885,06 lei cu TVA
Expediere in 48 de ore
 • Livrare prin curier cel tarziu: 13.6.2023
 • Transport: 24,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
192 puncte
Desene explozive Toate componentele într-un singur loc
Nu-l ratați
Piscine cu transport gratuit
Piscine cu transport gratuit
Descrierea produsului

Traxxas Teton 1:18 4WD RTR roșu

Caracteristici:

Un model RC foarte popular, mic și puternic, Traxxas Teton. Camion monstru off-road accesibil la scară 1:18 de la Traxxas. Tracțiune 4WD, suspensie independentă, amortizoare de ulei. RC setat în banda de 2,4 GHz, controler și servocontrol proporțional. Viteza de pana la 30 km/h.

O caracteristică cheie a mașinilor LaTrax este prețul lor favorabil, menținând în același timp calitate excelentă și electronice rezistente la apă *. Mașinile Traxxas la scară 1:18 sunt monster truck Teton, Rally și Short Course Truck SST 1:18.

Şasiu

Traxxas Teton este un model de mașină RC cu telecomandă într-un camion monstru la scară 1:18. Șasiul este fabricat din nailon umplut cu fibre de sticlă. Datorită designului său bine gândit, centrul său de greutate a fost redus cât mai mult posibil, îmbunătățind astfel caracteristicile de conducere. În ciuda dimensiunilor sale mici, acest model RC este echipat ca mașinile mari. Vă puteți bucura de suspensie independentă a roților, suspensie amortizoare și distribuția puterii prin diferențialele din față și din spate pe semi-ași și mai departe pe roți.

Diferențiale

Ca și în cazul mașinilor reale, acest model RC folosește un diferențial față care distribuie cuplul între roți și permite viteze diferite pe roțile din față la viraje. Echipa este bună, iar mașina are caracteristici excelente de condus. Modelul este echipat și cu un diferențial spate pentru o distribuție perfectă a puterii. Angrenajele metalice garantează o durată lungă de viață.

Amortizoare cu ulei

Suspensia este realizata cu ajutorul amortizoarelor. Amortizoarele sunt umplute cu ulei astfel incat modelul RC sa nu vibreze in timpul mersului si sa fie perfect directionabil.

Acces facil la baterie

Bateria se fixează în șasiul modelului prin intermediul unor uși, care se fixează cu o singură clemă. Este nevoie de doar câteva secunde pentru a înlocui bateria din șasiu. Bateria este echipată cu un conector Traxxas cu tehnologie Traxxas iD (identificare automată a tipului de baterie iD de către încărcătorul Traxxas).

Biciclete off-road

Nu doar un șasiu grozav, ci asigură o manevrabilitate excelentă în off-road, ci mai ales anvelopele de teren LaTrax cu un model distinctiv al benzii de rulare.

Servodirecție

Nano servo digital Traxxas servo 2065 cu motor DC și angrenaje din nailon. Servo are un cuplu de 2,5 kg.cm și o viteză de 0,20 s / 60 ° @ 6,0 V. Pentru rezistența la apă *, cutia servo este prevăzută cu etanșare.

motor DC

Modelul este alimentat de un puternic motor DC seria 370 cu 28 de fire.

Controler electronic LaTrax

Modelul are instalat un controler LaTrax rezistent la apă * unidirecțional. Controlerul asigură funcționarea sensibilă a motorului complet proporțională. În electronică se folosesc tranzistori MOSFET moderni cu randament ridicat și pierderi reduse, pentru performanțe perfecte. Alimentare 6 Art. NiMH sau 2 Art. LiPol.

Este posibil să setați 3 moduri de conducere pe controler:

 • Mod sport: putere maximă înainte și înapoi, frână.
 • Modul cursă: putere completă înainte și frână, marșarier nu este disponibil pentru a respecta unele reguli de cursă.
 • Mod de antrenament: 50% putere înainte, 50% putere înapoi, 100% frână. Acest mod este potrivit pentru prima cunoaștere a caracteristicilor de conducere ale modelului sau pentru copii.
Receptor de 2,4 GHz

Receptorul Latrax 2.4 GHz cu trei canale, asigură controlul sigur fără întreruperi. Asociere ușoară printr-o singură atingere. Indicarea stării prin LED.

Transmițător LaTrax TQ pe volan

Modelul este controlat de un volan proporțional cu două canale RC set LaTrax TQ în banda de 2,4 GHz - funcționare fără interferențe. Transmițătorul este alimentat doar de 4 celule AA, puteți folosi și baterii reîncărcabile NiMH.

Pe emițător există un buton rotativ care ajustează volanul (adică ține modelul drept când volanul este în poziția de mijloc). Indicarea stării bateriei în transmițător este indicată de o diodă LED. Este posibil să setați inversarea pe clapetea de accelerație și canalul de control pe transmițător (dacă doriți să utilizați transmițătorul pentru a controla alte modele).

Incarcator rapid cu 12 V automat

Pachetul include un încărcător rapid complet automat pentru baterii NiMH la 12 V cu conector la priza mașinii. Încărcătorul vă permite să încărcați baterii NiMH cu 5 până la 7 celule cu un curent de încărcare de până la 2 A. Încărcarea este finalizată prin metoda Delta Peak.

O sursă de alimentare de 12 V cu priză auto este disponibilă ca accesoriu opțional.

Caracteristicile mașinii RC Traxxas Teton
 • Modelul de mașină este complet asamblat și gata de condus
 • Incarcator nou de 12 V inclus
 • Montaj complet nou cu rulmenti cu bile
 • Angrenaje metalice noi in diferential
 • Baterie nouă NiMH 7,2 V 1200 mAh cu conector Traxaxs iD
 • Design reușit al corpului, motive pentru corp în 4 culori
 • O caroserie nevopsită (clară) (număr de comandă TRA7611) este disponibilă ca accesoriu opțional, astfel încât să puteți picta corpul după imaginația dvs.
 • Șasiul este fabricat din nailon durabil umplut cu fibre
 • Rulmenti cu bile in diferential si caramizi
 • Drive model 4WD, două diferențiale, motor DC seria 370.
 • Controler rezistent la apă *, trei moduri de conducere, suport pentru baterii LiPol și calibrare la alte transmițătoare
 • Impermeabil * servo control Traxxas 2065
 • Kit RC pe volan cu două canale de 2,4 GHz
 • Anvelopele sunt fabricate dintr-un compus moale pentru o aderență excelentă.

* Pentru informații despre specificațiile de rezistență la apă, consultați instrucțiunile de utilizare. Sfaturi și trucuri pentru operarea într-un mediu umed găsiți pe blog.

Conținutul pachetului:

Pachetul conține un model de mașină RC complet asamblat pentru telecomandă Traxxas Teton 1:18 4WD cu componente instalate: motor Traxxas 370 28T V2, controler unidirecțional Traxxas LaTrax LVD iD, servo Traxxas 2065 impermeabil, receptor Traxxas 3rd LaTrax 2,4 GHz. Traxxas 2 kan. Transmițător LaTrax 2,4 GHz, baterie Traxxas NiMH 7,2V 1200mAh iD, încărcător Traxxas DC-Peak 2A cu priză auto și 4 baterii AA pentru transmițător. SK manual și manual EN, FR.

Vă recomandăm să cumpărați:

Tot ce ai nevoie este pachetul. Setul de încărcător NiMH inclus este pentru tensiune de 12 V DC cu o priză automată. Pentru a alimenta încărcătorul din rețeaua de 230V, este necesar să achiziționați o sursă suplimentară - Traxxas.

Baterii de schimb recomandate

Vă recomandăm să cumpărați o baterie suplimentară pentru a prelungi timpul de conducere. Pentru mersul normal și pentru copii, vă recomandăm să cumpărați o altă baterie NiMH identică, care face parte din pachet.

 • Baterie de schimb Baterie NiMH Traxxas 7,4 V 1200 mAh.
Accesorii pentru funcționare normală

Pentru funcționarea normală a mașinii Traxxas RC, aveți nevoie de adeziv pentru șuruburi, adeziv pentru anvelope de înaltă calitate, ulei de amortizor siliconic și un set de șurubelnițe. Din gama noastră vă recomandăm un set accesibil de unelte pentru mașini.

Filetul sau capul șurubului se scurge cu lipiciul șurubului, care îl fixează, iar vibrațiile cauzate de antrenare nu permit slăbirea îmbinării șuruburilor. Adezivul pentru șuruburi are o compoziție specială care permite slăbirea cu ușurință a îmbinării șuruburilor cu un cuplu rezonabil, fără a deteriora capul șurubului. Nu utilizați niciodată adeziv instant obișnuit, ar putea fi imposibil să slăbiți șurubul lipit în acest fel!

Adezivul pentru anvelope aderă anvelopele de janta discului. Este întotdeauna necesar ca anvelopa să fie ferm lipită de janta pe toată circumferința! Dacă anvelopa nu este blocată pe toată circumferința, se poate rupe. Adezivul pentru anvelope are o compoziție specială care este capabilă să lipească materiale precum cauciucul sau nailonul, iar în același timp, după întărire, adezivul este flexibil. Nu folosiți niciodată adeziv instant obișnuit - nu este flexibil după întărire și s-ar forma treptat fisuri în anvelopă în jurul jantelor!

Uneori este necesar să adăugați ulei de silicon la amortizoarele modelului. În timpul funcționării normale, există doar o ușoară scurgere de ulei de silicon după pistoanele amortizoarelor. Dacă suprafața pistoanelor amortizorului sau starea etanșării este în stare proastă, scurgerea de ulei poate fi mare. Pentru aceste cazuri, așa-numitele truse de reparatii. În gama de piese de tuning, tijele de piston cu un strat de TiN (nitrură de titan) extrem de dur sunt furnizate cu toate amortizoarele. Puteți recunoaște cu ușurință tijele pistonului cu o suprafață TiN după culoarea lor verde-aurie.

Desene explozive
Recenzii
0 evaluări
Au cumpărat 5 + zákazníkov
Nu-l ratați
Piscine cu transport gratuit
Piscine cu transport gratuit

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi