Sylvanian Families

Învățați copiilor bunătatea și prietenia!
Crăciunul se apropie cu pași repezi și căutați inspirație pentru a vă mulțumi cel mai bine copiilor? Jucăriile și jocul sunt o parte naturală a lumii copiilor. Mulți părinți știu deja că jocul copiilor nu este doar distracție, ci o parte importantă a dezvoltării corecte și sănătoase a copiilor. De aceea este o idee bună să vă gândiți de două ori la cumpărarea unei jucării. În vremurile agitate de astăzi, este bine să le reamintim copiilor funcționarea corectă a familiei, prietenia și gestionarea emoțiilor. Sylvanian Families vă poate ajuta în acest sens. Cunoști aceste personaje drăguțe?
Sub munții verzi, adânc în pădure, găsim cel mai frumos loc din lume, satul Sylvanian. Aceasta este casa celor mai cordiali prieteni din lume. Când veți asculta, veți auzi conversația lor veselă ... Bine ați venit în lumea familiilor Sylvanian!

Sylvanian Families este o linie unică, drăguță, de animale cu diferite personaje care trăiesc într-o țară armonioasă. Sylvanian Families a fost fondată în 1985 în Japonia și a devenit o jucărie iconică din anii '80. Este vândut în peste 50 de țări. Până în prezent, a câștigat o serie de premii în întreaga lume.
Sylvanian Families se bazează pe 3 valori: natura, familia și dragostea.

Cine sunt familiile Sylvanian?


Oameni din întreaga lume au iubit familiile Sylvanian din anul 1985. Sunt figuri de animale realizate cu o notă nostalgică care atrag oameni de toate vârstele.
Filosofia Familiei Sylvanian se bazează pe 3 concepte: natură, familie și iubire, iar pe această bază copilul poate dezvolta puterea imaginației și poate învăța să aibă grijă și să împărtășească toate sentimentele împreună. Sylvanian Families este aici pentru a dezvolta abilități sociale cheie la copii. Toate familiile locuiesc în satul Sylvanian, unde tuturor le place să trăiască aproape de natură. Brandul nostru oferă o mulțime de opțiuni de joc și activități care pot apărea în diferite modele de joc. În acest fel, copiii își pot crea propriile povești. Toată lumea poate deveni membru al familiei și poate învăța bunătate, prietenie și dragoste pentru ceilalți.

Există o serie de case, magazine, mobilier și accesorii și fiecare este prelucrată până în cele mai mici detalii. Fiecare personaj are o expresie drăguță, unică, o formă și dimensiuni bune. Figurina acoperită cu piele de căprioară sporește senzația de moliciune la copii atunci când este atinsă. Membrele sunt mobile. Apelează la un grup larg de fete, dar și la băieți, și oferă o mulțime de posibilități și diverse situații, cum ar fi jocul cu păpușile, decorarea caselor, asamblarea mobilierului și schimbarea hainelor. Nu există reguli care să împiedice copiii să își creeze propriile povești. Familii Sylvanian promovează un joc sănătos care ajută la dezvoltarea gândurilor și emoțiilor. În plus, casele sunt compatibile. Fie că copilul tău se îndrăgostește de o familie de pisici, arici, canguri, șoareci, câini, tu și părinții tăi veți fi în curând atrași în joc de frumusețea și sensibilitatea familiilor de animale. Și acesta este cel mai important lucru. Joacă-te cu copiii.