Chicco Baby transportor Chicco Easy Fit - Geometric

Marcă Chicco
Cod produs AGS79154.0607
154,95 lei cu TVA
Expediere în 3 - 5 zile
  • Livrare prin curier cel tarziu: 24.7.2020
  • Transport: 24,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
33 puncte
Vară și apă
Descrierea produsului

Chicco Baby transportor Chicco Easy Fit - Geometric

Chicco Easy Fit Baby Carrier - simplu și intuitiv decât îmbrățișarea ta.

Ușor de purtat, ușor de ajustat, ușor de modificat pozițiile EasyFit este un purtător simplu și intuitiv, la fel de ușor de purtat ca o cămașă. Se adaptează perfect părinților și copilului și îl însoțește în timpul dezvoltării sale naturale.

Transportorul este ideal de la naștere datorită scaunelor sale largi și ergonomice. O simplă schimbare de la mumă la mămică când copilul are 6 luni și este gata să exploreze lumea împreună cu mama și tata.

Suport ergonomic Scaunele ergonomice în formă de „M” asigură poziția corectă a șoldului. Scaunul larg păstrează poziția M, cu picioarele depărtate și genunchii ridicați, ceea ce este ideal pentru dezvoltarea corespunzătoare a copilului. Testat și certificat de IHDI - Institutul Internațional pentru displazia de șold. Chicco Easy Fit este clasificat ca purtător pentru „articulațiile sănătoase ale șoldului” atunci când este utilizat conform instrucțiunilor.

Ușor de purtat EasyFit este singurul purtător de copii care poartă la fel de ușor ca un tricou ... simplu și intuitiv de purtat și setat. Datorită sistemelor de control practice, suportul se adaptează ușor și rapid la toate dimensiunile, copii și adulți. Confort suplimentar Suport suplimentar pentru cap și gât din primele luni. Se agață ușor de corp pentru o îmbrățișare maximă.

Conceput pentru copii de la naștere până la 9 kg.

Odată văzut, este mai bine decât 100x să auziți, așa că consultați și o scurtă prezentare a acestui operator.Recenzii
0 evaluări
Au cumpărat 3 + clienți

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi