920,92 lei cu TVA 1 065,90 lei
3 - 7 zile
  • Livrare prin curier cel tarziu: 6.6.2022
  • Transport: 26,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
200 puncte
Oferta cu durată limitată
-20% la marcă Nattou
-20% la marcă Nattou
Descrierea produsului

Cărucior sport Grande LX Bird Kinderkraft

MARE LX
Copiii sunt curioși în mod natural. Vor să știe dacă mușchiul este moale ca un burete și pe ce copac cântă privighetoarea. Ce simți să mergi pe nisip și cât de multă apă este în ocean. Ei cer, observă, experimentează, descoperă. Nu au restricții. Prin urmare, cea mai recentă versiune a iconicului GRANDE a fost creată pentru cei mai exigenți călători mici. Cu patru roți cu arcuri din cauciuc și un acoperiș larg din material impermeabil cu filtru UPF50 +, este pregătit pentru fiecare aventură! Nu va fi oprit de soare, ploaie sau trasee montane abrupte. GRANDE LX este partenerul ideal, indiferent pe unde te plimbi!

Gata pentru o plimbare oricând, oriunde!
Patru roți de cauciuc - pământ îmbibat, noroi sau nisip și un drum de pământ nu sunt o problemă pentru GRANDE LX. Roțile mari, din cauciuc, față și spate, sunt pregătite pentru orice provocare.
Absorbție perfectă a șocurilor - drumurile tind să fie oricare, dar suspensia de roată GRANDE LX garantează confortul și confortul copilului oricând, oriunde!
Acoperiș extensibil - fiecare sezon are specificul său, dar indiferent de vreme, cu siguranță doriți ca firimitul să fie întotdeauna în siguranță în timpul fiecărei plimbări. Noul GRANDE LX are un acoperiș mare extensibil care protejează copilul de soare.
Material impermeabil cu UPF50 + - nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la căldura verii sau la serile ploioase de toamnă. Acoperișul căruciorului este gata pentru asta!
Ușor de pliat și de desfășurat - o singură mișcare energică, iar căruciorul sport este gata!

Sigur pentru mari și mici!
Sistem de blocare automată - sistemul de blocare automată are, de asemenea, grijă de plierea rapidă și ușoară a căruciorului, datorită căruia nu trebuie să folosiți nicio securitate suplimentară.
Mâner de protecție - mânerul poate fi desprins dintr-o parte sau alta, este acoperit cu o piele ecologică moale și confortabilă pentru siguranță și confort în timpul fiecărei plimbări.
Centuri de siguranță în 5 puncte - GRANDE LX este potrivit atât pentru un nou-născut mic, cât și pentru un copil mai mare. Centurile pot fi adaptate la nevoile micului utilizator, iar protecțiile confortabile ale centurii și protecția la picioare asigură confortul în timpul expedițiilor zilnice.
Frână centrală Stop & Ride - frâna de tip Stop & Ride este situată în mijlocul osiei, este utilizată confortabil și în siguranță la orice tip de încălțăminte.
Blocare înainte - roțile din față ale căruciorului se rotesc cu 360 de grade, dar pe terenuri denivelate le puteți bloca cu ușurință pentru deplasarea înainte, pentru a împinge și căruciorul mai ușor!

Gata pentru orice situație!
Poziția de culcare - indiferent dacă micuțul tău activ și cu curiozitatea descoperitorului observă lumea înconjurătoare sau este destul de repede plictisit, știi că copilul are nevoie de regenerare după o zi plină de aventuri. Prin urmare, în GRANDE LX, spătarul poate fi reglat într-o poziție înclinată, astfel încât puiul să fie întotdeauna confortabil!
Reglarea suportului pentru picioare - datorită celor 4 niveluri de reglare, puteți regla suportul pentru picioare la nevoile actuale ale copilului dumneavoastră.
Fereastra în acoperiș - acoperișul desfășurat nu poate face dificilă intrarea în contact a părintelui și copilului, astfel încât GRANDE LX are o fereastră în acoperiș prin care vă aflați întotdeauna sub supravegherea dumneavoastră.
Coș - nu doar o pătură, o sticlă sau o jucărie preferată pot fi găsite pe o plimbare cu copilul. De asemenea, merită să ai un spațiu pentru o achiziție neplanificată, o carte sau o jachetă de rezervă. Totul se potrivește într-un coș sub șa, care poate transporta cu ușurință o sarcină de până la 2 kg.
Ușor de curățat - situațiile neașteptate și petele în locurile cele mai inaccesibile sunt viața de zi cu zi a fiecărui părinte, astfel încât capacul căruciorului sport GRANDE LX poate fi ușor îndepărtat și curățat ori de câte ori este nevoie.

GRANDE LX - AVANTAJE:
- Patru roți din cauciuc de calitate premium - rezistente la abraziune, perforări, asigurând o aderență adecvată
- Suspensie cu 4 roți
- Acoperiș extensibil impermeabil și extensibil cu posibilitate de mărire și UPF50 +
- Plierea și desfășurarea ușoară - dintr-o dată
- Blocarea automată (sistem de blocare automată), previne demontarea necontrolată a căruciorului și facilitează plierea
- Mâner detașabil pe una sau ambele părți acoperit cu piele ecologică
- Frână centrală corect profilată tip Stop & Ride vă permite să blocați și să deblocați căruciorul indiferent de tipul de pantofi
- Accesorii practice: suport pentru pahare, suport pentru picioare și impermeabil
- Încuietoare anti-pliere închisă în mecanismul mânerului
- Centuri de siguranță în 5 puncte cu posibilitate de reglare pentru nou-născut
- Reglarea continuă a spătarului în poziția culcat
- Reglare în 4 trepte a suportului pentru picioare
- Siguranța chimică și mecanică a produsului confirmată de renumitul laborator Intertek
- Blocare roată față pentru deplasare înainte
- Fereastra din acoperiș
- Coș mare cu o sarcină maximă de până la 2 kg
- Mâner acoperit cu piele ecologică
- Buzunar accesoriu
- Plăcut la atingere și textil ușor de curățat
- Curele de umăr pliabile și protecție la picioare care pot fi spălate

Specificație:
Marcă: Kinderkraft
Model: GREAT LX

Material:
Cadru: oțel solid
Material textil: poliester nețesut, cu uscare rapidă, rezistent la abraziune și condiții meteorologice
Roți: cauciuc durabil, de înaltă calitate, impermeabil și rezistent la abraziune
Sarcina maximă a coșului: 2 kg
Pentru copii cu greutatea / vârsta: până la 15 kg
Greutatea căruciorului: 9,5 kg
Dimensiuni cărucior: pliat - 83 x 57 x 27 cm, desfăcut - 94 x 57 x 105 cm
Dimensiuni pachet / greutate: 46,5 x 21 x 83 cm / 12,1 kg

Recenzii
0 evaluări
Au cumpărat 12 + zákazníkov
Oferta cu durată limitată
-20% la marcă Nattou
-20% la marcă Nattou

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi