397,75 lei cu TVA 425,85 lei
Ultimele 3 bucăți
  • Livrare prin curier cel tarziu: 8.3.2021
  • Transport: 26,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
86 puncte
Descrierea produsului

Baza mobilă LEGO Batman 76160 Batman

Baza mobilă LEGO Batman 76160 Batman, un producător LEGO.


Domnul. Freeze ™, Man-Bat ™ și Bronze Tiger ™ ies din nou în evidență! Este timpul pentru câteva vehicule inteligente de arme să părăsească baza mobilă a lui Batman! Călărește mai întâi pe uscat pe o motocicletă - și apoi pe apă pe jet ski. Aruncați în aer în Batjet - și când aterizați, urcați pe ATV-ul BatQuad pregătit. Alătură-te forțelor cu Nightwing și duce lașii la celula de la baza mobilă. Și aveți grijă când vor să se tragă singuri!

  • Baza mobilă Batman (76160) de la LEGO® DC este plină de vehicule iconice, gadgeturi uimitoare și arme grozave. Datorită lor, copiii îi pot ajuta pe Batman și Batgirl să ajungă la pas cu 4 super-criminali notorii. Acest „Batjeskyna on Wheels” conține un jet Batjet, o bicicletă quad BatQuad, o motocicletă, un ski ski, o autoutilitară și 6 minifiguri din filmele Batman: Batman, Batgirl ™, Nightwinga, Mr. Freeze ™, Man-Bat și Tigru de Bronz.
  • Acoperișul de deschidere și secțiunea laterală oferă acces facil la accesoriile din Batman Batjaskyna. Șase mini-figuri din filmele cu Batman și abilitatea de a descoperi constant ceva garantează posibilități interminabile pentru actorie independentă și creativă.
  • Ca un cadou de naștere, acest model de mobil Batjesky îi va face fericiți nu numai pe fanii filmelor cu Batman. Acesta este un model minunat pentru copiii de la 6 ani care doresc să-și construiască propriul camion și să se joace cu acesta în funcție de propria imaginație.
  • Baza mobilă Batman are o lungime de peste 38 cm. Este dimensiunea perfectă cu care să te joci bine și este suficient de mare pentru a ține tot ce au nevoie copiii pentru aventurile de super-erou epic. Acest set cu Batman nu are nevoie de baterii - este alimentat exclusiv de imaginația copiilor! Și cu o varietate de accesorii și funcții distractive, tinerii eroi pot aștepta cu nerăbdare posibilități interminabile de joc creativ. Există, de asemenea, instrucțiuni simple, astfel încât copiii să poată începe să construiască și să se joace imediat și să profite din plin de toate caracteristicile uimitoare și vehiculele grozave. Kitul LEGO® DC Batman ™ îi va duce pe copii în lumea acțiunii a filmelor cu super-eroi. Personaje, vehicule, modificări și arme de la blockbusters vor permite fanilor să joace scenele lor preferate și să viseze propriile aventuri. Începând cu anul 1958, kiturile LEGO® pentru copii au îndeplinit cele mai înalte standarde, astfel încât sunt consecvente, compatibile și permit conectarea și demontarea ușoară. Aruncăm, zdrobim, răsucim, încălzim și analizăm cuburile și piesele LEGO®, astfel încât puteți fi siguri că acest kit pentru copii îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță și calitate din lume.

Recenzii
0 evaluări
Au cumpărat 9 + zákazníkov

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi