WoodWick, Ceai alb și iasomie, Lumânare în vas oval 609.5 g

Marcă WoodWick
Cod produs NW2468129
120,87 lei cu TVA
3 - 7 zile
  • Livrare prin curier cel tarziu: 28.6.2024
  • Transport: 24,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
26 puncte
Descrierea produsului

WoodWick, Ceai alb și iasomie, Lumânare în vas oval 609.5 g

Ceaiul alb cu o notă de iasomie se amestecă delicat cu aroma de cedru roșu și trandafir. Lumânarea, cu un design prelucrat, într-un vas oval de sticlă suflată manual, decorată cu un capac masiv de lemn cu o garnitură de cauciuc în jur, care previne evaporarea aromei.

Capacul de lemn servește ca suport pentru lumânare în timpul arderii și protejează astfel suprafața mobilierului. Noua inovație patentată a unui fitil de lemn 100% natural permite eliberarea mai rapidă a aromei și o ardere mai bună. Fitilul de lemn unic asigură un efect de foc care plesnește în mod fidel în șemineu și o flacără extra strălucitoare. Cel mai elegant și curat design pentru interioare clasice și moderne.

Lumânarea este fabricată manual în SUA folosind ceară de înaltă calitate, unde o componentă semnificativă o reprezintă ceara de soia. Aceasta arde până la 50% mai mult decât parafina, este fabricată din surse durabile și este biodegradabilă. Datorită cerii utilizate și fitilului de lemn natural, lumânările WoodWick ard fără probleme și au una dintre cele mai lungi durate de ardere. Oferiți-vă cea mai aleasă aromă, care nu va dispărea nici în timp! Această lumânare irezistibilă de la WoodWick oferă până la 130 de ore de plăcere reală a aromei.

Greutate: 609.5 g.

Caracteristică aromei: Proaspătă și curată

Notă de vârf: bergamot, acord de ceai

Inimă: trandafir, violetă, iasomie

Bază: lemn de cedru, ambră, mosc

Recenzii

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi