Casca LEGO® Star Wars 75276 Stormtrooper

Marcă LEGO
Cod produs 75276
262,94 lei cu TVA 285,48 lei
Ultimele 2 bucăți
 • Livrare prin curier cel tarziu: 29.10.2021
 • Transport: 26,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
57 puncte
Descrierea produsului

Casca LEGO® Star Wars 75276 Stormtrooper

Testează-ți abilitățile de construire și readuce amintiri de scene spectaculoase din filmele Star Wars cu acest cască super-detaliată LEGO® Star Wars ™ Stormtrooper (75276)! În acest kit am obținut un aspect amănunțit detaliat de stormtrooper doar cu ajutorul cuburilor LEGO și a stickerelor grafice. Casca include, de asemenea, un suport și o etichetă de nume care îi permite să fie afișată acasă, sau casca va servi drept decor pentru birou.

Seria colecționarului

Acest kit de model de cască Stormtrooper este o idee minunată pentru orice fan Star Wars. În același timp, oferă o provocare distractivă pentru fiecare constructor LEGO experimentat. Face parte dintr-o serie de colecționari (nouă pentru martie 2020) de modele cool modulare pentru afișare din lumea LEGO Star Wars, inclusiv casca Bob Fett (75277).

Ne place mult kiturile din seria LEGO Star Wars! Grupul LEGO creează navele spațiale legendare, vehicule, locuri și personaje din lumea filmelor Star Wars de mai bine de două decenii. Seria LEGO Star Wars a devenit cea mai de succes ediție. Este adorată de copii, adulți, pur și simplu toată lumea!

 • Fanii lumii Star Wars Wars pot arăta loialitate față de Imperiu, în timp ce își demonstrează abilitățile de construcție de ultimă oră cu kituri LEGO®, construind această replică uimitor de detaliată a unui cască de furtună (75276) și apoi afișând-o.
 • Am obținut forma de cult și detaliile autentice ale căștii stormtrooper cu cuburi LEGO® și stickere grafice. Afișează-l pe un stand cu o etichetă de nume și readuce amintiri ale unui eveniment spectaculos din filmele Star Wars ™.
 • Această cască face parte dintr-o serie uimitoare de modele de colecții pentru expoziția vystav LEGO® Star Wars. Vezi și casca Bob Fett (75277).
 • Acest kit de model de personaje model Star Wars de 647 piese este un cadou de top pentru o zi de naștere, Crăciun sau altă ocazie pentru fanii adulți și aduce o provocare plină de satisfacții oricărui constructor LEGO® experimentat.
 • Dimensiunile acestui cool kit LEGO® Star Wars colecție ™ Stormtrooper sunt de 18 cm înălțime, 13 cm lățime și 14 cm adâncime. Ca urmare, va lăsa cu siguranță o impresie profundă atunci când este expus acasă sau la serviciu.
 • Acest kit fără baterii oferă adulților un mod absorbant și pașnic de a elimina stresul. Așadar, relaxați-vă, găsiți-vă constructorul zen și creați un model uimitor de cască de furtună furtuna LEGO® Star Wars!
 • Cumpărați acest kit pentru un fan devotat al filmelor Star Wars care încă nu au experiență cu kiturile LEGO®? Nici o problema. Include instrucțiuni detaliate, astfel încât să se poată îndrăznește să creeze o construcție solicitantă și să creeze un model modular uimitor care să fie afișat în colecția sa.
 • În ediția LEGO® Star Wars ™, veți găsi un kit care va încânta fanii de toate vârstele, fie că vor să creeze scene din filme, să joace propriile povești sau să construiască pur și simplu modele uluitoare și să le afișeze pentru admirație.
 • Nu este necesar să chemați partea întunecată a Forței pentru a conecta și deconecta cuburile LEGO®! Ele îndeplinesc cele mai stricte standarde din industrie. Astfel, sunteți sigur că se vor potrivi mereu perfect și fără efort.
 • Testăm cuburi și piese LEGO® în aproape toate modurile posibile. Vrem să ne asigurăm că acest kit de colecție de furtuni de furtună LEGO® Star Wars corespunde celor mai stricte standarde de siguranță galactică!

Recenzii
0 evaluări
Au cumpărat 24 + zákazníkov

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi