748,51 lei cu TVA 786,42 lei
Ultima bucată în stoc
 • Livrare prin curier cel tarziu: 7.3.2024
 • Transport: 25,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
162 puncte
Desene explozive Toate componentele într-un singur loc
Príslušenstvo a náhradné diely
Vizualizează LEGO®
LEGO®
LEGO®
Descrierea produsului

Axial SCX24 Deadbolt 1:24 4WD RTR verde

Caracteristici:

Modelul RC al mini-mașinii Axial SCX24 Deadbolt la scara 1:24 cu tracțiune integrală 4WD este potrivit nu numai pentru începători. Poate cățăra pe stânci, poate face față urcușurilor dificile, șasiul SCX24 este echipat cu suspensie în trei puncte în față și în patru puncte în spate. Realismul este subliniat de corpul cu șoferul. Este complet echipat cu un kit RC, baterie și încărcător.

Modelul SCX24 ™ Deadbolt ™ 4WD este prima mașină Axial ® Offroad la scară 1:24. Este complet asamblat si dotat cu electronica, drive si incarcator, contine si baterii pentru transmitator. Doar încărcați bateria și sunteți gata. La fel ca fratele mai mare SCX10™ II 1:10, această versiune la scară folosește o gamă largă de componente din oțel - de la șinele cadrului cu profil C, până la arbori de punte față și spate și arbori de ieșire. Șasiul lui SCX24 este echipat cu suspensie în 3 puncte față și în 4 puncte spate, axe rigide și o angrenaj melcat, oferind modelului o putere incredibilă de a urca pante abrupte.

Setul SCX24 Deadbolt include un motor Dynamite ® 88T DC, o baterie LiPol de 350mAh 2S 7.4V și un încărcător USB LiPol. Sunt instalate o unitate de control combinată receptor/regulator Axial AE-6 și un servo de direcție Axial AS-1. Mașina are roți KMC XD229 Machete Crawl licențiate cu anvelope Nitto Trail Grappler.

Caracteristici SCX24 Deadbolt RTR
 • Include kit RC cu 3 canale și baterii de transmițător
 • Conține o baterie de conducere LiPol
 • Caroseria realistă în verde oliv sau roșu
 • Cușcă pentru corp cu bară luminoasă realistă
 • Figura realistă a șoferului și multe alte detalii
 • Roți cu licență oficială KMC XD229 Machete Crawl
 • Anvelope Nitto Trail Grappler M/T (S30) cu licență oficială
 • Există o frână reglabilă în neutru pe regulator
 • Tracțiune integrală 4WD
 • Arborele de transmisie față și spate permit o deplasare maximă a suspensiei, menținând în același timp puterea roților.
 • Arborele din oțel din față și din spate oferă rezistență și durabilitate
 • Lamele robuste din oțel pentru cadru cu canal C cu armare pentru rigiditate maximă
 • Axele față și spate sunt formate din plastic turnat din două părți
 • Suspensia in 3 puncte fata si 4 puncte in spate asigura o manevrabilitate optima
 • Amortizoare din plastic cu model de design
 • Diferențial față și spate cu angrenaj melcat pentru un cuplu maxim și o gardă la sol mai mare
 • Două LED-uri în bara de protecție față pentru conducerea pe timp de noapte
Cadre în C din oțel

La fel ca platforma șasiului mai mare SCX10 ™ II la scară 1:10, șasiul SCX24 ™ are elemente robuste ale cadrului din oțel cu profil C pentru a asigura rezistența șasiului de înaltă rigiditate.

Motor DYNAMITE® 88T

Motorul electric Dynamite 88T are performante optime, care, gratie angrenajelor, transmite rotilor un cuplu mare. Este montat pe un suport de motor din oțel care previne deformarea și ajută la protejarea angrenajelor.

Unelte melcate

Diferențialele față și spate sunt echipate cu un angrenaj melcat pentru a asigura transmiterea puterii maxime către osii și în același timp asigură o frână permanentă atunci când mașina se oprește. Dimensiunile mici vă vor permite să creați o gardă la sol mai mare.

Arborii rigidi din oțel

Cuplul ridicat al angrenajului melcat necesită utilizarea arborilor de antrenare din oțel. Doar ei pot transmite puterea bicicletelor chiar și pe urcări dificile.

Arbori de antrenare canelați

Arborele de antrenare față și spate de la cutia de viteze centrală la diferențiale sunt canelați longitudinal și permit deplasarea axială maximă a arborelui, menținând în același timp puterea transmisă.

Amortizoare cu arc elicoidal

În ciuda faptului că este un model mic, chiar și la această scară, amortizoarele au rolul lor de neînlocuit în absorbția șocurilor în timpul conducerii. Pentru o realitate mai mare, acestea sunt realizate pe model cu rezervoare simulate.

AXII RIGIDE FAȚĂ ȘI SPATE

Axele rigide față și spate sunt formate din plastic turnat din două părți, în care arborii de antrenare sunt montați în rulmenți cu bile.

Iluminare cu două lumini LED

Pachetul include două lumini LED care sunt montate în bara față. Un conector suplimentar de lumină LED pe unitatea de control permite adăugarea de lumini LED suplimentare opționale.

Suspensie spate in 4 puncte

Geometria suspensiei folosește un design în 4 puncte pentru partea din spate a mașinii, care este optimizat pentru răsucirea maximă a osiei în timpul conducerii, menținând cuplul.

Roți cu licență

Roțile KMC XD Machete cu licență oficială sunt legendare în lumea off-road. Sunt modelate în negru și au detalii uimitoare, în ciuda dimensiunii reduse. Anvelopele Nitto Trail Grappler M/T cu licență oficială oferă o combinație excelentă de performanță off-road, menținând în același timp performanțe excelente pe șosea.

Corp cu balamale

Datorită depozitării corpului pe pivot, este ușor să accesați componentele de bord. Puteți schimba sau încărca rapid bateria și șasiul, scoțând doar două cleme și răsturnând corpul în sus.

Echipat cu rulmenti cu bile

Chiar dacă este un model mic, este echipat cu rulmenți cu bile la fel ca o mașină mare. Fara rulmenti de alunecare, doar rulmenti cu bile. Daca mergi intr-un mediu umed, nu uita de intretinere si lubrifiere!

Servo AXIAL AS-1

Direct deasupra axei față se află un servo de direcție Axial AS-1 cu un servo-saver, care permite o direcție precisă și, în același timp, oferă protecție pentru angrenajele și servoelectronica în caz de blocare sau impact.

Conținutul pachetului:

Pachetul include o mașină RC gata asamblată model Axial SCX24 Deadbolt 1:24 4WD RTR, receptor axial cu controler AE-6, motor DC Tazer 180 88T cu pinion, transmițător axial 2 canale AX-4 2.4GHz, 7.4V 350mAh, USB încărcător LiPo cu 2 celule, instrucțiuni în cehă, manual EN, DE, FR, IT.

Vă recomandăm să cumpărați:

Tot ce ai nevoie pentru funcționare se găsește în pachet.

Baterii recomandate

Pentru mai multă distracție și un timp de funcționare mai lung, vă recomandăm să cumpărați o baterie suplimentară:

 • Baterie LiPo de rezervă 7,4 V 350 mAh

Pentru alimentarea încărcătorului USB, vă recomandăm să utilizați un adaptor USB universal de rețea puternic (sursă) 3.1A (15W).

Încărcătoare universale recomandate pentru încărcare mai rapidă
 • Încărcător de rețea Spektrum S150 cu o ieșire de 50W.
 • Incarcator de retea Spektrum S1100AC cu o iesire 1x100W.

Pentru a conecta bateria la încărcător, este necesar un cablu de încărcare cu reducere a bateriei IC3 - JST-PH.

Incarcator pentru priza auto

Încărcătorul Hobbyzone 12VDC 2xLiPol 300mA poate fi folosit pentru încărcarea bateriei. Încărcătorul este destinat pentru conectare și alimentare de la o priză de mașină de 12V DC. Pentru alimentarea din reteaua de 230V recomandam sursa de alimentare de la retea Traxxas 13.8V 3.5A cu priza auto.

Faceți upgrade la unitatea de curent alternativ

Modelul poate fi actualizat la convertizor de curent alternativ folosind un motor cu senzor și un controler. Acest Combo a fost dezvoltat special pentru platforma SCX24 și AX24. Unitatea de acţionare a senzorului AC oferă performanţe ridicate, durată de viaţă lungă şi control precis al vitezei corespunzător poziţiei clapetei de acceleraţie. Modernizarea acestui model necesită: motor AC cu regulator, receptor și transmițător.

Componente selectate recomandate:

 • Spektrum AC motor Company, regulator 8A: SCX24
 • Transmițător Spektrum SLT3 2.4GHz, receptor SR315DP
Accesorii pentru funcționare normală

Pentru funcționarea normală a mașinii Axial RC, aveți nevoie de lipici pentru anvelope, adeziv pentru șuruburi și un set de unelte. Din sortimentul nostru, vă recomandăm un set accesibil de instrumente pentru mașini RC. Modelul folosește și șuruburi în unități de inch, așa că recomandăm o șurubelniță hexagonală de 1/20".

Adezivul pentru anvelope este folosit pentru a lipi anvelopele pe janta discului. Este întotdeauna necesar ca anvelopa să fie ferm lipită de janta roții pe tot parcursul! Dacă anvelopa nu este lipită complet, se poate rupe. Adezivul pentru anvelope are o compoziție specială care este capabilă să lipească materiale precum cauciucul sau nailonul și, în același timp, după întărire, adezivul este flexibil. Vă recomandăm Robitronic Tire Glue din oferta noastră.

Pentru întreținerea de rutină, este nevoie de adeziv pentru șuruburi. Șuruburile înșurubate în materialul metalic (de exemplu, șuruburi în motor, angrenaj melcat în pinion) trebuie să fie asigurate împotriva slăbirii cu acest adeziv.

Ambalaj de protectie pentru acumulatori

Ambalajul de protecție este conceput pentru a limita riscul asociat cu transportul și încărcarea acumulatorilor. Acumulatorii LiPo pot, menținând în același timp dimensiuni mici și greutate redusă, să furnizeze curenți mari de descărcare și să aibă o capacitate mare pentru o perioadă lungă de condus. Dimpotrivă, bateria LiPo este deosebit de susceptibilă la deteriorări mecanice.

Desene explozive
Recenzii
0 evaluări
Au cumpărat 2 + clienți
Vizualizează LEGO®
LEGO®
LEGO®

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi