1 349,95 lei cu TVA
Expediere în 3 - 5 zile
  • Livrare prin curier cel tarziu: 9.12.2020
  • Transport: 24,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
293 puncte
Lovituri de Crăciun
Descrierea produsului

Cărucior sport Miley Night Black Easywalker 2020

Miley - un însoțitor sofisticat al orașului. Easywalker Miley a fost conceput atât pentru viața de oraș, cât și pentru călătorii.

Designul compact, ușor și sofisticat îl face partenerul ideal în fiecare călătorie.

Ai nevoie de o singură mână pentru a plia Miley în mărimea bagajului de mână.

Căruciorul pliat în acest mod poate fi transportat cu ușurință pe umăr cu ajutorul unei curele de umăr integrate.

Țesăturile sunt fabricate din sticle de plastic reciclate pentru a contribui la un mediu durabil.

Unde urmează? Disponibilitatea mijloacelor de transport în comun, gări și aeroporturi a fost întotdeauna o provocare pentru familiile cu copii mici. Chiar și atunci când călătoriți cu mașina, multe familii de greutăți părăsesc lumea pur și simplu din cauza inconvenientului de a călători cu un cărucior care nu se potrivește nevoilor lor. Acesta este unul dintre micile goluri care au inspirat designul Easywalker Miley.

Pentru a spori mobilitatea familiei tale în fiecare călătorie, în viața de zi cu zi și în vacanță. Miley este tovarășul perfect pentru plimbări, tururi de oraș și explorarea lumii fără a sacrifica confortul sau spațiul. Easywalker Miley este, fără îndoială, cel mai bun aliat pentru cele mai aventuroase familii. Se potrivește cu ușurință în orice spațiu - oricât de mic ar fi - este potrivit ca bagaj de mână și îl puteți transporta fără efort în mână sau pe umăr. Miley se pliază compact, rapid și ușor, cu o singură mână.

Deși funcționalitatea a fost unul dintre punctele de atenție la proiectarea produsului, aspectele estetice ale acestuia nu au fost neglijate. Easywalker Miley, axat pe ultimele tendințe, este un produs atractiv pentru tineri și familiile moderne.

Miley este disponibil în culorile principale ale colecției Easywalker, cu țesături durabile și detalii de înaltă calitate, care oferă copilului tău cel mai mare confort.

O altă caracteristică unică a Easywalker Miley este sistemul inovator de accesorii, care vă permite să atașați accesoriile preferate la mâner sau bara barei de protecție cu un singur clic.

Atenția pentru detalii care a fost pusă în Miley o deosebește de toate celelalte cărucioare pe care le-ați văzut vreodată și impresionează pe toată lumea.

  • ușor (7 kg)
  • poate fi pliat în mărimea bagajului de mână
  • poate fi folosit cu scaunul auto sau cu cada moale
  • substanțe durabile fabricate din sticle de plastic reciclate
  • reglarea, plierea și desfășurarea scaunului cu o singură mână
  • geanta de transport integrata care poate fi transportata pe umar

Recenzii

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi