546,21 lei cu TVA
Expediere in 48 de ore
  • Livrare prin curier cel tarziu: 13.6.2023
  • Transport: 24,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
118 puncte
Príslušenstvo a náhradné diely
Vizualizează LEGO®
LEGO®
LEGO®
Descrierea produsului

Proboat Jet Jam 12 Pool Racer RTR alb

Caracteristici:

Vrei să te distrezi cu prietenii și să joci urmărire sau polo pe apă cu o minge în piscină? Jet Jam 12" Pool Racer este alimentat de o pompă de apă și are o manevrabilitate excepțională. Desigur, are electronică rezistentă la apă. Are o bară de protecție din cauciuc împotriva deteriorării piscinei sau a corpului bărcii, se întoarce când se răstoarnă. Tot ce ai nevoie este inclus in pachet.

Barca este alimentată de o baterie LiIon de 7,4 V 1500 mAh. Pachetul include un incarcator pentru portul USB. Încărcătorul consumă un curent de aproximativ 1A - doar versiunea USB 3 (marcată cu albastru) poate fi folosită pentru a vă conecta la un computer, sau puteți utiliza surse de rețea USB sau power bank-uri.

Self Righting - întoarcerea automată a navei în poziția corectă

Dacă barca se întoarce pe spate în timpul unei plimbări sălbatice, nu este nicio problemă! Doar adăugați benzină și barca se va întoarce cu susul în jos înapoi pe apă și ești gata să pleci din nou.

Pompă de apă

Jet Jam 12" Pool Racer nu are elice sau cârme clasice pentru barcă. Direcția este asigurată de o pompă cu jet de apă, care este situată într-un inel pivotant și este ascunsă în interiorul carenei. Nu există părți proeminente pe partea inferioară a barca, astfel încât barca trece prin obstacole ascunse din apă fără a fi deteriorată.

Gata de mers

Tot ce aveți nevoie pentru funcționare este inclus în pachet. Doar încărcați bateria LiIon drive cu încărcătorul USB inclus, puneți 4 baterii AA în transmițător și puteți începe să navigați în apă. Setul RC funcționează în banda de 2,4 GHz - funcționare fără interferențe. Pachetul include cearșafuri cu autocolante și o plasă de plastic pentru polo pe apă.

Decalcomanii

Jet Jam este produs in culorile portocaliu si alb, pachetul contine 3 variante de culori autocolante care iti vor permite sa iti deosebesti in mod specific nava. Prin urmare, sunt disponibile până la șase combinații de culori.

Bucurați-vă de distracție

Poți conduce într-o piscină, iaz sau apă care curge încet, dar adevărata distracție începe atunci când conduci cu mai multe modele, unde poți folosi agilitatea incredibilă a modelelor într-un joc de urmărire sau dacă adaugi o plasă de plastic în față, vei poate juca cu o minge de ping pong, de exemplu polo pe apă.

Caracteristici ale modelului Proboat Jet Jam Pool Racer RC
  • Conduceți pompa de apă, care este ascunsă în interiorul carenei navei
  • Abilitati de manevra exceptionale
  • Bara de protecție din cauciuc previne deteriorarea corpului bărcii sau piscinei
  • Când se răstoarnă, nava se întoarce
  • Alimentat de o baterie LiIon, pachetul include un încărcător USB
  • Kit RC de 2,4 GHz pentru funcționare fără interferențe
  • Disponibilitatea deplină a pieselor de schimb

Conținutul pachetului:

Pachetul conține un model de barcă Proboat Jet Jam 12 Pool Racer complet asamblat cu componente instalate: motor Tazer 390 22T DC, Jet Jam Pool Racer: Receptor cu regulator, Jet Jam Pool Racer: Servo. De asemenea, este inclus Jet Jam Pool Racer: Transmitter 2.4GHz, Jet Jam Pool Racer: LiIon 1500mAh 7.4V, Jet Jam Pool Racer: încărcător USB, 4x baterii AA pentru transmițător, plasă pentru polo pe apă, instrucțiuni în slovacă, manual EN, DE, FR, IT.

Vă recomandăm să cumpărați:

Bateria LiIon poate fi înlocuită cu o baterie LiPol obișnuită, de ex. BMF25-1800-2D unde înlocuiți doar conectorul de la bateria originală. Încărcătorul USB original poate fi utilizat.

Pentru a alimenta încărcătorul USB, vă recomandăm să utilizați puternicul adaptor de rețea USB universal QC3.0 18W

Recenzii
0 evaluări
Au cumpărat 4 + clienți
Vizualizează LEGO®
LEGO®
LEGO®

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi