NATTOU Animal de companie elefant Axel LA 27x27 cm

Marcă Nattou
Cod produs AGS748124
90,78 lei cu TVA 91,55 lei
3 - 7 zile
  • Livrare prin curier cel tarziu: 31.3.2023
  • Transport: 24,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
19 puncte
pentru preturi MEGA
Case din lemn
Case din lemn
Descrierea produsului

NATTOU Animal de companie elefant Axel LA 27x27 cm

Pătura de îmbrățișare a lui Axel va fi primul prieten al bebelușului și tovarășul lui de neînlocuit de la naștere. Animalul de companie poate fi folosit ca marioneta pe mana, transformandu-l astfel intr-un companion pentru bebelus. Are multe opțiuni de prindere pentru mâinile mici, cum ar fi panglici sau capul unui animal de companie. Datorită panglicii pentru suzetă, animalul de companie este potrivit pentru viața activă zilnică a copiilor, unde nu veți mai pierde niciodată suzeta.

- dezvoltarea abilităților motorii grosiere și fine datorită multor opțiuni de prindere: cap cu urechi, funde și panglici
- se poate atasa de suzeta bebelusului
- capul de elefant poate fi folosit ca marioneta
-material extra moale, placut la atingere

Dimensiune: 27x27 cm
Compozitie: 100% poliester
Se poate spala la masina la 30°C

Primele luni de viață ale bebelușului tău sunt despre a cunoaște această lume. În orice moment - bune sau rele, jucăriile de plus Natta sunt un însoțitor plăcut.

Permiteți-ne să vă oferim câteva sfaturi despre cum să construiți cel mai bine o prietenie între copilul dumneavoastră și jucăria lui de pluș Natta:

  • Copilul este obișnuit să lege o anumită jucărie. Nu trebuie să înțelegem asta, dar ar trebui să o acceptăm.
  • După spălare, ține jucăria cu tine câteva nopți pentru a-ți absorbi parfumul natural, care va calma apoi copilul și îi va oferi un sentiment de siguranță.
  • Mai bine ai cumpăra două jucării Natta identice în caz că pierzi una. Acest lucru va preveni ochii care plâng. Rotiți jucăriile ici și colo, astfel încât micuții dvs. să nu simtă nicio diferență.
  • Bebelușul tău va dori să doarmă în pătuț cu jucăria lui Natta preferată. Imediat ce adoarme, va recomandam sa scoateti jucaria din patut, dar in acelasi timp sa o lasati aproape. În acest fel, bebelușul doarme liniștit și se trezește într-o dispoziție mai bună.

Jucariile Natta iti vor insoti bebelusul in primele luni de viata. Acestea oferă copilului dumneavoastră încrederea, securitatea și confortul de care are nevoie în momentele cheie din primele etape de creștere și dezvoltare.
si dezvoltare.

Recenzii
0 evaluări
Au cumpărat 4 + clienți
pentru preturi MEGA
Case din lemn
Case din lemn

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi