama larga, de la care se poate construi un curse autp alte modele mari militare sau speciale, autobuz, ambulanță, pompieri, poliție, camioane de transport, tractoare, tancuri, camioane și redecorat în fiecare detaliu. Potrivit pentru varsta de 6 ani.

erzerz2.jpg
6+

Sistemul Monti 17.1 PF 2017

STANDARD Monti Sistemul este legendarul modele kit de credincioși mașini și camioane, cu care să câștige copii și adulți. Modelele sunt produse la o scară de la 01:48, 01:35 și 01:28. Sistemul MONTI rămâne fără adeziv sau aplicarea vopselei! Cel mai mare avantaj al acestor kituri este că pentru a construi mașinile de model nu au nevoie de nici un lipici și vopsea. Dalele individuale sunt atât realizate ingenios, care, cu ajutorul diferitelor încuietori zacvakávacích, mânere și alte mecanisme flexibile de a asambla modelul fără o singură picătură de lipici. Toate pentru a te doar fixa sau introducerea. Rezultatul este un model functional cu detalii uimitoare, care este o replică perfectă a unui adevărat maestru. dale individuale sunt presate deja colorate, astfel încât să nu păteze. În plus, unele placi crom și pentru noile sisteme Monti au unele kituri pentru o chiar mai realiste roți de cauciuc aspect. În fiecare pachet veți găsi, de asemenea, autocolante pe care le pot modela postere compozite. Modelele variază de la bază și de STANDARD reușesc să adune copiii de la 6 ani. Sistemul Monti numit profil este un kit cu mai multe piese de asamblare și durează mai mult timp. Aceste modele sunt proiectate pentru copii de la 8 ani. Monti Sistemul este apreciat, kit ceh cinstit și de calitate, care va face fericit, nu numai copiii, dar, cu siguranță, de asemenea, pentru adulți. Din meniu, fără îndoială, pentru a alege fiecare fan mașinile de jucărie. Va oferim o gama larga, de la care se poate construi o curse sau militare speciale, autobuz, ambulanță, pompieri, poliție, camioane de transport, tractoare, tancuri, camioane si alte modele mari reproiectat în fiecare detaliu. Siguranța pe primul loc !!! Toate dintre noi jucăriile sunt testate în mod regulat de către renumitul laborator pentru a satisface toate cerințele de siguranță și standardele de siguranță în conformitate cu EN71. Sistemul Kit Monti nu conține ftalați periculoase, nu este, prin urmare, nici un motiv pentru care un copil dispărut într-o singură cameră mică. Kit de instalare sisteme - de peste 30 de ani pe piata! Monti Kit Sistemul este dovedit de zeci de ani de jucărie pe care copiii pot distra pentru o lungă perioadă de timp. Și datorită funcționalității modelului și variabilitatea. Placile individuale din aceeași serie de modele pot fi combinate în mod liber, astfel încât să cumperi două sau trei mașini într-o singură serie și apoi depinde doar de imaginatia ta, pentru ce masina asambla. Primele modele Monti sistem a fost lansat din nou în 1984. au câștigat imediat un imens interes al tuturor copiilor și adulților, nu numai din cauza instalare ușoară, dar, de asemenea, detalii uimitoare. Modelul Asamblate este miniatura aproape perfectă a stăpânului său. Excelenta Sistemul de construcție Monti a fost confirmată în 1988, când Târgul Internațional de la Leipzig primeste medalia de aur. Până în prezent, ea a produs mai mult de opt zeci de modele și cele mai multe dintre ele pot fi cumpărate în e-shop. Monti Kit System sunt fabricate în Republica Cehă și, ca toate kiturile și jucării făcute de Benes un LAT, Inc. sub marca VISTA, conțin ftalați periculoase! Sistemele sunt fabricate în instala trei versiuni. BASIC Acestea sunt modele care sunt mai ușor de compoziție. Ele conțin aproximativ 30 de bucăți. Acestea sunt concepute pentru copii de la 6 ani. Modelele din seria de bază sunt produse la o scară de 1:35 sau 1:28. STANDARD Modele de standarde Consiliului sunt mai detaliate și, prin urmare, să conțină mai multe piese. Numărul de bucăți este undeva în jurul valorii de 50. Desi seria modelul standard întotdeauna ușor de a structura și de a gestiona copiii asamblate peste 6 ani. Masinile sunt produse la o scară de 1:48. PRO Profilul unei serii pe sisteme Monti la modele care sunt sofisticate la ultimul detaliu. Acesta este, de asemenea, numărul de bucăți, care poate fi de până la 200. Aceste modele sunt mai dificile și laborioase compoziției, prin urmare, pentru copii de la 8 ani. Sistemul Monti în varianta PRO este produs la o scară de 1:48.

3wegwsfgwsgvfsd.JPG
6+

Sistemul Monti 56 - Camion de remorcare

Sistemul Monti 56 - Camion de remorcare Monti System este un legendar constructor ceh de modele loiale de autoturisme și camioane, cu care sunt câștigate atât cele mici, cât și cele mari. Modelele sunt produse la 1:48, 1:35 și 1:28. Sistemul Monti este construit fără lipici și pictura! Cel mai mare avantaj al acestor constructori este că nu aveți nevoie de lipici și vopsea pentru a construi un model de mașină. Formatele individuale sunt atât de sofisticate încât puteți asambla un model fără o singură picătură de adeziv cu ajutorul diferitelor încuietori, file și alte mecanisme flexibile. Tot ce faceți clic sau alunecați. Rezultatul este un model funcțional, cu detalii uimitoare, care este replica perfectă a operei reale. Formatele individuale sunt presate în culori, deci nu trebuie să pictezi nimic. În plus, unele diamante sunt cromate, iar noile sisteme Monti au un kit pentru aspectul și mai realist al roților din cauciuc. În fiecare pachet, puteți găsi și autocolante pe care le puteți lipi modelul compus. Modelele din seriile BASIC și STANDARD se pot ocupa de copii de la vârsta de 6 ani. Sistemul Monti cu denumirea PROFI este un kit cu un număr mai mare de piese și asamblarea acestuia durează mai mult timp. Aceste modele sunt destinate copiilor de la 8 ani. Monti System este un kit de construcție premiat, onest și de calitate, ce vă face fericiți nu numai pentru copii, ci și pentru adulți. Toți fanii jocului vor alege, fără îndoială, din ofertă. Oferim un sortiment larg de la care puteți construi o mașină de curse sau o mașină militară specială, autobuz, ambulanță, pompieri, poliție, camioane de transport, tractoare, tancuri, camioane și alte modele uimitoare prelucrate până la ultimul detaliu. Dimensiuni: 15 x 22 x 6 cm Potrivit de la 6 ani.

36mont 17.jpg
6+

Sistemul Monti 17 Rally

Modelul Monti MS 17 - Rally Racing este un off-road special de Mercedes Unimog. Mercedes Unimog Monti MS 17 „HPS“ title = „Apasă pentru a vizualiza traducerile alternative“> la scara 1:48 aparține modelelor Monti sistem standard, adică între jumătatea de construcție complicată. Kit Monti MStraduceri native „> 17 - Rallye este compilat fără a utiliza adeziv și vopsea aplicare, piese individuale realizate din plastic colorat unul în celălalt exact se potrivesc. Pentru a completa aspectul unui veritabil model include un model de foaie de autocolante. Materialele utilizate nu conțin modele de ftalați periculoase traducere TIVE „> Sistemele de instalare sunt testate în mod regulat de către renumitul laborator pentru a satisface toate cerințele de siguranță și standardele de siguranță în conformitate cu EN71. Mercedes Unimog MS 17 - înfundare traducere „> Seria Rallye Monti«standardul»este construirea instrucțiunilor adecvate pentru constructorii de șase ani. Vehiculul , dar poate fi supus mai puținass = „hps“ title = „Apasă pentru a vizualiza traducerile alternative“> ajustare individuală și să - l modelul aproape la scară sau de a folosi ca bază pentru construirea unui model de automobil complet nou. Consumabile pentru Kit individuale pe aceeași scară ca MS 17 - Rally sunt interschimbabile și pot fi combinate în mod liber aproape. Modelele Monti este de asemenea posibil„Hps“ title = „Apasă pentru a vizualiza traducerile alternative“> modifică forma funcțională ca model pentru autodráhu sau chiar ca model de control de la distanță RC.