299,95 lei cu TVA 329,50 lei
În stoc > 5 buc
 • Livrare prin curier cel tarziu: 5.11.2020
 • Transport: 24,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
65 puncte
Descrierea produsului

LEGO® Star Wars 75278 DO ™

Aduceți aminte de scene emoționante din Star Wars: The Rise of Skywalker cu acest kit de droid cool LEGO® Star Wars ™ DO (75278). Detaliile autentice ale acestui personaj din filmele Star Wars sunt transformate frumos într-un model din cuburi LEGO, iar fanii vor fi mulțumiți de capul DO înclinat, care de asemenea roteste 360 de grade, precum și antene reglabile.

Proiectat pentru afișare Acest kit LEGO include un suport încorporat pentru modelul de clădire, precum și o etichetă de informații cu o minusculă figură DO droid. Toate acestea garantează că toată lumea expusă acasă sau la serviciu o va observa. De asemenea, asigurați-vă că consultați alte modele de modele colectabile pentru adulți din seria LEGO Star Wars, inclusiv casca Stormtrooper (75276) și casca Bob Fett (75277).

Bine ați venit în lumea seriei LEGO Star Wars Grupul LEGO a transformat nave spațiale legendare, vehicule, locuri și personaje din lumea legendarelor filme Star Wars încă din 1999. LEGO Star Wars este cea mai de succes ediție cu idei de cadouri minunate pentru fiecare grupă de vârstă. Alătură-te și nouă!

 • Fanii își pot construi propriul model de colecție al drăguțului droid DO (75278) din filmul Star Wars: The Rise of Skywalker, care reproduce detalii autentice în stil LEGO®. Rezultatul este o piesă fantastică de construit și expus.
 • Modelul are antene reglabile, iar capul său se înclină și se rotește cu 360 de grade, la fel ca în cazul unui personaj din filmul Star Wars ™. Acesta include un suport încorporat și o etichetă de informații, precum și o mini-figură DO. Toate acestea îi vor încânta pe colecționari.
 • Acest DO droid face parte dintr-o gamă fantastică de produse noi pentru luna martie 2020. Aceste modele modulare LEGO® Star Wars modular pentru afișare includ casca Stormtrooper (75276) și casca Bob Fett (75277).
 • Acest mare kit droid de 519 piese din seria LEGO® Star Wars série aduce o distracție deosebită fanilor creativi ai saga Star Wars de la vârsta de zece ani și va servi drept cadou ideal pentru o zi de naștere, Crăciun sau altă ocazie.
 • Droidul pliabil DO măsoară mai mult de 27 cm înălțime, 10 cm lățime și 16 cm adâncime. Datorită acestui lucru, nu ocupă mult spațiu, dar va face o impresie uriașă asupra prietenilor atunci când expune acasă sau la birou.
 • Acest kit rece, fără baterii, aduce o experiență de clădire care să reducă stresul. Așadar, faceți o pauză și bucurați-vă de construirea unui model modular fantastic al unui personaj din saga Star Wars pentru afișare, fie singur, fie într-un cerc de familie sau prieteni.
 • Vă gândiți să cumpărați acest model de droid DO pentru un fan Star Wars ™ care nu a încercat încă kituri LEGO®? Fără griji. Vine cu instrucțiuni clare și detaliate, astfel încât destinatarul să poată începe această provocare de construcție cu încrederea unui Jedi.
 • Seturile de serie LEGO® Star Wars sunt o alegere excelentă pentru fanii de toate vârstele, pentru a construi, a expune și a crea scene spectaculoase din saga Star Wars, precum și a crea propriile povești interesante. Seria conține ceva pentru toată lumea!
 • Din 1958, cuburile LEGO® au îndeplinit cele mai stricte standarde din industrie, ceea ce le face perfect strânse și ușor de conectat. Nu este nevoie să folosiți Forța pe ele!
 • Testăm cuburi și piese LEGO® în aproape toate modurile posibile. Vrem să ne asigurăm că acest kit de droguri din seria Star Wars îndeplinește cele mai stricte standarde de siguranță de pe planeta Pământ (și, de asemenea, în fiecare galaxie la care mergeți!

Recenzii

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi