74,16 lei cu TVA 91,75 lei
În stoc > 5 buc
  • Livrare prin curier cel tarziu: 2.2.2023
  • Transport: 24,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
16 puncte
Descrierea produsului

HEXBUG VEX Z-360

Construiește un VEX Robotics Z-360 Disc Shooter unic pentru tragerea cu discuri cu elice. Cu această jucărie unică pe care o poți construi singur, este posibil să împuști discuri cu elice vertical vertical sau orizontal la distanță. Raza de acțiune a discului poate fi mai mare de 9 metri. Lansatorul Z-360 folosește bandă dințată și roți dințate pentru a trage cu discuri de elice. Discul elicei are o parte interioară în formă de elice, ca la o elice de avion sau la o lamă de elicopter. Această formă face ca discul elicei să zboare atunci când lansatorul îl învârte. Discul elicei se învârte trăgând de banda dințată. Cu cât trageți mai repede, cu atât va ajunge discul mai sus sau mai departe. Exersați-vă abilitățile de țintire și de tragere pe disc și bucurați-vă de distracția tragerii la distanță sau de precizie.

Pachetul conține: peste 185 de piese din plastic de construcție, 4 discuri de elice și instrucțiuni ilustrate detaliate pentru asamblare.

Acest kit este poarta de intrare în lumea produselor STEM (acronim englez pentru știință: tehnologie, tehnologie, matematică) și își propune să introducă copiii prin joc în lumea tehnologiei și a legilor naturale.

Recenzii
0 evaluări
Au cumpărat 1 + client

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi