Set construcție SEVA(19 produse)

Cele mai vândute produse
1
0402-4.jpg
VANZARE - Mosaic Maxi / 3 - (Alphabet - CZ)
Ultimele 4 bucăți
58,75 lei 87,71 lei
2
gaegesrgerg.jpg
SELL - BLOK - Twister 1
Ultimele 2 bucăți
97,95 lei 117,11 lei
3
0301-44.jpg
Armata Seva mini-1
În stoc
44,05 lei 63,21 lei
Produselor 19 filtrate
0301-321.jpg
Promoție
4+

Seva orașului Mini 1 Kit

Kit SEVA CITY Mini 1 conține 145 de piese, inclusiv două module de sunet unice. Acesta este un kit de DALI SEVA, care are un sunet module. Un modul oferă autíčku sau scuter de sunet al motorului și al doilea corn. Potrivit pentru vârstele 4+ Kit Politehnica Seva a fost lansat în 1979 și a devenit atât de popular încât, în 2014, a sărbătorit aniversarea a 35. Kit SEVA este pentru copii creative dezvolta dexteritatea manuală și mintea și variabilitatea ei va apela cu siguranță la tine, de asemenea. Puteți să-l construiască la vehicule funcționale, mașini, avioane, clădiri, mobilier, bărci, trenuri ... limita de vârstă nu este limitată în mod particular. Cu toate ca un producător de kit de noi sunt recomandate pentru copii cu vârsta de 4 ani și am constatat că sub supravegherea părinților va juca cu ea și pînă la 3 ani. Iar atunci când sari peste o școală de grădiniță și apoi vă spune că vă place să-l construiască de la părinți și chiar bunici. Purely Kit ceh SEVA nu conține ftalați periculoase, nu este, prin urmare, nici un motiv pentru care un copil dispărut într-o singură cameră mică. Toate kituri Seva sunt, de asemenea, compatibile între ele, astfel încât acestea să poată extinde continuu. SEVA nu mai este produs numai în design alb-albastru, dar sunt multe alte culori. Seria SEVA CITY 1 se face în culori luminoase și vesele. Mai precis, este o combinație de compuși de reticulare alb și verde și piese violet. Fetele SEVA este produs în culori fetei, sau SEVA militare în culori militare. Siguranța pe primul loc !!! Toate dintre noi jucăriile sunt testate în mod regulat de către renumitul laborator pentru a satisface toate cerințele de siguranță și standardele de siguranță în conformitate cu EN71.

0401-6.jpg
Lichidare stoc
4+

VANZARE - Culoarea mozaicului 1

Modular Mozaic Color 1 conține 2.016 bucăți. Scoateți mozaic dvs. de piese colorate de către comandant sau de ideile sale. Conceput pentru copii de la 4 ani Descriere produs Culoare mozaic 1 Modular Mozaic-mozaic Culoarea nu este doar o jucărie mare, dar, de asemenea, ajuta să practice abilitățile motorii fine ale copiilor tăi. În plus față de abilitățile motorii de copii va îmbunătăți imaginația și creativitatea. Baza pentru construcția de mozaic de culori este grila de plastic în care vmačkávajú dale de imaginație sau master. grile din plastic du-te în plus se alăture, astfel încât să puteți crea panza nelimitat mare pentru mozaic ta! Mozaic de culoare sunt produse în 6 culori de bază - galben, roșu, albastru, verde, alb și negru. Toate kituri de mozaic de culoare sunt pe deplin compatibile reciproc, astfel încât să puteți extinde continuu și să completeze cu noi piese. Kit ceh! Toate jucăriile și kituri Vist sunt realizate în Republica Cehă! Ele sunt făcute cu bună-credință și faptul că vom juca cu Kit / copiii noștri. Siguranța pe primul loc !!! Toate jucăriile vist fabricat de Benes un LAT, și sunt testate în mod regulat de către renumitul laborator pentru a satisface toate cerințele de siguranță și standardele de siguranță în conformitate cu EN71. Sau kit de mozaic de culoare nu conține ftalați periculoase, nu este, prin urmare, nici un motiv pentru care un copil dispărut într-o singură cameră mică.

0305-61.jpg
Lichidare stoc
3+

Vânzare - BLOK Twister 2

Kit TWISTER BLOC 2 conține 148 de bucăți. Se dezvoltă imaginația și abilitățile motorii fine ale copilului. Acesta conține un mic piese de puzzle, făcându-l ideal pentru cei mici .... Descriere produs BLOCK Twister 2 Cocos Strut kit-ul prezența BLOCK. Scoateți patul de flori plin de flori înflorite care transforma unde doriți. Sau pur și simplu combină roțile dințate și de spin orice vă puteți gândi. Kit de bloc este destinat celor mai mici și preșcolari copii. Aceasta îi ajută să se dezvolte imaginația și abilitățile motorii fine. Kit-ul oferă posibilități mari și datorită variabilitatea ea rămâne aproape nimic. Tiles kituri sunt suficient de mare, astfel încât ea poate juca în condiții de siguranță să aibă copii de peste 3 ani. BLOC modulare Twister 2 cuprinde 148 de piese și este proiectat pentru copii de la 3 ani. unelte rotitoare da un bloc de construcție alte dimensiuni și să încurajeze imaginația și abilitățile motorii fine ale copiilor, chiar mai mult decât înainte. În plus, kit-ul copiii pot pune în mișcare. BLOCK TWISTER 2 este pe deplin compatibil cu alte Kit BLOC. Modulare Bloc 1, Bloc - Flora și Blocul 3 - Flora 4 sunt concepute pentru copii de la 1 an, deoarece acestea nu au dale mici și amenință alte leziuni lor ingerat, inhalat sau. Blocurile de construcție rămase sunt concepute pentru copiii de la 3 ani. Potrivit achiziționat pachetul poate fi asamblat dintr-un kit de BLOCK casa, blocare, masina, avion, flori, copaci, animale de la grădina zoologică sau de fermă, figurine și tot tu sau copiii tăi gândesc. Toate blocurile de construcție sunt reciproc pe deplin compatibile, astfel încât să puteți extinde continuu și să completeze cu noi piese. Kit ceh! Toate jucăriile și kituri care sunt făcute sunt făcute în Republica Cehă! Ele sunt făcute cu bună-credință și faptul că el a fost Kit va juca / copiii noștri. Siguranța pe primul loc !!! Toate dintre noi jucăriile sunt testate în mod regulat de către renumitul laborator pentru a satisface toate cerințele de siguranță și standardele de siguranță în conformitate cu EN71. Sau kit de bloc nu conține ftalați periculoase, nu este, prin urmare, nici un motiv pentru care un copil dispărut într-o singură cameră mică.

dyfbhdrhreherh1.jpg
4+

Rescue Seva de poliție 2

SEVA Rescue Kit 2 conține 534 de piese reflectorizante speciale, din care se poate construi o mașină de poliție și așa mai departe. Inclus este o figură băț Seváček. Potrivit pentru vârstele 4+ Kit Politehnica Seva a fost lansat în 1979 și a devenit atât de popular încât, în 2014, a sărbătorit aniversarea a 35. Kit SEVA este pentru copii creative dezvolta dexteritatea manuală și mintea și variabilitatea ei va apela cu siguranță la tine, de asemenea. Puteți să-l construiască la vehicule funcționale, mașini, avioane, clădiri, mobilier, bărci, trenuri ... limita de vârstă nu este limitată în mod particular. Cu toate ca un producător de kit de noi sunt recomandate pentru copii cu vârsta de 4 ani și am constatat că sub supravegherea părinților va juca cu ea și pînă la 3 ani. Iar atunci când sari peste o școală de grădiniță și apoi vă spune că vă place să-l construiască de la părinți și chiar bunici. Purely Kit ceh SEVA nu conține ftalați periculoase, nu este, prin urmare, nici un motiv pentru care un copil dispărut într-o singură cameră mică. Toate kituri Seva sunt, de asemenea, compatibile între ele, astfel încât acestea să poată extinde continuu. SEVA nu mai este produs numai în design alb-albastru, dar sunt multe alte culori. Seria SEVA CITY 1 se face în culori luminoase și vesele. Mai precis, este o combinație de compuși de reticulare alb și verde și piese violet. Fetele SEVA este produs în culori fetei, sau SEVA militare în culori militare. Siguranța pe primul loc !!! Toate dintre noi jucăriile sunt testate în mod regulat de către renumitul laborator pentru a satisface toate cerințele de siguranță și standardele de siguranță în conformitate cu EN71.

0402-4.jpg
Lichidare stoc
4+

VANZARE - Mosaic Maxi / 3 - (Alphabet - CZ)

Modular Alfabet - Mozaic Maxi / 3 conține 110 de piese in 5 culori (galben, roșu, verde, albastru și alb) și cel mai tânăr este destinat pentru familiarizarea cu alfabetul și cuvintele compun. Conceput pentru copii de la 4 ani. Descrierea produsului Mozaic Maxi / 3 - (Alfabetul - CZ) Mozaic-Kit Maxi mozaic nu este doar o jucărie mare, dar, de asemenea, un instrument de învățare excelent pentru copiii prescolari. Copiii prescolari pot practica nu numai abilitățile motorii, dar să învețe alfabetul (MOZAIC MAXI / 3), sau baza de calcul (Mosaic MAXI / 2). Placa de bază formează o construcție care seamănă cu un fagure. Acest tampon sunt realizate din kit de piese de puzzle multicolore și copiii pot crea diferite imagini de imaginația dumneavoastră sau instrucțiunile anexate. Toate seturile de mozaic Maxi sunt reciproc pe deplin compatibile, astfel încât să puteți extinde continuu și să completeze cu noi piese. Istoric mozaic MAXI Kit Mozaic Maxi a intrat în producție în 1970 sub numele de albine (Bee) Olympic MOZAIC. Numele a fost creat de forma de tampoane și „pietre“, care este considerat. Totul arata ca un fagure de miere. Acum puteți fi găsit pe piață sub numele de mozaic MAXI / 1 Kit ceh! Toate jucăriile și kituri Vist sunt realizate în Republica Cehă! Ele sunt făcute cu bună-credință și faptul că vom juca cu Kit / copiii noștri. Siguranța pe primul loc !!! Toate jucăriile vist fabricat de Benes un LAT, și sunt testate în mod regulat de către renumitul laborator pentru a satisface toate cerințele de siguranță și standardele de siguranță în conformitate cu EN71. Sau kit de mozaic de culoare nu conține ftalați periculoase, nu este, prin urmare, nici un motiv pentru care un copil dispărut într-o singură cameră mică.

drgdrgdrgreg.jpg
Lichidare stoc
3+

SELL - BLOK - Flora 1

Modular Block - Flora 1 contine 126 de piese. În plus față de piesele de bază, veți găsi dale pentru compilarea de flori multicolore. Kit de bloc este destinat celor mai mici și preșcolari copii. Aceasta îi ajută să se dezvolte imaginația și abilitățile motorii fine. Kit-ul oferă posibilități mari și datorită variabilitatea ea rămâne aproape nimic. Tiles kituri sunt suficient de mare, astfel încât ea poate juca în condiții de siguranță să aibă copii de la 1 an. Acesta este produs în cantități desene. Modulare Bloc 1, Bloc - Flora și Blocul 3 - Flora 4 sunt concepute pentru copii de la 1 an, deoarece acestea nu au dale mici și amenință alte leziuni lor ingerat, inhalat sau. Blocurile de construcție rămase sunt concepute pentru copiii de la 3 ani. Potrivit achiziționat pachetul poate fi asamblat dintr-un kit de BLOCK casa, blocare, masina, avion, flori, copaci, animale de la grădina zoologică sau de fermă, figurine și tot tu sau copiii tăi gândesc. Toate blocurile de construcție sunt reciproc pe deplin compatibile, astfel încât să puteți extinde continuu și să completeze cu noi piese. Kit ceh! Toate jucăriile și kituri care sunt făcute sunt făcute în Republica Cehă! Ele sunt făcute cu bună-credință și faptul că el a fost Kit va juca / copiii noștri. Siguranța pe primul loc !!! Toate dintre noi jucăriile sunt testate în mod regulat de către renumitul laborator pentru a satisface toate cerințele de siguranță și standardele de siguranță în conformitate cu EN71. Sau kit de bloc nu conține ftalați periculoase, nu este, prin urmare, nici un motiv pentru care un copil dispărut într-o singură cameră mică.  

gaegesrgerg.jpg
Lichidare stoc
3+

SELL - BLOK - Twister 1

Bloc modular - Twister 1 conține 155 de piese , inclusiv unelte de pescuit koliečok- Cocoș Strut cu blocul lor de ajutor kit. Scoateți pivotul Chalupku piciorul de pui, moară de vânt, carusel sau pur și simplu combină roțile dințate și de spin orice vă puteți gândi. Kit de bloc este destinat celor mai mici și preșcolari copii. Aceasta îi ajută să se dezvolte imaginația și abilitățile motorii fine. Kit-ul oferă posibilități mari și datorită variabilitatea ea rămâne aproape nimic. Tiles kituri sunt suficient de mare, astfel încât ea poate juca în condiții de siguranță să aibă copii de la 1 an. Acesta este produs în cantități desene. Modulare Bloc 1, Bloc - Flora și Blocul 3 - Flora 4 sunt concepute pentru copii de la 1 an, deoarece acestea nu au dale mici și amenință alte leziuni lor ingerat, inhalat sau. Blocurile de construcție rămase sunt concepute pentru copiii de la 3 ani. Potrivit achiziționat pachetul poate fi asamblat dintr-un kit de BLOCK casa, blocare, masina, avion, flori, copaci, animale de la grădina zoologică sau de fermă, figurine și tot tu sau copiii tăi gândesc. Toate blocurile de construcție sunt reciproc pe deplin compatibile, astfel încât să puteți extinde continuu și să completeze cu noi piese. Kit ceh! Toate jucăriile și kituri care sunt făcute sunt făcute în Republica Cehă! Ele sunt făcute cu bună-credință și faptul că el a fost Kit va juca / copiii noștri. Siguranța pe primul loc !!! Toate dintre noi jucăriile sunt testate în mod regulat de către renumitul laborator pentru a satisface toate cerințele de siguranță și standardele de siguranță în conformitate cu EN71. Sau kit de bloc nu conține ftalați periculoase, nu este, prin urmare, nici un motiv pentru care un copil dispărut într-o singură cameră mică.  

0301-33.jpg
4+

Seva oraș 2 Mini Kit

Modular SEVA CITY Mini 2 conține 233 de piese, inclusiv trei module de LED - uri unice. Acesta este al doilea în istoria kit SEVA, care are un LED module intermitente. module LED sunt de culoare roșie, verde și alb. Potrivit pentru vârstele 4+ Kit Politehnica Seva a fost lansat în 1979 și a devenit atât de popular încât, în 2014, a sărbătorit aniversarea a 35. Kit SEVA este pentru copii creative dezvolta dexteritatea manuală și mintea și variabilitatea ei va apela cu siguranță la tine, de asemenea. Puteți să-l construiască la vehicule funcționale, mașini, avioane, clădiri, mobilier, bărci, trenuri ... limita de vârstă nu este limitată în mod particular. Cu toate ca un producător de kit de noi sunt recomandate pentru copii cu vârsta de 4 ani și am constatat că sub supravegherea părinților va juca cu ea și pînă la 3 ani. Iar atunci când sari peste o școală de grădiniță și apoi vă spune că vă place să-l construiască de la părinți și chiar bunici. Purely Kit ceh SEVA nu conține ftalați periculoase, nu este, prin urmare, nici un motiv pentru care un copil dispărut într-o singură cameră mică. Toate kituri Seva sunt, de asemenea, compatibile între ele, astfel încât acestea să poată extinde continuu. SEVA nu mai este produs numai în design alb-albastru, dar sunt multe alte culori. Seria SEVA CITY 1 se face în culori luminoase și vesele. Mai precis, este o combinație de compuși de reticulare alb și verde și piese violet. Fetele SEVA este produs în culori fetei, sau SEVA militare în culori militare. Siguranța pe primul loc !!! Toate dintre noi jucăriile sunt testate în mod regulat de către renumitul laborator pentru a satisface toate cerințele de siguranță și standardele de siguranță în conformitate cu EN71.

0301-24.jpg
4+

Seva pentru fete Mini 1

Seva modular pentru fete mini - 1 conține 180 de piese, de la care se pot asambla de exemplu .: ambulant, pat de copil și mai multe echipamente necesare, fiecare poriadneho casă mică , nu numai pentru determinarea Seváčky Vârsta 4+ Kit Politehnica Seva a fost lansat în 1979 și a devenit atât de popular încât, în 2014, a sărbătorit aniversarea a 35. Kit SEVA este pentru copii creative dezvolta dexteritatea manuală și mintea și variabilitatea ei va apela cu siguranță la tine, de asemenea. Puteți să-l construiască la vehicule funcționale, mașini, avioane, clădiri, mobilier, bărci, trenuri ... limita de vârstă nu este limitată în mod particular. Cu toate ca un producător de kit de noi sunt recomandate pentru copii cu vârsta de 4 ani și am constatat că sub supravegherea părinților va juca cu ea și pînă la 3 ani. Iar atunci când sari peste o școală de grădiniță și apoi vă spune că vă place să-l construiască de la părinți și chiar bunici. Purely Kit ceh SEVA nu conține ftalați periculoase, nu este, prin urmare, nici un motiv pentru care un copil dispărut într-o singură cameră mică. Toate kituri Seva sunt, de asemenea, compatibile între ele, astfel încât acestea să poată extinde continuu. SEVA nu mai este produs numai în design alb-albastru, dar sunt multe alte culori. Seria SEVA CITY 1 se face în culori luminoase și vesele. Mai precis, este o combinație de compuși de reticulare alb și verde și piese violet. Fetele SEVA este produs în culori fetei, sau SEVA militare în culori militare. Siguranța pe primul loc !!! Toate dintre noi jucăriile sunt testate în mod regulat de către renumitul laborator pentru a satisface toate cerințele de siguranță și standardele de siguranță în conformitate cu EN71.

0301-47.jpg
4+

Armata Seva Mini 2

Modulare Seva ARMY mini - 2 conține 233 de piese, din care se pot construi echipamente militare , cum ar fi. avion, elicopter și așa mai departe. Potrivit pentru vârstele 4+ Kit Politehnica Seva a fost lansat în 1979 și a devenit atât de popular încât, în 2014, a sărbătorit aniversarea a 35. Kit SEVA este pentru copii creative dezvolta dexteritatea manuală și mintea și variabilitatea ei va apela cu siguranță la tine, de asemenea. Puteți să-l construiască la vehicule funcționale, mașini, avioane, clădiri, mobilier, bărci, trenuri ... limita de vârstă nu este limitată în mod particular. Cu toate ca un producător de kit de noi sunt recomandate pentru copii cu vârsta de 4 ani și am constatat că sub supravegherea părinților va juca cu ea și pînă la 3 ani. Iar atunci când sari peste o școală de grădiniță și apoi vă spune că vă place să-l construiască de la părinți și chiar bunici. Purely Kit ceh SEVA nu conține ftalați periculoase, nu este, prin urmare, nici un motiv pentru care un copil dispărut într-o singură cameră mică. Toate kituri Seva sunt, de asemenea, compatibile între ele, astfel încât acestea să poată extinde continuu. ARMATA mini kit SEVA 1 extinde portofoliul de kituri mai mici, kit Seva pentru un preț foarte rezonabil. Siguranța pe primul loc !!! Toate dintre noi jucăriile sunt testate în mod regulat de către renumitul laborator pentru a satisface toate cerințele de siguranță și standardele de siguranță în conformitate cu EN71.

0301-44.jpg
4+

Armata Seva mini-1

Seva ARMY mini kit conține 1 158 de piese, din care se pot construi echipamente militare , cum ar fi. Avion, rezervor și așa mai departe. Potrivit pentru vârstele 4+ Kit Politehnica Seva a fost lansat în 1979 și a devenit atât de popular încât, în 2014, a sărbătorit aniversarea a 35. Kit SEVA este pentru copii creative dezvolta dexteritatea manuală și mintea și variabilitatea ei va apela cu siguranță la tine, de asemenea. Puteți să-l construiască la vehicule funcționale, mașini, avioane, clădiri, mobilier, bărci, trenuri ... limita de vârstă nu este limitată în mod particular. Cu toate ca un producător de kit de noi sunt recomandate pentru copii cu vârsta de 4 ani și am constatat că sub supravegherea părinților va juca cu ea și pînă la 3 ani. Iar atunci când sari peste o școală de grădiniță și apoi vă spune că vă place să-l construiască de la părinți și chiar bunici. Purely Kit ceh SEVA nu conține ftalați periculoase, nu este, prin urmare, nici un motiv pentru care un copil dispărut într-o singură cameră mică. Toate kituri Seva sunt, de asemenea, compatibile între ele, astfel încât acestea să poată extinde continuu. ARMATA mini kit SEVA 1 extinde portofoliul de kituri mai mici, kit Seva pentru un preț foarte rezonabil. Siguranța pe primul loc !!! Toate dintre noi jucăriile sunt testate în mod regulat de către renumitul laborator pentru a satisface toate cerințele de siguranță și standardele de siguranță în conformitate cu EN71.