Cosmetică pentru copii126 produse

Oferta actuală
Valabil până la 1.5.2021
Valabil până la 1.5.2021
Cele mai vândute produse
Produselor 126 filtrate

ATITUDINE Băie de protecție 100% minerală pentru copii pentru față și buze (SPF 30) inodor 18,4 g

Bastonul de bronzare mineral 100% natural de la ATTITUDE asigură cea mai sigură și mai practică îngrijire pentru a rămâne la soare pentru copii și părinți. Datorită uleiului de măsline, cacao și untului de shea conținut, hidratează pielea. Este un exemplu exemplar al echilibrului siguranței medicamentelor și funcționalității sale. Ingredientele sunt doar de origine minerală și vegetală. Inodor. Crema creează o barieră împotriva luminii pe pielea delicată a bebelușului, care protejează eficient împotriva radiațiilor UVA și UVB. Pielea este astfel protejată de efectele negative ale razelor solare, fără contactul cu substanțe nocive sau substanțe chimice, pe care le conțin adesea cremele solare. Este fabricat exclusiv din ingrediente biodegradabile și este potrivit pentru pielea sensibilă a celor mici. Datorită metodei practice de aplicare cu un băț, crema nu trebuie atinsă. Acest lucru vă va menține mâinile curate și crema va fi utilizată mai puțin în timpul aplicării. Este ideal pentru față, buze și orice alte locuri ale corpului care trebuie protejate de lumina soarelui. Excelent pentru o geantă de mână. Substanța activă este oxidul de zinc fără nanoparticule. „Fără nanoparticule” înseamnă că moleculele nu sunt suficient de mici pentru a intra în sânge. Oxidul de zinc este mai bun decât dioxidul de titan, care este adesea utilizat în cremele minerale - dioxidul de titan este în mare parte cu nanoparticule și, în același timp, nu protejează complet împotriva radiațiilor UVA și UVB. Caracteristici: Nu lasă niciun film alb este excepțional nu numai pentru aceste proprietăți. Ambalaje 100% reciclabile Absența substanțelor nocive este testată de un laborator independent Este certificat EcoLogo, ceea ce confirmă respectarea mediului De asemenea, este certificat EWG („Grupul de lucru pentru mediu”), care îi ajută pe oameni să aleagă numai acele produse sănătoase, sigure și prietenoase naturii. Linia de bronzare ATTITUDE a primit cel mai mare rating de la această organizație non-profit Toate produsele ATTITUDE nu conțin ingrediente animale și nu au fost testate pe animale. ATITUDINE este membru al PETA („Oamenii pentru tratamentul etic al animalelor”), cea mai mare organizație non-profit din lume pentru drepturile animalelor. - Sursele de energie 100% regenerabile au fost utilizate pentru producerea produselor de ATITUDINE În produsele ATITUDINE, veți găsi doar ingrediente fără griji, fără compromisuri. Utilizare: Este recomandat să aplicați 15 minute înainte de a rămâne la soare și să repetați la fiecare 2 ore. La 40 de minute după îmbăiere / înmuiere, se lubrifiază. Producătorul afirmă că crema nu este potrivită pentru copiii cu vârsta sub 6 luni, deoarece bebelușii nu ar trebui deloc expuși la soare. În produsele ATITUDINE, veți găsi doar ingrediente fără griji, fără compromisuri.

ATITUDINE Lapte de corp pentru bebeluși Frunze de bebeluș cu parfum de suc de pere 473 ml

Lapte de corp natural, certificat, hipoalergenic și testat dermatologic pentru micuții noștri. Într-un pachet ecologic de aproape jumătate de litru. Știați că pielea copiilor nu este încă pe deplin dezvoltată până la vârsta de cel puțin 1 an? De aceea a fost creat laptele corporal ATTITUDINE, care este încărcat cu ingrediente naturale precum frunze de afine și semințe de moringa. După utilizarea acestui lapte, pielea bebelușului dvs. va fi hrănită, suplă și moale. Și cu știința pașnică a părinților că acest produs este fabricat exclusiv din ingrediente naturale și hipoalergenice. Frunzele de afine sunt bogate în vitamine și minerale și sunt cunoscute pentru proprietățile lor calmante și protectoare. Ideal pentru copii ca protecție naturală pentru pielea delicată și sensibilă. Extractele din semințe de Moringa fac ca bebelușul să lase laptele corporal și mai special. Semințele de Moringa conțin o cantitate mare de vitamine, minerale și proteine. Ingredientul activ uimitor al acestor semințe previne absorbția poluanților din aer și alte influențe externe dăunătoare. Parfum delicat uimitor de suc de pere din surse naturale. Pachet extra mare (473 ml) = preț prietenos. Toate produsele ATTITUDE nu conțin ingrediente animale, nu sunt testate pe animale. ATITUDINE este membru al PETA („Oamenii pentru tratamentul etic al animalelor”), cea mai mare organizație non-profit din lume pentru drepturile animalelor. Absența substanțelor nocive este testată de un laborator independent. Sursele de energie 100% regenerabile sunt utilizate pentru producerea produselor de ATITUDINE. Ambalaje 100% reciclabile. Este certificat EcoLogo, ceea ce confirmă respectarea mediului. De asemenea, este certificat EWG („Grupul de lucru pentru mediu”), care îi ajută pe oameni să aleagă numai acele produse sănătoase, sigure și prietenoase naturii. Produsele cosmetice pentru frunze de bebeluși au primit cel mai mare rating de la această organizație non-profit. În produsele ATITUDINE, veți găsi doar ingrediente fără griji, fără compromisuri.

ATITUDINE Protecție solară 100% minerală pentru copii (SPF 30) fără parfum 75 g

Protecția solară minerală 100% naturală de la ATITUDINE conține doar ingrediente sigure. Crema este un exemplu exemplar al echilibrului siguranței medicamentelor și funcționalității sale. Ingredientele sunt doar de origine minerală și vegetală. Inodor. Este fabricat exclusiv din ingrediente biodegradabile și este potrivit pentru pielea sensibilă a celor mici. Crema creează o barieră împotriva luminii pe pielea delicată a bebelușului, care protejează eficient împotriva radiațiilor UVA și UVB. Pielea este astfel protejată de efectele negative ale razelor solare, fără contactul cu substanțe nocive sau substanțe chimice, pe care le conțin adesea cremele solare. Acest lucru va asigura cea mai sigură îngrijire pentru copii și părinți atunci când stați la soare. Substanța activă este oxidul de zinc fără nanoparticule. „Fără nanoparticule” înseamnă că moleculele nu sunt suficient de mici pentru a intra în sânge. Oxidul de zinc este mai bun decât dioxidul de titan, care este adesea utilizat în cremele minerale - dioxidul de titan este în mare parte cu nanoparticule și în același timp nu protejează complet împotriva radiațiilor UVA și UVB. Caracteristici: Crema este ușor de întins și nu lasă un film alb este excepțional nu numai pentru aceste proprietăți - ambalaje 100% reciclabile, care se află într-o cutie de hârtie frumoasă - Absența substanțelor nocive este testată de un laborator independent Este certificat EcoLogo, ceea ce confirmă respectarea mediului De asemenea, este certificat EWG („Grupul de lucru pentru mediu”), care îi ajută pe oameni să aleagă numai acele produse sănătoase, sigure și prietenoase naturii. Linia de bronzare ATTITUDE a primit cel mai mare rating de la această organizație non-profit - Toate produsele ATTITUDE nu conțin ingrediente animale și nu au fost testate pe animale. ATITUDINE este membru al PETA („Oamenii pentru tratamentul etic al animalelor”), cea mai mare organizație non-profit din lume pentru drepturile animalelor. Sursele de energie 100% regenerabile sunt utilizate pentru producerea produselor de ATITUDINE În produsele ATITUDINE, veți găsi doar ingrediente fără griji, fără compromisuri. Utilizare: Este recomandat să aplicați 15 minute înainte de a rămâne la soare și să repetați la fiecare 2 ore. La 40 de minute după îmbăiere / înmuiere, lubrifiați din nou. Producătorul afirmă că crema nu este potrivită pentru copiii cu vârsta sub 6 luni, deoarece bebelușii nu ar trebui deloc expuși la soare. În produsele ATITUDINE, veți găsi doar ingrediente fără griji, fără compromisuri.
Oferta actuală
Valabil până la 1.5.2021
Valabil până la 1.5.2021

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi